Şifa olsun çimçimemeAy canım benim içime su serptin.ilk gün sonuçları görünce hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisi uygulayın dedi.ertesi gün konuştuk kendimi düne göre iyi hissediyorum deyince tamam o zaman evde kendin dikkat et dedi o kadar.damlatiyorum canım bol sarimsakli yoğurt yiyorum.sagol benim cimcimem
Valla ince çubuk ve eliyle bişeyler yaptı işteBu çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Ayy ben korktum bı an Allah'ım kolaylık versin Meryem Ana eli doğumda çok faydaliymis bı arastirin
Ne demek canım benim iyi ol da senAy inşallah canım benim yaAllah razı olsun evet 4.gunumuz bitti işte sağol desteğin icin
Geçmiş olsun canımSağol canım benim.yurtdisindan yeğenim geldi tatile gitmişti o hastalandı test yaptırdı pozitif çıkınca o dakika eve kaçtım ama malesef banada bulaşmış bı arada durmamistik aslında sadece ben onların kaldığı odada uzanmıştım bı iki saatiki gün sonra hastalanınca şüphelendim pozitif.aynen canım okadar dikkate ettikki evden çıkmadım ben transfer sonu sadece hastane için çıktım ama kaderde varsa kaçış yok.ilerleyen hafta olsa bende sorun etmezdim tam önemli haftası rabbim korusun.
Valla ince çubuk ve eliyle bişeyler yaptı işteinan gereksiz abartıyorlar. Kendini sıkmazsan sıkıntı çıkmıyor. Ben muayene edicek sandım. Çatıya baktığını bilerek otursaydım psikolojik olarak daha zor geçeceğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam senin ikiz ya bakmazlar zaten. 37'ye girdin mi alırlar kuşları
Ayy doğumlar yaklaşıyor, ne ara büyüdü bu bebeler yaaYok cnm doğurayım insallah hemen buraya yazarım zaten
Tabi bende dr sezeryan derse hayır demem. Kolay mi gebe kaldikbide hiç korkma sadece sonrası normale göre toparlaması uzun sürüyor
Ben covidde çalışan hemşireye sordum antikor gelişiyormus şimdi kaç ay kafamız rahat dedim hiç belli olmaz benim arkadaşlarım bir ay arayla yakalandı hep dedi.bende altı ay kafam rahat diye düşünmüştüm.sor bizide bilgilendir canım.babam kalp hastası KOAH falan bypas amiyatli.biontech oldu iki doz bı yan etkisi olmadı.Geçmiş olsun canımBundan sonra azalarak bitecek zaten, ilk günler zorlanmışsındır. Neyse aşı oldum olmadım dersin kalmadı en azından. Ben de kara kara düşünüyorum napacam diye, cuma kontrolüö var aşıyı soracam, ama biontech korkutuyor 2. Dozdan sonra kötü yapıyormuş
Aynen öyle karascanım. Ne yani şimdi ben 1 hafta 10 güne doğuracak mıyımAyy doğumlar yaklaşıyor, ne ara büyüdü bu bebeler yaasağlıkla doğsunlar inşallah Allahım ne büyük bi mucize
Evet canım sen yine aşı olana kadar dikkat etBen covidde çalışan hemşireye sordum antikor gelişiyormus şimdi kaç ay kafamız rahat dedim hiç belli olmaz benim arkadaşlarım bir ay arayla yakalandı hep dedi.bende altı ay kafam rahat diye düşünmüştüm.sor bizide bilgilendir canım.babam kalp hastası KOAH falan bypas amiyatli.biontech oldu iki doz bı yan etkisi olmadı.
Al bebeni bas bağrına sağlıklaAynen öyle karascanım. Ne yani şimdi ben 1 hafta 10 güne doğuracak mıyıminanamadığım için korkularım da başlamadı. Bebeği görünce "aa doğurmuşum hakkat" dicem galiba
Kakalı bez miAl bebeni bas bağrına sağlıklaolmadı kakalı bezini değiştirirken hakkat doğurmuşum dersin
En önemlisi sağlık canım, sağsalim doğup büyüsünler inşallah, analı babalı
Ben bile çok heyecanlandım şuanKızlar benim doğum şekli ve tarihi netleşti yarın aksama doğru sezeryan olacağım inşallah, bana dua edin
Imtihanli bi gebelik geçirdim önce covid sonra myom patladı şimdi de yürüyemiyorum. Gebelikte kalça osteoporozu diye bişi olmuşum. Dr alalım bebeği artık yoksa kalça problemin kalıcı hale gelir dedi. Sizden bol bol dua bekliyorum. Hepiniz aklimdasiniz ameliyathanede tek tek dua edeceğim sizlere❤
UkaderU kofi Umut_bebek Karasbaby ayguldiyebiri
Ayyy aşkım yaa geldi mi büyük günKızlar benim doğum şekli ve tarihi netleşti yarın aksama doğru sezeryan olacağım inşallah, bana dua edin
Imtihanli bi gebelik geçirdim önce covid sonra myom patladı şimdi de yürüyemiyorum. Gebelikte kalça osteoporozu diye bişi olmuşum. Dr alalım bebeği artık yoksa kalça problemin kalıcı hale gelir dedi. Sizden bol bol dua bekliyorum. Hepiniz aklimdasiniz ameliyathanede tek tek dua edeceğim sizlere❤
Canımmm hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim doğum şekli ve tarihi netleşti yarın aksama doğru sezeryan olacağım inşallah, bana dua edin
Ne kadarda dikkat etsen olacağı varsa oluyor canım sor bakalım.Evet canım sen yine aşı olana kadar dikkat etBen ailemin yanında bile maske takıyorum, yeğenlerim küçük, onlardan bile bulaşabilir, öpüp sarılamadım ablamın çocuklarına ben sinovac olacağım muhtemelen ama soracam yine de doktora
Ayy canım benim bugün kavusacaksin yani minigine rabbim kolaylıklar versinKızlar benim doğum şekli ve tarihi netleşti yarın aksama doğru sezeryan olacağım inşallah, bana dua edin
Sağlıcakla gelsin evladın inşallah Allah tamamına erdirsinKızlar benim doğum şekli ve tarihi netleşti yarın aksama doğru sezeryan olacağım inşallah, bana dua edin
CanımmKızlar benim doğum şekli ve tarihi netleşti yarın aksama doğru sezeryan olacağım inşallah, bana dua edin
Ahahha değiştirmeyeydin daha iyiydiKakalı bez mio konulara hiç girmek istemiyorum o kadar zayıfım ki o konuda. Bi gün yeğenimle yalnızdık, 1 2 aylıktı kaka yaptı ben silip kremleyene kadar bir iki posta daha yaptı. Alt degistirme bezi üstü başı her yer battı hepsini altındaki battaniyeye sardım bezle birlikte attım banyoya ay ne gündü ya
Ben biraz pimpirikliyim. Tam iyi sildim mi? Krem her yere sürüldü mü? 30 saat bebeğin bacakları havaya dikince ister istemez çalıştı barsaklarıAhahha değiştirmeyeydin daha iyiydianalık iç güdüsüyle hemen tecrübelenirsin korkma yeter ki sağlık olsun, gerisi hallolur