Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Selam kizlar. Nasilsiniz. Ben cook uzgunum. İki bebegimde kalbi durmusdunya basima yikildi. Allahim sizlere saglikli hamilelik nasib etsinm saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Elden bişe gelmiyor malesef Rabbim devamını getirsin inşaAllah çok geçmiş olsun

Selam kizlar. Nasilsiniz. Ben cook uzgunum. İki bebegimde kalbi durmusdunya basima yikildi. Allahim sizlere saglikli hamilelik nasib etsinm saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
çok üzüldüm durumları nasıldı ki Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı olanına kavuştursun

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah kaç haftalıktı ki herhangi bir sey söyledi mi doktor?

Canim çok çok üzüldüm neden durmuş peki dr bişi demiyor mu. Şu an nasıl olduğunu anlayabiliyorum Asla ümidini kaybetme canim. Başka embriyon var mı? Biraz ara ver kafani topla tekrar dene olur Allah'ın izniyle inşallah

Yaa çok üzüldüm. Bi daha yaşatmasın allah. En kısa zamanda yerini doldursun

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Bende yaşadım aynısını ikizlerimin kalbi durmuştu Çok zor bı durum Rabbim sabır versin inşallah Allah'ın izniyle kendine toparla sağlıkla kucağına alicagin yavruların olsun inşallah

Potisimm çok ama çok üzüldüm neden olmuş sebep ne olabilirmiş doktor birşey dedi mi

Kıızzz sen diyince şimdi canım çekti valla gidip alıcam ekşi ekşi şeyler seviyorum ben de hep sen ne zaman öğrenicen cinsiyetleri kaç haftalıksın bakim
Aslında 13+5 oldum bugün geçen hafta doktorum söylemedi çok küçükler daha emin değilim sadece benzetiyorum dedi. :) Herhalde 2 haftaya öğrenmiş olurum :)

Nasıl durmuş ya birde ikisinin birden , gayet güzel gidiyordu ,şu an çok ama çok üzgünüm . Başka ne diyeceğimi bilemiyorum , gerçekten çok üzüldüm .

Aslında 13+5 oldum bugün geçen hafta doktorum söylemedi çok küçükler daha emin değilim sadece benzetiyorum dedi. :) Herhalde 2 haftaya öğrenmiş olurum :)
Acaba kız mı kızların geç belli olurmuşya gerçi 2 taneydi biri oğlan biri kız olabilir neden olmasın pardon bölünmüşlerdi bilemedim şimdi hayırlısı olsun senin iş karışık gittim dondurma aldım yedim sen diyince

canım benım raabım sabır versınn co uzuldum ınan allahım hayırlısylan tekrardan saglıklı hamılelık ve gebelık nasıp etsın ınsallahh

Ohhh afiyet olsun bebişe löp löp et olsun :) Valla karışık benim iş bekliyorum bende :) Tü bebek doktorum çift plasenta var demişti normal doktorum tek plasenta var dedi . Artık allaha emanet :)

Ohhh afiyet olsun bebişe löp löp et olsun :) Valla karışık benim iş bekliyorum bende :) Tü bebek doktorum çift plasenta var demişti normal doktorum tek plasenta var dedi . Artık allaha emanet :)
Sağolasın bacım yaa. Benim kuzenim geçen yıl doğum yapmıştı 7 haftalıkken kalp atışında onun doktoru ona yüzde 80 kız demiş kızı oldu gerçekten biz niye bu kadsr bekliyoz
Artık doğunca anlaşılır senin durum bebelerden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…