Allah iyiliğini versinKakalı bez mio konulara hiç girmek istemiyorum o kadar zayıfım ki o konuda. Bi gün yeğenimle yalnızdık, 1 2 aylıktı kaka yaptı ben silip kremleyene kadar bir iki posta daha yaptı. Alt degistirme bezi üstü başı her yer battı hepsini altındaki battaniyeye sardım bezle birlikte attım banyoya ay ne gündü ya
Ayyy canım benim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah.oy maşallah ne neguzel cennet kokardor şimdi o sapsarı bebisin minik parmaklarından op benim için.tecrubelerinden bilgilendir bizi.nasil geçti ameliyatın miyomdanda kurtulmuşsun iyi olmuş.Öğleden sonra 3 de girdim 4 e çeyrek kala odaya geldim. Bebişim de yanimda çok şükür. Myomu da aldı dr. Bişiler de yedim yürüme saatimi bekliyorum.
Sapsari bir kız çocuğum oldu ❤❤
Hepinize çok.tesekur ederim kizlar. Darısı başınıza inşallah
kofi Karasbaby UkaderU Umut_bebek ayguldiyebiri
Hadi pipiyi hallettin popoyu napcanAllah iyiliğini versinbende o tecrübe bile yok yeğen vs yani. Hiç alt değiştirmedim naısl yapcam bakalım.nette şey gördüm bi Youtuber anlatmıştı, kağıt havludan ufak ufak hubşler yapmış. Erkek bebeğin pipisine takmak için en azından değiştirirken hava aldırırken etrafa işemesin diye onu yapcam mesela kenarı 15 20 adet huni koymak gerek
Canım nasılsın? Doğumun nasıl geçti? Çıktın mı eve? Detay vermedin doğumla alakalı. Toparlan diye bekledimÇok teşekkür ederim canim insallah
Sen nasıl olsun çimçimemAyyy canım benim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah.oy maşallah ne neguzel cennet kokardor şimdi o sapsarı bebisin minik parmaklarından op benim için.tecrubelerinden bilgilendir bizi.nasil geçti ameliyatın miyomdanda kurtulmuşsun iyi olmuş.
Yok canım kitlenme durumum yok ama yürümek istiyorum en fazla 5 dakika yürüyorum sonra uyuşuyor kalça içinde inanılmaz ağrı oluyor oturma isteği geliyorCanım senin ki şuan moral bozukluğu ve üzüntünle alakalı o yüzden geçmemiş. Bel fıtığını bu etkenlerde tetikliyor. Kitlenmediysen bekle bir süre.
Iyiyim canim evdeyim anca kendime geliyorum sayilir 24 saat dolduktan sonra taburcu oldumCanım nasılsın? Doğumun nasıl geçti? Çıktın mı eve? Detay vermedin doğumla alakalı. Toparlan diye bekledim
Allah razı olsun canım. Sen de tez vakitye ayaklanırsın inşaallahIyiyim canim evdeyim anca kendime geliyorum sayilir 24 saat dolduktan sonra taburcu oldumDoğum spinal oldu ve ekstra myomda alındığı için 2 opere olmuş gibiyim o yüzden sonrası biraz sancılı geçiyor ama olsun bunada şükür tabiki evlâdım kucağımdaya daha ne istiyeyim Rabbimden
Valla hepinize tek tek rumuzlarinizla dua ettimDarısı inşallah başınıza
Çok çok farkli ve çok çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın
Sen ne durumdasın canim?
