• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aman Allah’ım hayalimde ki hava dereceleri 😍 45 derecelik havalardayım klimada oturmak şöyle dursun geceleri ful klima önünde yatıyoz . Hava 36 kara inince anca nefes alınıyor yaaa burda . Şimdi mutfağa geçmem lazım bana dua edin yemek pişirirken ben de pişmiyim kara kara düşünüyom öğlenden beri saat 4 oldu daha yemek yok ortada 🤣
Ay kadom ya Allah yardımcın olsun. Ben bide dün hangi akla hizmetse kalktım karnıyarık yaptım 😁 tebrik edin beni yıkılmadım ayaktayım ama biraz çömelmiş olabilirim 🤣🤣🤣

Cok gecmis olsun badecim cok uzuldum bende de durumlar pek iyi degil pre eclampsi nedeniyle erken alindi oglumuz 3 gun once 2.300 gram dogdu 37+4 de nasibimizde bu varmis cok sukur saglikliyiz oyle degilmi dualarim seninle cnm Rabbim kolaylastirsin yavrunu bagislasin sana ❤️ Allaha emanetsin burdaki cogu herkesi taniyorum beraber ciktik yola umarim herkesin hamileligi olacak olan transfer arkadaslarima kolaylik diliyorum bir sorunuz vesayre varsa yardimci olabilecegim bir konu yazin geri yanitlamaya calisirim Rabbim herkezi sag selamet anne olmayi nasib etsin🤲🏻
Hayruşum hayırlı olsun canım. Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşaallah ♥️😘😘😘

Birde hanımlar emzik konusunu araştıran var mı 😅 ilk zamanlar olmasa da emzik çok tatlı oluyor bebişlerde ya😁😍🤩 bibs ler gğzel de kısa ömürlü 2 3 ayda bi 80 10 TL vermek var birde Philips in bi sürü çeşiti var yani o çeşitlerde bile kafam karıştı 🤭🤣siz ne yaptınız
Ben de seviyorum emzikli🥰 o günleri göstersin rabbim sağlıkla🙏🏻

Mamajoo bana hem fiyat olarak cazip gelmişti hem de powerbank ile çalışıyordu. Bizim burda elektrik çok kesiliyor pompasız kalmayam demistim 🤣 Lansinoh ciddi çok pahalı ya. Kendim alacak olsam o parayı vermezdim. Arkadaşım çiftli pompasını verdi işte bir hafta sonra da görümcem aynı markanın teklisini verdi oldu sana 2 tane pompa 🤣
Zaten şimdiye kadar ne istediysem olmadı olmadı sonra hep ikişer ikişer oldu bebekler de öyle 🤣
Maşallah bacım hep öyle olsun, bereketleriyle geldiler kızlar💕🧿

Aman Allah’ım hayalimde ki hava dereceleri 😍 45 derecelik havalardayım klimada oturmak şöyle dursun geceleri ful klima önünde yatıyoz . Hava 36 kara inince anca nefes alınıyor yaaa burda . Şimdi mutfağa geçmem lazım bana dua edin yemek pişirirken ben de pişmiyim kara kara düşünüyom öğlenden beri saat 4 oldu daha yemek yok ortada 🤣
Kıbrıs’ın da urfadan hiç farkı yok kadercim,klima en iyi arkadaşım bu aralar, kocamla bu kafar münasebetim yok o derece😂 neyse ki yemekle çok uğraşmıyorum,türkiyeye gidecez diyr buzluğa boşaltmaya çalışıyorum, Allahtan yapıp yapıp koymuşum zamanında herşeyi, türkiyeye gidince de anama yıkılacam artık beslesin beni🙏🏻🥰

Ay kadom ya Allah yardımcın olsun. Ben bide dün hangi akla hizmetse kalktım karnıyarık yaptım 😁 tebrik edin beni yıkılmadım ayaktayım ama biraz çömelmiş olabilirim 🤣🤣🤣
Ay çok güldüm kofim yaa, ne zor bir yemektir o, misafir yemeğidir bizde🤭 canın çektiyse zaar, afiyet olsun oğluşuna kilo olsun🥰

Ay çok güldüm kofim yaa, ne zor bir yemektir o, misafir yemeğidir bizde🤭 canın çektiyse zaar, afiyet olsun oğluşuna kilo olsun🥰
Evet ya çok seviyorum ben. Ben de sürekli yapmam onun yerine patlican oturtma yaparim. Tadı aynı oluyor ama dürttü beni bişeyler o gün yap diye 😅

Hahahah karnıyarık çok da severim ama sıcakta zor valla helal olsun 😁 benimde canım hep karışık kızartma istiyor ama nasıl yaparım bilemedim balkona tabakla koysam kızarır aslında bu Urfa da 😅😅😅

