Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Herkese merhaba güzel haberlerle geldim
Bugünkü kontrolüme kalbim ağzımda gittim.
Çok şükür kalp atışını daha güçlü duyduk. Biz 6+3 olduk, doktor 6+5 ile uyumlu dedi.
ama 24 mm’lik kanama alanı var hala ve kesenin şekli hala tam istenen gibi değil dedi. Rahim yeniden kalınlaşmaya başlamış ama risk aynen devam ediyor. Bana oksapar verdi ilk defa. Kanamam biteli 5 gün oluyor ama kahverengi akıntı geliyordu. O kanama alanındaki pıhtıyı eritmemiz lazımmış. Yoksa hem benim hem Bebek için riskliymiş. Diğer iğne ve ilaçlara devam. Uzunca bir süre işe de gidemiyorum
Tek duam;
Sağlıklı olan tüm bebişler sıkı sıkı tutunsun annelerine

Çok güzel haber maşallah daha da iyi olucaklar yatmaya devam edicez yeter ki sağlıkla büyüsünler bak ne kadar güçlü sen de güçlü ol allahın izniyle hiç bişey olmuyacak

Selam.kizlar. Nasılsınız? Yarın kontrol günüm. Ve yüreğim ağzımda kan tahlillerimde var. Bakalım nasıl olucak
İnşallah güzel olur canım kan tahlilleri sağlık ocağında istenenler oluyor sanırım değil mi

Bebiş çok güçlü çıktı annesi :) İnşallah zamanla kesede istenilen şekle gelir, onca kanamaya bence bunlar bile mucize , tutunacak rabbimin izniyle. Kanama alanı da temizlenir inşallah kısa sürede :)

Maşallah bebişe sımsıkı tutunmuş annesine:) rabbim hiç ayırmasın sizi

Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Kalpten kucaklıyorum sizi.
Bir sorum olacak. Oksapar başladı bugünden itibaren. Koldan mı göbekten mi yapsam daha az acır?
Eşim iğne batıramıyor. Ben kendime yapacağım

Senin bebisinide çok merak ettim maşallah ne kadar gucluymus şimsiki tutundu sana kesenin şeklide düzelir inşallah ah o oksapar tadına sende bakacaksın yani

Yağlı yere daha kolay giriyor bunu gözlemledik geçmiş olsun kolay gelsin simdiden

Göbek kesinlikle o bile yakıyor ilaç. Yine de en az can acıtan göbek. Hatta doktora danışıp enox da kullanabiliyorsan o hiç acıtmıyor içerikleri aynı zaten

Göbek kesinlikle o bile yakıyor ilaç. Yine de en az can acıtan göbek. Hatta doktora danışıp enox da kullanabiliyorsan o hiç acıtmıyor içerikleri aynı zaten
Aaa öylemi çok geç gelen bir bilgi bana eczacı enox vereyim dedi bende yok oksapar olsun dedim yinede keşke enox alsaydın aklımda bulunsun

Lamı cimi yok. O ağzın tadı illa bi bozulucak benim daha geçmedi beklemedeyim

Aminnn sizin durumunuzu okuyordum çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunsun hep güzel haberler alın

Aaa öylemi çok geç gelen bir bilgi bana eczacı enox vereyim dedi bende yok oksapar olsun dedim yinede keşke enox alsaydın aklımda bulunsun
Icerikleri aynı ikisinin de bi kere oksapar yoktu enox verdiler eczaneden onu kullanırken çok rahat etmiştim

Icerikleri aynı ikisinin de bi kere oksapar yoktu enox verdiler eczaneden onu kullanırken çok rahat etmiştim
Ya bende herşey tam olsun gibi bir durum var oksapar yazdilardi onunla başlayınca onunla bitireyim dedim iyi oldu öğrendiğim evet içerik aynı eczacida söylemişti yeni baslayacaklara güzel bir bilgi oldu

merhaba
5 haftalik hamileyim ve benim de lekelenmeden daha fazla ama adetten daha az kanamam var 4 gundur. bi artiyor bir azaliyor. tam bitti kesiliuor heralde diyorum. yeniden artiyor
sizin kac gun surdu kanama? miktari nasildi? ben artik kesilmeyince korkmaya basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…