• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

İnşallah canım maşallah güzel ilerliyor gebeliğin benimkide öyle olur inşallah kaç kg altında kuvoz gerekli görülüyor biliyor musun?
Aslında benimkiler biraz zayıf gidiyor 2yi geçmiş olmaları lazımdı ama ikiz olduğu için doktor normal diyor , 2 kilo altını net alıyorlar sanırım , ama 2 kilo üstünü bebekte solunum vs sorunu yoksa almıyorlar diye biliyorum. Sanırım doğduklarında 2 kiloyu geçmiş olur benimkilerde inşallah 🙏🏻

Aslında benimkiler biraz zayıf gidiyor 2yi geçmiş olmaları lazımdı ama ikiz olduğu için doktor normal diyor , 2 kilo altını net alıyorlar sanırım , ama 2 kilo üstünü bebekte solunum vs sorunu yoksa almıyorlar diye biliyorum. Sanırım doğduklarında 2 kiloyu geçmiş olur benimkilerde inşallah 🙏🏻
🙏İnşallah.kontrollere ne kadar sürede gidiyordum ikiz olunca biraz dahami sık çağırıyorlar?

Kızlar ya çok sıcak değil mi hele ki geceleriii 😰😰
Siz nasıl idare ediyorsunuz dr klimayı yasakladı vantilatör aldık o yüzden ama o da fayda vermedi hiç soğutmuyor nerdeyse😟 gunde 5-6000 adim dedi ama sıcaktan çıkıp yuruyemiyorumki Son ay çok sıkıcıymış gerçekten böyle uyuyup 1 ay sonra uyanasim var benim😀 daha ortalama 5 hafta var doğuma ama zaman hiç geçmiyor artik
Vantilatörü ben denedim çarptırdım üstüme de sonra o da beni çarptı , midem günlerce allak bullak oldu , gazlandım ağrı yaptı . Ama klimayı neden yasakladı anlamadım , şöyle yapsan klimayı açıp odadan çıksan serinleyince kapatıp girsen odaya .

Amin canım amin.. acaba 4. Gün embriyosu nasıl okur bir fikri olan Çar mı🙄🙄 yavaş ilerlemiş ama kalitesi iyiymiş öyle dedi doktor.. ama endişelendiriyor beni ilk defa olcak 4. Gün embriyosu transfer
Hiç korkmayın onu düşünmeyin , benim embriyom 3. Gün embriyosuydu , bölünüp ikiz bile oldu ☺️

Vantilatörü ben denedim çarptırdım üstüme de sonra o da beni çarptı , midem günlerce allak bullak oldu , gazlandım ağrı yaptı . Ama klimayı neden yasakladı anlamadım , şöyle yapsan klimayı açıp odadan çıksan serinleyince kapatıp girsen odaya .
Aynen canim dediğin gibi yapmaya başladım bugün.. Acayip sıcak sevmem ben çok sıcak 😰😕

Kızlar ya çok sıcak değil mi hele ki geceleriii 😰😰
Siz nasıl idare ediyorsunuz dr klimayı yasakladı vantilatör aldık o yüzden ama o da fayda vermedi hiç soğutmuyor nerdeyse😟 gunde 5-6000 adim dedi ama sıcaktan çıkıp yuruyemiyorumki Son ay çok sıkıcıymış gerçekten böyle uyuyup 1 ay sonra uyanasim var benim😀 daha ortalama 5 hafta var doğuma ama zaman hiç geçmiyor artik
Vantilatörü sabitliyorum, sabaha kadar ağzımın içinde üflüyor 😅 başka türlü idare edemem ya çok sıcak. Eşim de diyor iyi çarpılmıyorsun. Abdest alirken soguk suyu dizlerime kadar tutuyorum. Abdest gerçekten serinletiyor ya. Insanın teri duruyor bir anda. Bunaldıkça da duş işte. Benim son ay da böyle geçiyor 😁

Arkadaşlar estrofermi kaçıncı haftada kestiniz?ve diğer ilaclari

Estrofermi benim doktorum kalp atışı sonrası kesti , progestan fitil ve prolutex iğne 12. Hafta itibari ile bıraktırdı .
Tamam canım 12.haftaya kadar kullanın yazmışlar transfer kağıdına benimde bir sorayım asistana

Yaklaşık 12 hafta kullandım hepsini
Ayhhh içime su serptin kalp atışı duyunca bırakılıyor diyor bazı arkadaşlar benim kagittafa bütün ilaçlar 12.hafyaya kadar devam yazınca sormamistim bir soeayim asistana

Ayhhh içime su serptin kalp atışı duyunca bırakılıyor diyor bazı arkadaşlar benim kagittafa bütün ilaçlar 12.hafyaya kadar devam yazınca sormamistim bir soeayim asistana
Yani doktorun tedaviaine ve hastanın durumuna göre şekil değişebilir yani ki de 😅🤭en iyisini doktor bilir

Doktorların görüşüne göre değişiyor en iyisini doktorun bilir kuzum , hepsi farklı farklı bıraktırıyor .
Şimdide asistan yazmış kalp atışını duyunca bırakın diye iki hafta fazla kullanmış oldum oysaki kağıtta 12.haftaya kadar diyor sorumsuzluklari yüzünden şimdi pisman oldum🥺

Back