Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Geçmiş olsun canım. Doğuma bir ay kalan iki ay kalan yakınlarım var. Bir sıkıntı olmadı canım. Umarım seninde kolay geçer.
Sağol canım benim.Benim kafama taktiğin 12haftaya kadar organ gelişme aşaması geçen gün sıtma falan tuttu ateslendim parol içtiğim halde korkum o ateş çok tehlike gebelikte.inşallah hiç birşey olmaz.okadarda dikkat ettim evden bı adım çıkmadım yurtdışından yeğenim gelmişti ondan bulaşmış

Bacım ameliyat masasında mı aklına geldim o telaşın içinde hemde sağol canım benim inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun.
Valla bende anlamadım , aslında grupta ki henüz hamile olmayan herkes için dua ettim ama sen o an isim olarak aklıma geldin . Kendimi herkese dua edeceğim diye o kadar şartlamıştım ki , sanırım ondan

Sağol canım benim nasıl atlattın Dr ne dedi bebekte falan bı etkisi varmiymis.Kullanıyorum canım sabahları coraspin akşam oksapar.12haftayi bı atlattım diye mücadele ederken böyle oldu
Kuzu benim 1.5 gün 38 den aşağı düşmedi ateşim her 4 saatte bir 2 adet parol içtim. Onu toparladık derken bu sefer afedersin mukuslu ishal oldum. Hint varyantiydi benimki.
Ne yaptim biliyor musun günde nerdeyse 4 lt su içtim, meyve yedim, zencefil süt ve muz rondodan geçirdim muhakkak hergun onu yedim. Vitaminlerimi atlamadım.
Zaten covidin tedavisinde kan sulandırıcı var sen de kullandığına göre atlatacaksın inşallah. Kaçıncı günündesin hiç endişelenme bebişlerine de hiç bişi olmaz Allah 'ın izniyle.

Persembe gün sabah uyandığımda hiç bı yerim tutmuyordu.ogun test yaptırdık dün geldi sonucu bugün 3.gunum oluyor parolla devam ediyorum iyi beslenmeye çalışıyorum.gun geçtikçe daha iyiyim sanki öksürük ve eklem agrilarim var.bol limon ve bal kivi.rabbim korusun bebeklerimizi.

Oh şükür canim. Daha da iyi olacaksın ve hemen atlatacaksın. Bebişlere hiç bişi olmuyo merak etme canim strese sokma kendini

Valla ne kadar dikkat etsende gelip buluyor bir şekilde. Sakınan göze çöp batarmış. Sen yine içini ferah tut canım. Doktor kontrolünde söylersin, ateşlenmeninde bir derecesi vardır. Baktın mı kaça çıktı ateşin.

Hiç gerek duymamıştık ateş olcere öğün yoktu evde olcemedim.dun aldık ama İste.aynen öyle haklısın sakinlik ama demekki böyle olacağı varmis

Kızlar selamlar. Uzun zamandir okuyamadım buralari. Dogum yapanlar olmus cok sevindim. Belki beni hatırlarsiniz. 31 haftalık oldum ben de. Bi konuda size danışacağım. Gecen gun nst ye girdim. Sancı çıktı. Hatta yatış önerdiler. Ertesi gün zeynep kamil perinatolojiye gittim orada sorun gormediler ben de nst olayını sormayi unuttum. Ve su an hicbir sey yapmadan evde duruyorum. Bilenler varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Sonucu yüklüyorum. Ikiz bebek oldugu icin 2 tane.

Eklentiler

• 20210810_183704.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 20
Insallah Aygülüm inşallah ❤
Dinlendim cok şükür ara vermek benim içinde cok iyi oldu
Anca valla benim bile vucüdüm dengem anca yerine gelmeye başladı askeriyede gibi onu yapma bunu yapma al kiloları vucüt hantallaşsın. En son 62 ile kapattım. Bugün 58 e düştüm. Menopoza da yaklaştım hakkımda hayırlısı artık. Sen vakit kaybetme artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…