Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bende beyaz leblebi ve ayvayı çok severdim, tuzlu krakerde ağzımda kötü tat bırakıyordu. O hamileliğin verdiği bir hassaslıkta olabilir kötü düşünme . Gebelikte vücut çok garip çalışıyor benim de son günlerde sabah kalktığımda boğazım inmiş gibi oluyor gün içinde geçiyor . Soğuk su içiyorum belkide ondan ,içim yanıyor sanki :)

Ya evet çubuk kraker sonradan kötü tat bırakıyor ama çok iyi geliyo bana. Şükür bugün iyi uyandım ya korktum valla dün. Aynen sabahları şiş olup gün içinde iniyo. Ay için yanıyodur ondan soğuk su içiyorsun ben de öyleyim geçen 3 portakal 1 elma Bi oturuşta yedim oysaki ben normalde meyve hiç yemem ama içim yanıyor bacım

Maşallah rabbim sağlık versin inşallah canımmm, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun Hiç belirtin olmuş muydu?

Şimdi normalin 5 katı dikkat etmemiz lazım hayırlısıyla yaza çıksak

İç yanmasına en güzel dondurma frambuaz tarzı ekşimsi çok güzel oluyor :)

İç yanmasına en güzel dondurma frambuaz tarzı ekşimsi çok güzel oluyor :)
Kıızzz sen diyince şimdi canım çekti valla gidip alıcam ekşi ekşi şeyler seviyorum ben de hep sen ne zaman öğrenicen cinsiyetleri kaç haftalıksın bakim

Selam kizlar. Nasilsiniz. Ben cook uzgunum. İki bebegimde kalbi durmusdunya basima yikildi. Allahim sizlere saglikli hamilelik nasib etsinm saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Hersey yolunda degilmiydi gelişimi mi durmuş cok üzüldüm canım ya kac haftalıktın.
Rabbim saglikla tekrar nasip etsin canim elden malesef bisey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…