Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Şifa olsun çimçimeme covid zaten ilk 3 4 gün canım. Sonra gidiyor

Bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Ayy ben korktum bı an Allah'ım kolaylık versin Meryem Ana eli doğumda çok faydaliymis bı arastirin
Valla ince çubuk ve eliyle bişeyler yaptı işte inan gereksiz abartıyorlar. Kendini sıkmazsan sıkıntı çıkmıyor. Ben muayene edicek sandım. Çatıya baktığını bilerek otursaydım psikolojik olarak daha zor geçeceğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam senin ikiz ya bakmazlar zaten. 37'ye girdin mi alırlar kuşları

Geçmiş olsun canım Bundan sonra azalarak bitecek zaten, ilk günler zorlanmışsındır. Neyse aşı oldum olmadım dersin kalmadı en azından. Ben de kara kara düşünüyorum napacam diye, cuma kontrolüö var aşıyı soracam, ama biontech korkutuyor 2. Dozdan sonra kötü yapıyormuş

Yok cnm doğurayım insallah hemen buraya yazarım zaten
Tabi bende dr sezeryan derse hayır demem. Kolay mi gebe kaldik bide hiç korkma sadece sonrası normale göre toparlaması uzun sürüyor
Ayy doğumlar yaklaşıyor, ne ara büyüdü bu bebeler yaa sağlıkla doğsunlar inşallah Allahım ne büyük bi mucize

Ben covidde çalışan hemşireye sordum antikor gelişiyormus şimdi kaç ay kafamız rahat dedim hiç belli olmaz benim arkadaşlarım bir ay arayla yakalandı hep dedi.bende altı ay kafam rahat diye düşünmüştüm.sor bizide bilgilendir canım.babam kalp hastası KOAH falan bypas amiyatli.biontech oldu iki doz bı yan etkisi olmadı.

Ayy doğumlar yaklaşıyor, ne ara büyüdü bu bebeler yaa sağlıkla doğsunlar inşallah Allahım ne büyük bi mucize
Aynen öyle karascanım. Ne yani şimdi ben 1 hafta 10 güne doğuracak mıyım inanamadığım için korkularım da başlamadı. Bebeği görünce "aa doğurmuşum hakkat" dicem galiba

Evet canım sen yine aşı olana kadar dikkat et Ben ailemin yanında bile maske takıyorum, yeğenlerim küçük, onlardan bile bulaşabilir, öpüp sarılamadım ablamın çocuklarına ben sinovac olacağım muhtemelen ama soracam yine de doktora

Aynen öyle karascanım. Ne yani şimdi ben 1 hafta 10 güne doğuracak mıyım inanamadığım için korkularım da başlamadı. Bebeği görünce "aa doğurmuşum hakkat" dicem galiba
Al bebeni bas bağrına sağlıkla olmadı kakalı bezini değiştirirken hakkat doğurmuşum dersin
En önemlisi sağlık canım, sağsalim doğup büyüsünler inşallah, analı babalı

Al bebeni bas bağrına sağlıkla olmadı kakalı bezini değiştirirken hakkat doğurmuşum dersin
En önemlisi sağlık canım, sağsalim doğup büyüsünler inşallah, analı babalı
Kakalı bez mi o konulara hiç girmek istemiyorum o kadar zayıfım ki o konuda. Bi gün yeğenimle yalnızdık, 1 2 aylıktı kaka yaptı ben silip kremleyene kadar bir iki posta daha yaptı. Alt degistirme bezi üstü başı her yer battı hepsini altındaki battaniyeye sardım bezle birlikte attım banyoya ay ne gündü ya

Kızlar benim doğum şekli ve tarihi netleşti yarın aksama doğru sezeryan olacağım inşallah, bana dua edin
Imtihanli bi gebelik geçirdim önce covid sonra myom patladı şimdi de yürüyemiyorum. Gebelikte kalça osteoporozu diye bişi olmuşum. Dr alalım bebeği artık yoksa kalça problemin kalıcı hale gelir dedi. Sizden bol bol dua bekliyorum. Hepiniz aklimdasiniz ameliyathanede tek tek dua edeceğim sizlere
UkaderU kofi Umut_bebek Karasbaby ayguldiyebiri

Ben bile çok heyecanlandım şuan Allah ım kolay doğum nasip etsin canım. En zor hamilelik geçirende sen oldun. Artık yarın Bir bakmışsın kucağında minik
evet o durumu bende duydum. Kalça problemi yaşamış bir arkadaş. Çok zormuş mecbur kardeşleri gelmiş aylarca beraber bakmışlar. İnşallah erken müdahale edilmiş olur sende de. Onun doğumdan ne kadar önce başlamış hiç bilmiyorum

Ayyy aşkım yaa geldi mi büyük gün daha dün gebelik süprizini yaşamıştık sanki seninle.. Rabbim yardımcın olsun inşaallah ağrısız sancısız sağlıcakla kucakla yavrunu

Canımmm hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah doktorun en iyisini bilir riskli durum olmasında doğum bu şekilde olsun

Ne kadarda dikkat etsen olacağı varsa oluyor canım sor bakalım.

Ayy canım benim bugün kavusacaksin yani minigine rabbim kolaylıklar versin hiç hissetmeden bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah en iyisini yapmışsın ilerde sanada sorun olurdu maşallah bayada oldu zaten minnosun.birazda yani da büyüsündualarım seninle bizi bilgilendir ay çok heycanli ya

Sağlıcakla gelsin evladın inşallah Allah tamamına erdirsin kalça osteoporozu ne demek acaba nasıl etkisi vardı

Canımm hadi sağlıkla al bebeni kucağına, hamileliğin zor geçti, bebişin doğduğunda geçecek inşallah tüm sıkıntılarınSütün Foşur foşur aksın, bebeğin iştahla emsin , sezaryen ağrıların hemen geçsin inşallah

Ahahha değiştirmeyeydin daha iyiydi analık iç güdüsüyle hemen tecrübelenirsin korkma yeter ki sağlık olsun, gerisi hallolur

Ahahha değiştirmeyeydin daha iyiydi analık iç güdüsüyle hemen tecrübelenirsin korkma yeter ki sağlık olsun, gerisi hallolur
Ben biraz pimpirikliyim. Tam iyi sildim mi? Krem her yere sürüldü mü? 30 saat bebeğin bacakları havaya dikince ister istemez çalıştı barsakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…