Kıbrıs’ın da urfadan hiç farkı yok kadercim,klima en iyi arkadaşım bu aralar, kocamla bu kafar münasebetim yok o derece😂 neyse ki yemekle çok uğraşmıyorum,türkiyeye gidecez diyr buzluğa boşaltmaya çalışıyorum, Allahtan yapıp yapıp koymuşum zamanında herşeyi, türkiyeye gidince de anama yıkılacam artık beslesin beni🙏🏻🥰
Yaaa farkı yoktur ama orada nem de çoktur . Burası da nemsiz ama çöl havası bildiğin. Klima bize de en iyi dost şu aralar icat edenden Allah razı olsun 🙏🏻😁 ay yok uğraşma valla yemekle falan iyi yapmışsın ne güzel buzluğa da istiflediysen çıkar çıkar ısıt ye gidince de annecin bakar sana zaten . Anneye mi gidiyorsunuz kayınvalide tarafına mı

Yaaa farkı yoktur ama orada nem de çoktur . Burası da nemsiz ama çöl havası bildiğin. Klima bize de en iyi dost şu aralar icat edenden Allah razı olsun 🙏🏻😁 ay yok uğraşma valla yemekle falan iyi yapmışsın ne güzel buzluğa da istiflediysen çıkar çıkar ısıt ye gidince de annecin bakar sana zaten . Anneye mi gidiyorsunuz kayınvalide tarafına mı
Aynı yerde sayılırlar canım, biz yaylamıza geçecez Allah izin verirse, bir annem gelir bir kv gelir artık. Boş bırakmazlar. Zaten 2 senedir görüşemiyoruz, gelenim gidenim, yapanım edenim eksik olmaz🥰

Hahahah karnıyarık çok da severim ama sıcakta zor valla helal olsun 😁 benimde canım hep karışık kızartma istiyor ama nasıl yaparım bilemedim balkona tabakla koysam kızarır aslında bu Urfa da 😅😅😅
Hee yağla koy bakalım balkona nolcak 😅 of ya sen karışık kızartma diyorsun, aklıma yanından karpuz yanında cacık geliyor 🤤

Fikrim yok ama zaten gebelik vaadettiği için transfere uygun görülüyor hiç takılma 3. Gün müş dördüncü günmüş yok beşmiş olacak olan tutunuyor zaten 🙏🏻😘
Aynen öyle canım zaten kaç tane 5. Gün embriyosu da transfer oldum tutunmayan çıktı.. rabbim ol derse olacaktır hayırlısıyla

Aynı yerde sayılırlar canım, biz yaylamıza geçecez Allah izin verirse, bir annem gelir bir kv gelir artık. Boş bırakmazlar. Zaten 2 senedir görüşemiyoruz, gelenim gidenim, yapanım edenim eksik olmaz🥰
Oh maşallah iyi bari ya siz kendi yerinize çekilince kafanız daha rahat olur isteyen gelir. 🥰 bizimkiler de aynı yerdeler ama biz sene de 1 defa gidebildiğimiz için ben kendi annemde eşim kendi annesinde kalıyor. Benim kv hep küsüyo 🤔😡 problem çıkarıyor o yüzden merak ettim sordum 😁

Hee yağla koy bakalım balkona nolcak 😅 of ya sen karışık kızartma diyorsun, aklıma yanından karpuz yanında cacık geliyor 🤤
Sorma sorma karpuzda iyi gider yanına. Ben kızartma yapacağım zaman şöyle yapıyorum birazını o akşam yemeklik ayırıyom üzerine sarımsaklı yoğurt.kalan kısmı yoğurtlamadan borcama koyuyorum 4-5 gün buzdolabında git gel ye yapıyom çok güzel oluyo 😍

Sorma sorma karpuzda iyi gider yanına. Ben kızartma yapacağım zaman şöyle yapıyorum birazını o akşam yemeklik ayırıyom üzerine sarımsaklı yoğurt.kalan kısmı yoğurtlamadan borcama koyuyorum 4-5 gün buzdolabında git gel ye yapıyom çok güzel oluyo 😍
Hmm akillica 🤔 domatesli soslu da güzel 🤩

Oh maşallah iyi bari ya siz kendi yerinize çekilince kafanız daha rahat olur isteyen gelir. 🥰 bizimkiler de aynı yerdeler ama biz sene de 1 defa gidebildiğimiz için ben kendi annemde eşim kendi annesinde kalıyor. Benim kv hep küsüyo 🤔😡 problem çıkarıyor o yüzden merak ettim sordum 😁
İsteyen gelir kısmı işi karıştırıyor işte, herkes istiyor çünkü😂 ben gitsem ruhum sıkıldığında hadi biz evimize dönelim derim, bize geldiklerinde yeter kaldınız hadi gidin deme şansım olmuyor😂 ay ben kocişimi bırakmam anasıyla tek🤦🏻‍♀️ Her yere beraber gidilecek🥰 annesinin yanından döndüğünde huyu suyu değişmiyor mu seninkinin

Back