Geçmiş olsun kuzucuğum Allah şifa versin inşaallahDün surunuyordum resmen bebeklere zarar olur diye parol serbest olduğu halde icmemistim hastaneye gittik birşey yapamayız test ver eve git dediler verdik malesef ikindin sonuç geldi oysa transferden sonra biryere adım atmamistimkorkudan olacağı varmış demekki ben kendimi düşündüğüm yok bebeklere bı zarar olurmu diye çok stresliyim.dun akşam 4saat arayla parola başladım bugün az daha iyiyim
Kuzuum geçmiş olsun, nerden kaptın belli mi, nasıl atlatıyorsun? Ben de çok korkuyorum, valla türkiyeye geldimizden beri be kadar dikkat etsek de bi yerden kapacaz heralde, kıbrısta bu kadar vaka yoktu rahattık. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine, burda kızların bir kısmı geçirdi hamileyke , sorun Yaşayan olmadıArkadaşlar duaniza çok ihtiyacım var koronaya yakalandım çok korkuyorum bebeklerime birşey olur diye ne olur dua edin hiç birşey olmasınçevresinde geçiren varmı gebeliğin ilk döneminde nasıl ilerledi? Tavsiyeniz varmı
Allahım neler duyuyorumKızın 41 . Haftası bitti nerdeyse doğuma almadılar. Takipleri devletteydi ha bire normal doğumu bekledi doktoru. Bebek kaka yutmuş kanala da sıkışmış. İki kez kordon dolanmış şekilde doğmuş yavrum benim . Soğutma tedavisine almışlardı bebeği. Ama gece haberi gelmiş işte melek olmuş küçük kuzu. Bu kadar bekletmeden sezeryandan alsaydı keşke doktoru. Garibim git gel ne çekti bi doğurtmadılar. Zaten yaşasaydı %90 engelli olurdu demiş doktor. Neden olurdu çünkü bebek anne karnınızda miadını doldurdu ve oksijensiz kaldı . Sağlıklı bebek sağlıksız ettiler . Melek oldu . Çok üzüldüm çok etkilendim rabbim Ahsenin yüzünü tedavisiz normal şekilde bir bebekle güldürsün çok rahat bir gebelik geçirsin inşallah
Aygülüm inşallah bebişinin uğruna tombul tombul olursunAnca valla benim bile vucüdüm dengem anca yerine gelmeye başladıaskeriyede gibi onu yapma bunu yapma al kiloları vucüt hantallaşsın. En son 62 ile kapattım. Bugün 58 e düştüm. Menopoza da yaklaştım hakkımda hayırlısı artık. Sen vakit kaybetme artık.
Sevinçlim sabırla bekledi bebişinInsallah Aygülüm inşallah ❤
Dinlendim cok şükür ara vermek benim içinde cok iyi oldu
Kalbi yüreği güzel arkadaşım ❤ Amin inşallah Rabbim hepimizin sabrımızın sonunu selamete çıkarsın inşallahAygülüm inşallah bebişinin uğruna tombul tombul olursunhemen menopoz diyip kendini şartlandırma, yumuşlar olduğu sürece tam gaz devam. Aldın mı vitamin takviyesi, avokado ye bol bol, havuç suyu da iç, incir ye.Meyve sebze bolluğu var zaten en güzel mevsimdeyiz, yükle depoları
Sevinçlim sabırla bekledi bebişiniçinde sıcacık tutunsun hiç bırakmasın sabrınızın sonu selamet olsun canlarım
Rabbim bir svazda kurtarsın inşallah canımN
Normal inşallah canim
Öksürük zorluyor beni canım oksurdukce midem bulanıyor şu icesim bile gelmiyor.ağzımın tadı yok.kokuda gitti.atesim çıkmıyor şükür ilk gün crp degerim çok yüksekti şuan ne durumda bilmiyorum.Nasılsın canım iyi misin . Kolay atlatıyosun inşallah
İlk gün istarlarim sonucu baktırdım crp ye referans aralığı (0.5)idi benimki 26 çıkmış kandaki enfeksiyondan korktum yoksa korona bebeğe geçmiyor biliyorum ama enfeksiyon ve ateş dusunduruyor beni.sagol canım benim kaderden kacilmiyor.evet günde altı taneye kadar icebilin dedi drGeçmiş olsun kuzucuğum Allah şifa versin inşaallahbebeğe geçmiyor diye biliyorum ama karantina süren bitince muhakkak kan tahlili yaptır. Karaciğer enzimlerine, crp'ye falan baksınlar. Dr'mu 4 saat arayla parol iç dedi?
