Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Doktora yazdınız mı? Benim 2 gün sürmüştü lekelenme şeklinde kendiliğinden geçti. Ama benim içim rahattı rahimde kanama alanı olduğunu biliyordum.
Sonraki kontrol ne zaman kalp atışı duydunuz mu?

Kızlar bana da var mi bir yorumunuz? 2 aşılama 2 tüp bebek tutmamışken kendiliğinden hamile kalmış olabilir miyim ? Yarın 5 hafta olacak hala ses seda yok. Sizce ocak transferim adetimi geciktirmiş olabilir mi?

Doktora yazdınız mı? Benim 2 gün sürmüştü lekelenme şeklinde kendiliğinden geçti. Ama benim içim rahattı rahimde kanama alanı olduğunu biliyordum.
Sonraki kontrol ne zaman kalp atışı duydunuz mu?
evet aradim. progestan igne ve lutinus tablet kullaniyorum. carsamba kese gormeye cagirdi.

Kızlar bana da var mi bir yorumunuz? 2 aşılama 2 tüp bebek tutmamışken kendiliğinden hamile kalmış olabilir miyim ? Yarın 5 hafta olacak hala ses seda yok. Sizce ocak transferim adetimi geciktirmiş olabilir mi?
Tabiki olabilir testte çıkar aslında evde var mi?

Senin bebisinide çok merak ettim maşallah ne kadar gucluymus şimsiki tutundu sana kesenin şeklide düzelir inşallah ah o oksapar tadına sende bakacaksın yani
Şimdi göbekten bir tane salladım. Güzel yaktı ama acısı prolutex gibi kalıcı değil allahtan.
(Pollyanna’cılık örneği )

Göbek kesinlikle o bile yakıyor ilaç. Yine de en az can acıtan göbek. Hatta doktora danışıp enox da kullanabiliyorsan o hiç acıtmıyor içerikleri aynı zaten
Aaa süper bunu bildiğim iyi oldu. Bu kutu bitsin enox gelsin o zaman teşekkürler.
Aminnn sizin durumunuzu okuyordum çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunsun hep güzel haberler alın
İnşallah Güzel örneklere ihtiyacımız var.

Yapma yaaa valla çok gıcık bişey. Karpuzlu sakız aldım ama bu seferde karpuzlu sakız midemi bulandırmaya başladı
Hiç girme öyle meyveli sakız işine filan dediğin gibi mideni mahveder . Sessizce otur ve geçmesini bekle yine şükret 9. Haftadasın ben 5+4 tüm şu an 13+4 üm 2 ay olmuş , 12den sonra rahatlarsın deniyor ala bende değişen bir şey olmadı pek 16 hedefim artık

Yok yok sakız daha kötü yaptı ama tuzlu çubuk kraker iyi geliyor. Ya benim hafiften burnumda akıyor hapşırıp duruyorum korona falan kapmadım inşallah. Geçenlerde eşim hafif nezle olmuştu acaba bana mı geçti belki ağız tadım da ondan bozuktur dicem ama tiksinme falan da var anlamadım gitti ay inşallah çarçabuk biter 12 falan yalan ya kimi rahatlıyor kimi aynı devam ediyor inşallah senin hedefinden de önce rahatlama gelir

Devam mi garip tat hala nasıl geçer bilemedim ki kız o hapşırma bende de var burnum akıyor sürekli. Bi de demistim eşim sürekli covid temaslı geçen okulda da birinde çıkmıştı iyice tutuştum. Inşallah yakalanmayiz şimdiden sonra çok daha fazla dikkat etmemiz lazım

O hapşırık burun akıntısı 1 aydır var bende kız başta onsoguklarda eve asmistim çamaşırı balkona koymaya erindigim den dedim evde kurusun iş güç yapamiycam nasılsa dedim yumos kokusu galiba evi havalandirdim falan annemlere geçtim baktım hala geçmedi daha da devam ediyo ilk zamanki kadar çok değil sabah akşam arada da oluyo o bide bı ara gripmisim gibi burnum akiyodu sabah ları uyandığımda falan

Ben transfer oldum ve oldugum gün başlattı doktor göbegime prolutex i vurdugum için oksapar ı koluma vuralım dedik iyiki öyle yaptık hem yakıcı bi iğne hemde hafif morluklar yapıyor göbek daha hassas oldugu için tavsiyem kesinlikle kol canım

Hala devam ya ağzım zehir gibi valla gribe falan razıyım yeterki şu lanet virüse yskslanmayalım. Boğazımda kuru kalmış gibi ağrıyo 2 gündür sabah kalktığımda hiç bişey anlamadım valla. Ay çok dikkat edin yaa okullar çok tehlikeli Allah yardımcımız olsun virüse yakalanmadan geçirsek şu dönemi keşke

Ay inanmıcaksın ama bundan 2 gün önce bende çamaşırı koridora astım çamaşırlığı getirip acaba ondan mı oldu ya anlamadım ki benimde sabahları kalktığımda 2 gündür boğazım ağrıyo kuru kalmış gibi sonrasında hafifliyor ağrı ama bugğn devamlı hapşırık oldu hafife burun akıntısı ağzım zehir gibi zaten.

Kizlar ben bulanti ve kusmayi yaklasik 2 haftadir siddetli bir sekilde yasiyorum. Prilam kullaniyorum. Ve yeni baslayanlar icin tavsiyem; az az sık sık yiyin. Sabah kalkinca galeta tarzi bi sey yiyin. Mesela aksam yemegini beklemeyin. 3 saat arayla yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…