Aynen kuzucuğum sabit sürekli vantili açık dibimde öyle takılıyorum napim. Bugünler de geçecek inşaallahBiliyorum cimcimem senin Kadıköy'de olduğunu bizde Kadıköy bı otelde kalmıştık hakkaten çok zor 6.ayda bile birde şimdi yaniyordur.ben alışkın olmayınca hiç uyuyamadim
Allah beterinden saklasın canım iyi mi babacığın şimdi? Az bişey esintili olsa iş görürAllah butun gebelerin lohusalarin yardımcısı olsun
Asm de kan benimde vermem lazım pazartesi inş.. Geçen sene babam 16 agustosta kalp krizi gecirmisti Siyami Ersekte yatmıştı 15 gün. Ben de refakatciydim. O zamanlar da felaket sıcaktı ama inşallah dediğin gibi olur bi tık da olsa düşer en azındanda bizde rahat ederiz
Evet benimkilerin suları da sıkıntılıydı o yüzden muhtemelen. Bana doğuma kadar ara ara vajinal baktı canımNe kadarlık tam sonra karından bakmaya başladı canım bana vajinal bakıyorlar daha karından görünmüyor bı zararı olmaz inşallah anladım doğum yaklaştıkça kontroller sıklaştı yani
Amin canım elhamdülillah iyi şimdi..Allah beterinden saklasın canım iyi mi babacığın şimdi? Az bişey esintili olsa iş görür
Tamam canım nasıl oldu buyuyorlarmi prenseslerEvet benimkilerin suları da sıkıntılıydı o yüzden muhtemelen. Bana doğuma kadar ara ara vajinal baktı canım
Daraldıkça bunaldıkça bana kaç gelAynen kuzucuğum sabit sürekli vantili açık dibimde öyle takılıyorum napim. Bugünler de geçecek inşaallah
Üşüyor musunAmin canım elhamdülillah iyi şimdi..
Büyümüşler teyzesi gözümüzün önünde olunca biz fark etmiyoruzTamam canım nasıl oldu buyuyorlarmi prensesler
Oyyyy maşallah maşallahBüyümüşler teyzesi gözümüzün önünde olunca biz fark etmiyoruzbugün aylık kontrolümüz vardı biri 3090 biri 2900 gram olmuşlar
Senin nasıl gidiyor bulantin falan var mı?
Acaba doğurmasaydım şu an bu kiloda olurlar miydi onu merak ediyorumOyyyy maşallah maşallah
Valla bilmiyorumki hiç miadinda ikiz doğum görmedim hep böyle miniktiler sonra toparliyodular..Acaba doğurmasaydım şu an bu kiloda olurlar miydi onu merak ediyorum
Mama vermiyorum canım benimkiler ne zaman mama versem kustular. Piyasadaki hemen hemen bütün mamaları da denedim inat edip keşke uğraşmasaydım o kadar. Sütü arttırmaya yöneldim şimdi sadece emziriyorum yeterli geliyor çok şükür.Valla bilmiyorumki hiç miadinda ikiz doğum görmedim hep böyle miniktiler sonra toparliyodular..Sadece anne sürü mü yoksa nama da veriyor musun?
Maşallah subhanallahAcaba doğurmasaydım şu an bu kiloda olurlar miydi onu merak ediyorum
Ohh maşallah inşallah hep boyle devam ederMama vermiyorum canım benimkiler ne zaman mama versem kustular. Piyasadaki hemen hemen bütün mamaları da denedim inat edip keşke uğraşmasaydım o kadar. Sütü arttırmaya yöneldim şimdi sadece emziriyorum yeterli geliyor çok şükür.
Oy maşallah canım Allah bağışlasınHiç korkmayın onu düşünmeyin , benim embriyom 3. Gün embriyosuydu , bölünüp ikiz bile oldu
Inşallah hepimizin bol bol sütleri olsunOhh maşallah inşallah hep boyle devam eder
Benim göğüslerim hiç yara olmadı çok şükür. Ama 28.haftadan sonra haftada 2 gün göğüs ucu kremi sürdüm o baya yumuşattı kesinlikle doğumdan önce düzenli olarak kullan. Aventin kalkanını almıştım onu da doğumdan sonra bir hafta kadar kullandım sadece şu an krem de sürmüyorum kalkan da kullanmıyorum. Ilk zamanlar bebek emdikçe göğüs ucu hassaslaşiyor bir yere değsin istemiyorsun.
Hımm. Bende hamilelik başından beri nemledirici yada yağ kullanıyorum da bu kalkanlar süt de topluyor falan ya pede gerek kalmaz sızdırma da yapmazInşallah hepimizin bol bol sütleri olsundoktor mama verme 4.aydan sonra sütün yetersiz gelirse ek gıdaya erken başlarız dedi. Mama yaramadı zaten ne zaman verdiysem midelerini tamamen boşalttılar kustular hep.
Benim göğüslerim hiç yara olmadı çok şükür. Ama 28.haftadan sonra haftada 2 gün göğüs ucu kremi sürdüm o baya yumuşattı kesinlikle doğumdan önce düzenli olarak kullan. Aventin kalkanını almıştım onu da doğumdan sonra bir hafta kadar kullandım sadece şu an krem de sürmüyorum kalkan da kullanmıyorum. Ilk zamanlar bebek emdikçe göğüs ucu hassaslaşiyor bir yere değsin istemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?