Aynn daha ilk günlerden tuvalet eğitimi veriliyor. Kitaplar videolar var da henüz onlara sıra gelmedi yaHadi pipiyi hallettin popoyu napcanmantıklıymış yapmak lazım. Ilk 1 2 hafta bezi açtığın gibi salıyolar. Soğuk hava değdiği için. Bazıları diyor ki, aslinda daha o zamandan wc'ye alıştırılır
Kızlar 14. Haftamda ilk kez bugün kanamam oldu, lekelenme, 7 8 damla açık kahve leke geldi, ayağa kalkınca bi daha geldi, yatıyorum şimdi. Bugün doktora gittim, eve döndüm bi baktım çamaşırımda leke var, dontoru aradım hemen, istirahat et dedi, yoğunlaşırsa haber ver dedi. Bu haftalarda böyle bişey yaşayan var mı
Aman olmasın canım, korkutuyor gerçektenAllah korusun da sadece operasyon günü 1 2 damla kanamam oldu daha da olmadı şükür.sen yine yat dinlen canım ihmal etme.belkş yol yada muane yordu seni. Belli olur birkaç güne
Himmmm 28 i hissediyosun demekAllah razı olsun canım. Sen de tez vakitye ayaklanırsın inşaallahsancılı süreç oluyor illa ki ama dediğin gibi buna değer dün dr'daydım. 1 hafta daha gelmez dedi. Daha fazla inmemiş aşağıya. Hareket önerdi. Perşembe kontrole çağırdı. Açılma vs var mı ona bakıcak. Niyeyse hep 28 ağustos geçiyor içimden. Hayırlısı bakalım
Anasına çekerse 9. Ayında bırakır zaten bezi. En iyisi ve kolayı dua etmekAynn daha ilk günlerden tuvalet eğitimi veriliyor. Kitaplar videolar var da henüz onlara sıra gelmedi yao anlarda o ruh haliyle uğraşamam ama sünnet iyileşmesi sonrası bende istiyorum. Basit şeyler ama dikkat ve iyi takip gerektiriyormuş.
Hayırlısıyla ben de kavuşurum inşaallah sağlıcaklaHimmmm 28 i hissediyosun demekValla hayirlisiyla az kaldı minik Hamza Ali'nin annesinin kollarina gelmesine
Siyatik olmuşsun şuan bence. Onun masajı var aslında. Eşin sana yapabilir. YouTube bir yaz çıkar büyük ihtimal. Hastane fizik tedaviye yollayacak uzun iş ve işe de çok yaramıyor. Sen bilirsin tabi ilk önce doktora da gidebilirsin. Bel fıtığım var eşimde de aynı. Biz birbirimize yapıyoruz. Fizyoterapistten öğrendikYok canım kitlenme durumum yok ama yürümek istiyorum en fazla 5 dakika yürüyorum sonra uyuşuyor kalça içinde inanılmaz ağrı oluyor oturma isteği geliyor
Canım seninde çok az kaldıAllah razı olsun canım. Sen de tez vakitye ayaklanırsın inşaallahsancılı süreç oluyor illa ki ama dediğin gibi buna değer dün dr'daydım. 1 hafta daha gelmez dedi. Daha fazla inmemiş aşağıya. Hareket önerdi. Perşembe kontrole çağırdı. Açılma vs var mı ona bakıcak. Niyeyse hep 28 ağustos geçiyor içimden. Hayırlısı bakalım
Bebiş büyüdükçe kendine yer açıyor diye duymuştum. Sen dinlen yat birkaç gün ağrı olmadığı sürece korkulacak birşey yok. Geçer gider canım istirahat et. Ayakları bazen yukarıda tutAman olmasın canım, korkutuyor gerçektenBen de seviniyodum kanamam falan olmadı diye, doktordan çıktım çamaşırımda leke gördüm, yarım saat çok ayrıntılı baktı, hatta bebek dönsün diye bi kaç kez usg aletiyle vurdu,acaba ondan mı oldu dedim
Az kaldı dimi aygülüm hiç inanamıyorum. Bundan sonra ki hayatımı hep bu fizikle geçirecekmişim gibi geliyorCanım seninde çok az kaldırabbim yardımcın olsun. Teker teker geliyor bebişler maşallah
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? 3.ayı doldurdun ya bebek kesenin içinde rahimden ayrılıyor. Yani göbek kordonuyla rahme bağlanıyor. O sıra olabilir böyle şeyler. Ilaçlarını kesmiş miydi dr'un?Kızlar 14. Haftamda ilk kez bugün kanamam oldu, lekelenme, 7 8 damla açık kahve leke geldi, ayağa kalkınca bi daha geldi, yatıyorum şimdi. Bugün doktora gittim, eve döndüm bi baktım çamaşırımda leke var, dontoru aradım hemen, istirahat et dedi, yoğunlaşırsa haber ver dedi. Bu haftalarda böyle bişey yaşayan var mı