Sağol canım benim.yurtdisindan yeğenim geldi tatile gitmişti o hastalandı test yaptırdı pozitif çıkınca o dakika eve kaçtım ama malesef banada bulaşmış bı arada durmamistik aslında sadece ben onların kaldığı odada uzanmıştım bı iki saatKuzuum geçmiş olsun, nerden kaptın belli mi, nasıl atlatıyorsun? Ben de çok korkuyorum, valla türkiyeye geldimizden beri be kadar dikkat etsek de bi yerden kapacaz heralde, kıbrısta bu kadar vaka yoktu rahattık. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine, burda kızların bir kısmı geçirdi hamileyke , sorun Yaşayan olmadı
Gebelikte 10 11'e kadar çıkıyor zaten crp. Çok da yükselmemiş canını sıkma hiç. Dr çok yüksek görseydi düşürmek için iğne verirdiİlk gün istarlarim sonucu baktırdım crp ye referans aralığı (0.5)idi benimki 26 çıkmış kandaki enfeksiyondan korktum yoksa korona bebeğe geçmiyor biliyorum ama enfeksiyon ve ateş dusunduruyor beni.sagol canım benim kaderden kacilmiyor.evet günde altı taneye kadar icebilin dedi dr
Sarımsak sarımsak dedin valla ben de hergun muhakkak yutamiyorum ama cacık yapıyorum ona koyup içiyorumGebelikte 10 11'e kadar çıkıyor zaten crp. Çok da yükselmemiş canını sıkma hiç. Dr çok yüksek görseydi düşürmek için iğne verirdibol soğan sarımsak tüket. Icme suyuna hep limon damlat. Gecer gider canım
Ben de seni etiketlicektim yavrum ne yaptin diyeSarımsak sarımsak dedin valla ben de hergun muhakkak yutamiyorum ama cacık yapıyorum ona koyup içiyorum
Bu arada bgn muayeneye gittim hala 2 cm açılma var ve bebiş geri adım atmış o yüzden geçmiş kasilmalarim sancilarim
Sen ne durumdasın koficim gün sayiyoruz artik
Eli kulağında desene, hadi bakalim en hayırlı zamanda al kucağına inşallahBen de seni etiketlicektim yavrum ne yaptin diyeiyiyim şükür en son bebeğin kafası kanala girmişti. Bugün yine aşağıya doğru bibaskı ve sancı var. Bi kademe daha inmeye çalışıyor sanırsam cuma dr'a gittim su gibi akıntı çok çoğalmıştı. Kafam karıştı su mu yoksa akıntı mı diye. Çatı muayenesi yaptı. Rahat doğurursun dedi. Açılma yoktu. Ennson haberler bunlar bizden de cuma kontrol var bakalım ne dicek.
Amin canım inşaallah hepimiz hayırlısıtla alalımEli kulağında desene, hadi bakalim en hayırlı zamanda al kucağına inşallah
Normal doğum istiyor muydun?
Yok cnm doğurayım insallah hemen buraya yazarım zatenAmin canım inşaallah hepimiz hayırlısıtla alalımsenin açılma vardı nişan da gelince dedim doğurdu mu acaba. Evet normali çok istiyorum inşaallah kısmet olur. Sezaryenden korkuyorum. Ama dr sezaryen derse de hiç ısrar etmem normal olsun diye.
Çok geçmiş olsun canım zorlar tabi zor bir süreç ama atlatacaksın bak bir kaç günün geçti bile meyve falan ye bol bol cep çok yüksek sayılmaz. Endişe etme sakın stres falan yapmaÖksürük zorluyor beni canım oksurdukce midem bulanıyor şu icesim bile gelmiyor.ağzımın tadı yok.kokuda gitti.atesim çıkmıyor şükür ilk gün crp degerim çok yüksekti şuan ne durumda bilmiyorum.
Işte o sonrası korkutuyo beni zatenYok cnm doğurayım insallah hemen buraya yazarım zaten
Tabi bende dr sezeryan derse hayır demem. Kolay mi gebe kaldikbide hiç korkma sadece sonrası normale göre toparlaması uzun sürüyor
Ay inşallah canım benim yaÇok geçmiş olsun canım zorlar tabi zor bir süreç ama atlatacaksın bak bir kaç günün geçti bile meyve falan ye bol bol cep çok yüksek sayılmaz. Endişe etme sakın stres falan yapma
Ay canım benim içime su serptin.ilk gün sonuçları görünce hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisi uygulayın dedi.ertesi gün konuştuk kendimi düne göre iyi hissediyorum deyince tamam o zaman evde kendin dikkat et dedi o kadar.damlatiyorum canım bol sarimsakli yoğurt yiyorum.sagol benim cimcimemGebelikte 10 11'e kadar çıkıyor zaten crp. Çok da yükselmemiş canını sıkma hiç. Dr çok yüksek görseydi düşürmek için iğne verirdibol soğan sarımsak tüket. Icme suyuna hep limon damlat. Gecer gider canım
Bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Ayy ben korktum bı an Allah'ım kolaylık versin Meryem Ana eli doğumda çok faydaliymis bı arastirinBen de seni etiketlicektim yavrum ne yaptin diyeiyiyim şükür en son bebeğin kafası kanala girmişti. Bugün yine aşağıya doğru bibaskı ve sancı var. Bi kademe daha inmeye çalışıyor sanırsam cuma dr'a gittim su gibi akıntı çok çoğalmıştı. Kafam karıştı su mu yoksa akıntı mı diye. Çatı muayenesi yaptı. Rahat doğurursun dedi. Açılma yoktu. Ennson haberler bunlar bizden de cuma kontrol var bakalım ne dicek.