Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Biliyorum cimcimem senin Kadıköy'de olduğunu bizde Kadıköy bı otelde kalmıştık hakkaten çok zor 6.ayda bile birde şimdi yaniyordur.ben alışkın olmayınca hiç uyuyamadim
Aynen kuzucuğum sabit sürekli vantili açık dibimde öyle takılıyorum napim. Bugünler de geçecek inşaallah

Allah beterinden saklasın canım iyi mi babacığın şimdi? Az bişey esintili olsa iş görür

Ne kadarlık tam sonra karından bakmaya başladı canım bana vajinal bakıyorlar daha karından görünmüyor bı zararı olmaz inşallah anladım doğum yaklaştıkça kontroller sıklaştı yani
Evet benimkilerin suları da sıkıntılıydı o yüzden muhtemelen. Bana doğuma kadar ara ara vajinal baktı canım

Aynen kuzucuğum sabit sürekli vantili açık dibimde öyle takılıyorum napim. Bugünler de geçecek inşaallah
Daraldıkça bunaldıkça bana kaç gel mis gibi orman havası esen rüzgar ohh. Balkonda oturamıyoruz üşüyoruz

Valla bilmiyorumki hiç miadinda ikiz doğum görmedim hep böyle miniktiler sonra toparliyodular.. Sadece anne sürü mü yoksa nama da veriyor musun?
Mama vermiyorum canım benimkiler ne zaman mama versem kustular. Piyasadaki hemen hemen bütün mamaları da denedim inat edip keşke uğraşmasaydım o kadar. Sütü arttırmaya yöneldim şimdi sadece emziriyorum yeterli geliyor çok şükür.

Ohh maşallah inşallah hep boyle devam eder
Inşallah hepimizin bol bol sütleri olsun doktor mama verme 4.aydan sonra sütün yetersiz gelirse ek gıdaya erken başlarız dedi. Mama yaramadı zaten ne zaman verdiysem midelerini tamamen boşalttılar kustular hep.
Kızlar göğüs kalkanı falan aldınız mı ? Nosking sen aldın mı ?yada yara vs oldu mu ne önerirsin
Benim göğüslerim hiç yara olmadı çok şükür. Ama 28.haftadan sonra haftada 2 gün göğüs ucu kremi sürdüm o baya yumuşattı kesinlikle doğumdan önce düzenli olarak kullan. Aventin kalkanını almıştım onu da doğumdan sonra bir hafta kadar kullandım sadece şu an krem de sürmüyorum kalkan da kullanmıyorum. Ilk zamanlar bebek emdikçe göğüs ucu hassaslaşiyor bir yere değsin istemiyorsun.

Hımm. Bende hamilelik başından beri nemledirici yada yağ kullanıyorum da bu kalkanlar süt de topluyor falan ya pede gerek kalmaz sızdırma da yapmazdiye daha mantıklı geldi de. Avent Philips zaten düşünüyorum bende yorumlar daha iyi. Pompa falan aldın mı yada şu m ile başlayan meşhur marka varya vakumla çeken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…