Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy canım benim doğum yapmışsın içim bir hoş oldu bebeğini gördün bir de tarif ettin ya Allah bağışlasın sağlıkla büyüt Allah analı babalı büyütsünÖğleden sonra 3 de girdim 4 e çeyrek kala odaya geldim. Bebişim de yanimda çok şükür. Myomu da aldı dr. Bişiler de yedim yürüme saatimi bekliyorum.
Sapsari bir kız çocuğum oldu ❤❤
Hepinize çok.tesekur ederim kizlar. Darısı başınıza inşallah
kofi Karasbaby UkaderU Umut_bebek ayguldiyebiri
Ayyy canım benim gözün aydın çok şükür sağlıcakla atlattınız. Allah analı babalı büyütsün inşaallah sarı şekeri kokla benim içinÖğleden sonra 3 de girdim 4 e çeyrek kala odaya geldim. Bebişim de yanimda çok şükür. Myomu da aldı dr. Bişiler de yedim yürüme saatimi bekliyorum.
Maşallah canım gözünüz aydın. adı neydi bu sarışın fıstığın. Nasıl oldun bu arada kalça ağrısı yürüyüşün ne durumda. Geçti mi ağrın.Öğleden sonra 3 de girdim 4 e çeyrek kala odaya geldim. Bebişim de yanimda çok şükür. Myomu da aldı dr. Bişiler de yedim yürüme saatimi bekliyorum.
Sen nasılsın canım. Çok üzüldüm yani hiç beklemiyordum. Söylecek çok şey var yaranı deşmek istemiyorum. Aslında yazmayacaktım da kafamdan atamıyorum bunu. Seni Görüncede dayanamadım.Sağlıcakla gelsin evladın inşallah Allah tamamına erdirsin kalça osteoporozu ne demek acaba nasıl etkisi vardı
Sagolcnm çok teşekkür ederim. Ismi Elif Nisa kalça ağrım şu an hiç yok bakalim insallah tekrarlamaz bidahaMaşallah canım gözünüz aydın. adı neydi bu sarışın fıstığın. Nasıl oldun bu arada kalça ağrısı yürüyüşün ne durumda. Geçti mi ağrın.
İdare ediyorum canım iyi olmaya çalışıyorumSen nasılsın canım. Çok üzüldüm yani hiç beklemiyordum. Söylecek çok şey var yaranı deşmek istemiyorum. Aslında yazmayacaktım da kafamdan atamıyorum bunu. Seni Görüncede dayanamadım.
Canım benim çok sağol.. Senin için ayrıca dua ettim inşallah tüpe gerek kalmadan en güzel zamanda normal yollardan gebe kalırsın kuzumSağlıcakla gelsin evladın inşallah Allah tamamına erdirsin kalça osteoporozu ne demek acaba nasıl etkisi vardı
Ayy kurban olurum analı babalı sağlıkla büyüsün canım, tebrik ederim sarı papatyanı kokla yerimize elif ismini çok severim, adıyla yaşasın inşallahÖğleden sonra 3 de girdim 4 e çeyrek kala odaya geldim. Bebişim de yanimda çok şükür. Myomu da aldı dr. Bişiler de yedim yürüme saatimi bekliyorum.
Ahsenim Allah acını dindirecek güzel haberler almanı nasip etsin canım benim, ne desek boş biliyorum ama yazmak istedim.çok kötü olduk duyunca. Allah sana ve eşine sağlık güç kuvvet versin canımİdare ediyorum canım iyi olmaya çalışıyorum
İsmiyle yaşasın sarı papatyan şuan birşey yoksa sonrasında da olmaz. Sağol canım Allah razı olsun. Amin inşallahSagolcnm çok teşekkür ederim. Ismi Elif Nisa kalça ağrım şu an hiç yok bakalim insallah tekrarlamaz bidaha
Bu arada sana da.cok.dua ettim darisi başına
İnşAllah canım rabbim iyisini bilir Allah razı olsun canım benım bel fıtığı sorunum vardı hamileliğin de 5. Ayından sonra sol bacağıma 3 5 dakika yürüdüğüm zaman kalça içinden ayak ucuma kadar ağrı ve uyuşma geliyor doğum dan sonra geçer dediler fakat geçmedi de hastaneye gideceğim mr ister diye de korkuyorum şuan oranın içine girecek psikolojim yok. O yüzden sordum aynı şey mi acaba diyeCanım benim çok sağol.. Senin için ayrıca dua ettim inşallah tüpe gerek kalmadan en güzel zamanda normal yollardan gebe kalırsın kuzum
Kuyruk sokumunda erime başlamış o da yurumemi epey zorlayınca sezeryan önerdi dr son anda yoksa kalıcı olur dedi
Amin Canım duygularınızı yüreğimde hissediyorum Allah razı olsun hakkınızı helal edin sizide üzdümAhsenim Allah acını dindirecek güzel haberler almanı nasip etsin canım benim, ne desek boş biliyorum ama yazmak istedim.çok kötü olduk duyunca. Allah sana ve eşine sağlık güç kuvvet versin canım
Yürüme bozukluğu oldu mu peki canim? Çünkü genelde yürüyüş ve duruş bozukluğu yapıyor osteoporoz.İnşAllah canım rabbim iyisini bilir Allah razı olsun canım benım bel fıtığı sorunum vardı hamileliğin de 5. Ayından sonra sol bacağıma 3 5 dakika yürüdüğüm zaman kalça içinden ayak ucuma kadar ağrı ve uyuşma geliyor doğum dan sonra geçer dediler fakat geçmedi de hastaneye gideceğim mr ister diye de korkuyorum şuan oranın içine girecek psikolojim yok. O yüzden sordum aynı şey mi acaba diye
Yürüş bozukluğum ağrı uyuşma geldiğinden oluyor belim sola doğru yamuluyor gibi canım gideceğim en yakın zamanda teşekkür ederim. Sağlıcakla büyüt evladını inşallahYürüme bozukluğu oldu mu peki canim? Çünkü genelde yürüyüş ve duruş bozukluğu yapıyor osteoporoz.
Seninkisi sanki doku veya kas zedelenmesi gibi duruyor. Işte ne olduğunu öğrenmek için muayene olman lazım. Fizik tedaviye bi git istersen belki MR a gerek kalmadan tanı koyar. Çok geçmi solsun bu arada
Evet canım benim de belim yamuluyordu ve yürümek, uyurken sağa sola dönmek işkence olmuştuYürüş bozukluğum ağrı uyuşma geldiğinden oluyor belim sola doğru yamuluyor gibi canım gideceğim en yakın zamanda teşekkür ederim. Sağlıcakla büyüt evladını inşallah
Canım senin ki şuan moral bozukluğu ve üzüntünle alakalı o yüzden geçmemiş. Bel fıtığını bu etkenlerde tetikliyor. Kitlenmediysen bekle bir süre.İnşAllah canım rabbim iyisini bilir Allah razı olsun canım benım bel fıtığı sorunum vardı hamileliğin de 5. Ayından sonra sol bacağıma 3 5 dakika yürüdüğüm zaman kalça içinden ayak ucuma kadar ağrı ve uyuşma geliyor doğum dan sonra geçer dediler fakat geçmedi de hastaneye gideceğim mr ister diye de korkuyorum şuan oranın içine girecek psikolojim yok. O yüzden sordum aynı şey mi acaba diye
Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla anali babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah ❤Öğleden sonra 3 de girdim 4 e çeyrek kala odaya geldim. Bebişim de yanimda çok şükür. Myomu da aldı dr. Bişiler de yedim yürüme saatimi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim canim insallahGözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla anali babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah ❤