Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yok yok sakız daha kötü yaptı ama tuzlu çubuk kraker iyi geliyor. Ya benim hafiften burnumda akıyor hapşırıp duruyorum korona falan kapmadım inşallah. Geçenlerde eşim hafif nezle olmuştu acaba bana mı geçti belki ağız tadım da ondan bozuktur dicem ama tiksinme falan da var anlamadım gitti 🙄 ay inşallah çarçabuk biter 12 falan yalan ya kimi rahatlıyor kimi aynı devam ediyor inşallah senin hedefinden de önce rahatlama gelir 😊🙏🏻
Bende beyaz leblebi ve ayvayı çok severdim, tuzlu krakerde ağzımda kötü tat bırakıyordu. O hamileliğin verdiği bir hassaslıkta olabilir kötü düşünme . Gebelikte vücut çok garip çalışıyor benim de son günlerde sabah kalktığımda boğazım inmiş gibi oluyor gün içinde geçiyor . Soğuk su içiyorum belkide ondan ,içim yanıyor sanki :)

Bende beyaz leblebi ve ayvayı çok severdim, tuzlu krakerde ağzımda kötü tat bırakıyordu. O hamileliğin verdiği bir hassaslıkta olabilir kötü düşünme . Gebelikte vücut çok garip çalışıyor benim de son günlerde sabah kalktığımda boğazım inmiş gibi oluyor gün içinde geçiyor . Soğuk su içiyorum belkide ondan ,içim yanıyor sanki :)
Ya evet çubuk kraker sonradan kötü tat bırakıyor ama çok iyi geliyo bana. Şükür bugün iyi uyandım ya korktum valla dün. Aynen sabahları şiş olup gün içinde iniyo. Ay için yanıyodur ondan soğuk su içiyorsun ben de öyleyim geçen 3 portakal 1 elma Bi oturuşta yedim oysaki ben normalde meyve hiç yemem ama içim yanıyor bacım 😅

Herkese merhaba güzel haberlerle geldim 🤩
Bugünkü kontrolüme kalbim ağzımda gittim.
Çok şükür kalp atışını daha güçlü duyduk. Biz 6+3 olduk, doktor 6+5 ile uyumlu dedi.
ama 24 mm’lik kanama alanı var hala ve kesenin şekli hala tam istenen gibi değil dedi. Rahim yeniden kalınlaşmaya başlamış ama risk aynen devam ediyor. Bana oksapar verdi ilk defa. Kanamam biteli 5 gün oluyor ama kahverengi akıntı geliyordu. O kanama alanındaki pıhtıyı eritmemiz lazımmış. Yoksa hem benim hem Bebek için riskliymiş. Diğer iğne ve ilaçlara devam. Uzunca bir süre işe de gidemiyorum 🤷🏼‍♀️
Tek duam;
Sağlıklı olan tüm bebişler sıkı sıkı tutunsun annelerine 😇🌺
Maşallah rabbim sağlık versin inşallah canımmm, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun ❤️ Hiç belirtin olmuş muydu?

Hala devam ya ağzım zehir gibi valla gribe falan razıyım yeterki şu lanet virüse yskslanmayalım. Boğazımda kuru kalmış gibi ağrıyo 2 gündür sabah kalktığımda hiç bişey anlamadım valla. Ay çok dikkat edin yaa okullar çok tehlikeli Allah yardımcımız olsun virüse yakalanmadan geçirsek şu dönemi keşke
Şimdi normalin 5 katı dikkat etmemiz lazım hayırlısıyla yaza çıksak

Ya evet çubuk kraker sonradan kötü tat bırakıyor ama çok iyi geliyo bana. Şükür bugün iyi uyandım ya korktum valla dün. Aynen sabahları şiş olup gün içinde iniyo. Ay için yanıyodur ondan soğuk su içiyorsun ben de öyleyim geçen 3 portakal 1 elma Bi oturuşta yedim oysaki ben normalde meyve hiç yemem ama içim yanıyor bacım 😅
İç yanmasına en güzel dondurma frambuaz tarzı ekşimsi çok güzel oluyor :)

İç yanmasına en güzel dondurma frambuaz tarzı ekşimsi çok güzel oluyor :)
Kıızzz sen diyince şimdi canım çekti valla gidip alıcam 😅😅 ekşi ekşi şeyler seviyorum ben de hep sen ne zaman öğrenicen cinsiyetleri kaç haftalıksın bakim

Selam kizlar. Nasilsiniz. Ben cook uzgunum. İki bebegimde kalbi durmus😔dunya basima yikildi. Allahim sizlere saglikli hamilelik nasib etsinm saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Hersey yolunda degilmiydi gelişimi mi durmuş cok üzüldüm canım ya kac haftalıktın.
Rabbim saglikla tekrar nasip etsin canim elden malesef bisey gelmiyor 😔

X