- 20 Mart 2019
- 186
- 248
- 32
Benimde transfer sonrası 5. Günüm hiçbir belirtim yok. Hatta yüzümde sivilce çıkmış canım sıkıldı adete yakın çıkardı çünkü. Bazılarında hiç belirti olmuyormuş belli olmaz sabırla bekliycez inşallahKızlar herkese hayırlı akşamlar. Transferle günü ile beraber 6.gün. Hiçbir belirti filan yok. Sanki hiç transfer olmamış gibi. Normalmi bu durum sizce. Birde diğer msjlara baktımda hemşire günde 1 dilim ananas çok faydalı dedi. 1 dilimi geçmeyin dedi. Kafam karıştı bu konuda. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Sıfır belirti şu anda okuduklarımdan
9'u muuuuuAyın 9 u canım. Bekliyoruzsabırla, heyecansız artık aştım galiba bunları.
Kado sen ne yaptın yavrum? Gittin mi dr'a görüşmeyeli keyifler nasılSeni erkek gibi hissediyordumhadi bakalım hayırlısı olsun
İyi Koficim cuma günü gittim dra Bi sıkıntı yokmuş Doktor görünen herhangi Bi düşük riskin yok dedi şükürler olsun Bugün 9 haftalık oldum ama 3 gündür ağzımda acı bir tat çok rahatsız ediyor yaKado sen ne yaptın yavrum? Gittin mi dr'a görüşmeyeli keyifler nasıl
Oooo geçmiş olsunYa bende 3 gündür ağzımın tadı yok yani yesiklerimden tad alıyorum ancak ağzımda acı Bi tat var hani grip olırsunda ağzının tadı değişirya onun gibi anlam veremedim. Seninde olmuş baya kesen büyür kan sulandırıcı ile toparlar diye düşünüyorum.Ben hala ev süpürmüyorum normalde hergün ev süpürürdüm ancak şimdi bende korkumdan yapamıyorum ayaklı gırgır ile yapıyorum arada eşime süpürtüyom o da ben gibi olmuyor. Boşver Bi süre süpürme ben de çok tırsıyom
Bende pas gibi metalik bir tat oluyor bide midem yanıyor inşallah kullandığımız onca ilaçtan sonra reflü olma yoluna girmemişimdirKızlar hamile olanlarda ağzınızın tadı değişti mi çok tatsız Bi ağız tadı var sanki grip oluşumda ağzımın tadı gitmiş gibi suyun tadı da değişik
Sağol bacımOooo geçmiş olsuno acı tadı bilirim yemekten sonra sanki zehir yemiş gibi
Off aynen mide yanması kazınması gibi çok rahatsız ediciBende pas gibi metalik bir tat oluyor bide midem yanıyor inşallah kullandığımız onca ilaçtan sonra reflü olma yoluna girmemişimdir
Insallah canim ya hepimiz. Senin kanaman bitti mi tamamenAy hadi inşallah iyice tutunurlar. Hep güzel düşün. Hayırlısı ile atlatacaksın bu günleri
4 gündür kahverengi. Artık günlük ped takıyorum o bana yetiyor. Artık ne kanadıysa durması da uzun sürüyorInsallah canim ya hepimiz. Senin kanaman bitti mi tamamen
Ben 13. haftaya geldim hala geçmedi 6. haftadan beri çekiyorum.Sağol bacımhiç sorma aynen öyle ne zamana kadar sürecek bu durum
Benim o dönerken ya da kendimi toplayamadan hapşırdığım zaman oluyor bazen ,nefes almakta bile zorlanıyorum 10 sn. kadar oluyor . İlk zamanlar bende korkmuştum ama şükür bir şey olmadı.Kızlar merhabaBen çarşamba günü transfer oldum ve bugün yatakta dönerken kasığım öyle acıdıki sanki bıçak saplandı bir iki saniye böyle sürdü çok korktum açıkçası başına böyle bir şey gelen oldu mu?
14 hafta bitti bugün 15. Haftaya başladık nasipseHadi yaa kaçıncı haftan senin. Benim 3 gündür başladı bu durum
Ayy deme ya çok gıcık Bi durum vallaBen 13. haftaya geldim hala geçmedi 6. haftadan beri çekiyorum.
AA sen cinsiyeti öğrenmişsindir o zaman14 hafta bitti bugün 15. Haftaya başladık nasipse
Daha once kullanmıştım Solgar ürünleri gayet güzel bi bakayım inşallah banada nasip olur bir sürpriz yapmakCanim bence hiç korunmakta gerek yok. Coraspirine devam et ve varsa imkanin solgarin koenzim q10 uyla metil folat formlu folik asitin kullan