Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Granadaco yavrum ne yaptınız başladı mı operasyon? Saatini sormak da hiç aklıma gelmedi dualarım seninle bizleri unutma haber et

Ayyyy canım benim doğum yapmışsın içim bir hoş oldu bebeğini gördün bir de tarif ettin ya Allah bağışlasın sağlıkla büyüt Allah analı babalı büyütsün

Ayyy canım benim gözün aydın çok şükür sağlıcakla atlattınız. Allah analı babalı büyütsün inşaallah sarı şekeri kokla benim için

Maşallah canım gözünüz aydın. adı neydi bu sarışın fıstığın. Nasıl oldun bu arada kalça ağrısı yürüyüşün ne durumda. Geçti mi ağrın.

Sağlıcakla gelsin evladın inşallah Allah tamamına erdirsin kalça osteoporozu ne demek acaba nasıl etkisi vardı
Sen nasılsın canım. Çok üzüldüm yani hiç beklemiyordum. Söylecek çok şey var yaranı deşmek istemiyorum. Aslında yazmayacaktım da kafamdan atamıyorum bunu. Seni Görüncede dayanamadım.

Maşallah canım gözünüz aydın. adı neydi bu sarışın fıstığın. Nasıl oldun bu arada kalça ağrısı yürüyüşün ne durumda. Geçti mi ağrın.
Sagolcnm çok teşekkür ederim. Ismi Elif Nisa kalça ağrım şu an hiç yok bakalim insallah tekrarlamaz bidaha
Bu arada sana da.cok.dua ettim darisi başına

Sağlıcakla gelsin evladın inşallah Allah tamamına erdirsin kalça osteoporozu ne demek acaba nasıl etkisi vardı
Canım benim çok sağol.. Senin için ayrıca dua ettim inşallah tüpe gerek kalmadan en güzel zamanda normal yollardan gebe kalırsın kuzum
Kuyruk sokumunda erime başlamış o da yurumemi epey zorlayınca sezeryan önerdi dr son anda yoksa kalıcı olur dedi

Ayy kurban olurum analı babalı sağlıkla büyüsün canım, tebrik ederim sarı papatyanı kokla yerimize elif ismini çok severim, adıyla yaşasın inşallah

Son düzenleme:
İnşAllah canım rabbim iyisini bilir Allah razı olsun canım benım bel fıtığı sorunum vardı hamileliğin de 5. Ayından sonra sol bacağıma 3 5 dakika yürüdüğüm zaman kalça içinden ayak ucuma kadar ağrı ve uyuşma geliyor doğum dan sonra geçer dediler fakat geçmedi de hastaneye gideceğim mr ister diye de korkuyorum şuan oranın içine girecek psikolojim yok. O yüzden sordum aynı şey mi acaba diye

Ahsenim Allah acını dindirecek güzel haberler almanı nasip etsin canım benim, ne desek boş biliyorum ama yazmak istedim.çok kötü olduk duyunca. Allah sana ve eşine sağlık güç kuvvet versin canım
Amin Canım duygularınızı yüreğimde hissediyorum Allah razı olsun hakkınızı helal edin sizide üzdüm

Yürüme bozukluğu oldu mu peki canim? Çünkü genelde yürüyüş ve duruş bozukluğu yapıyor osteoporoz.
Seninkisi sanki doku veya kas zedelenmesi gibi duruyor. Işte ne olduğunu öğrenmek için muayene olman lazım. Fizik tedaviye bi git istersen belki MR a gerek kalmadan tanı koyar. Çok geçmi solsun bu arada

Yürüş bozukluğum ağrı uyuşma geldiğinden oluyor belim sola doğru yamuluyor gibi canım gideceğim en yakın zamanda teşekkür ederim. Sağlıcakla büyüt evladını inşallah

Canım senin ki şuan moral bozukluğu ve üzüntünle alakalı o yüzden geçmemiş. Bel fıtığını bu etkenlerde tetikliyor. Kitlenmediysen bekle bir süre.

Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla anali babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…