Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Mamajoo mu? Ben onu almayı düşünüyordum arkadaşım çiftli elektrikli lansinoh verdi. Memnunum makineden ama 25 dakika sağıyorum gogsum tam boşalmıyor sinir oluyorum. Gerçi bebekler de tam boşaltamıyorlar.
Kalkana süt toplanma olayı da öyle çok bir şey bekleme bir çay kaşığı anca çıkar. Onu da aman dökeyim diyosun

Yok Hepsiburada da diamond gibi bi marka vardı yorumlar iyiydi. Fiyatı da iyiydiya elektrikli o yada bu meşhur marka Instagram da falan varya major mu ne öyle birşey

Amin canım amin.. acaba 4. Gün embriyosu nasıl okur bir fikri olan Çar mı yavaş ilerlemiş ama kalitesi iyiymiş öyle dedi doktor.. ama endişelendiriyor beni ilk defa olcak 4. Gün embriyosu transfer
Fikrim yok ama zaten gebelik vaadettiği için transfere uygun görülüyor hiç takılma 3. Gün müş dördüncü günmüş yok beşmiş olacak olan tutunuyor zaten

Birde hanımlar emzik konusunu araştıran var mı ilk zamanlar olmasa da emzik çok tatlı oluyor bebişlerde ya bibs ler gğzel de kısa ömürlü 2 3 ayda bi 80 10 TL vermek var birde Philips in bi sürü çeşiti var yani o çeşitlerde bile kafam karıştı siz ne yaptınız

Büyümüşler teyzesi gözümüzün önünde olunca biz fark etmiyoruz bugün aylık kontrolümüz vardı biri 3090 biri 2900 gram olmuşlar
Senin nasıl gidiyor bulantin falan var mı?
Maşallah maşallah buyuduklerini görmek çok güzeldir eminim.yok canım hiç bir belirtim iyimi kötümü bilmiyorum.

Yok Hepsiburada da diamond gibi bi marka vardı yorumlar iyiydi. Fiyatı da iyiydiya elektrikli o yada bu meşhur marka Instagram da falan varya major mu ne öyle birşey
Mamajoo bana hem fiyat olarak cazip gelmişti hem de powerbank ile çalışıyordu. Bizim burda elektrik çok kesiliyor pompasız kalmayam demistim Lansinoh ciddi çok pahalı ya. Kendim alacak olsam o parayı vermezdim. Arkadaşım çiftli pompasını verdi işte bir hafta sonra da görümcem aynı markanın teklisini verdi oldu sana 2 tane pompa
Zaten şimdiye kadar ne istediysem olmadı olmadı sonra hep ikişer ikişer oldu bebekler de öyle

Maşallah maşallah buyuduklerini görmek çok güzeldir eminim.yok canım hiç bir belirtim iyimi kötümü bilmiyorum.
Iyi iyi bulantısiz hamilelik çok rahat oluyor. Herkeste belirti olacak diye bir sey yok bende hiç olmamıştı mesela bebekler büyüdükçe mide yanmaları başladı sadece.

Maşallah. Demek ki neymiş isteyip dua edip kenarı çıkacaksın rabbim çifter çifter verecek ev araba vs de iste kızzx

Iyi iyi bulantısiz hamilelik çok rahat oluyor. Herkeste belirti olacak diye bir sey yok bende hiç olmamıştı mesela bebekler büyüdükçe mide yanmaları başladı sadece.
Keşke böyle devam etse canım aman Allah korusun bı başlarsa kötü.bende geçenlerde çok oldu mide yanması ve şişkinlik üç beş gün ne çektim ama şuan öyle değil.az yiyorum ama sanki yine öyle şişkinlik olacak korkusuyla.daha yolun başındayım bakalım ne olacak sen ikili üçlü testmi yaptırdın fetal DNA mi

Mide yanması beni mahvetti ya hiç geçmeyecek sanmistim. Ikili test yapıldı bende iki ayrı risk hesapladılar

Mide yanması beni mahvetti ya hiç geçmeyecek sanmistim. Ikili test yapıldı bende iki ayrı risk hesapladılar
İkizlerde net sonuç vermiyor ikili test dedi dün benim Dr nifty testi en doğrusu dedi.baskada yaptirmadinmi kusura bakma çok tecrubesizim

İkizlerde net sonuç vermiyor ikili test dedi dün benim Dr nifty testi en doğrusu dedi.baskada yaptirmadinmi kusura bakma çok tecrubesizim
Estağfurullah canım hepimiz öyleydik sora sora öğreniyorsun.
Benim doktorum doğru sonuç vermez ama yine de bi fikir sahibi oluruz demişti ikili test istedi. Bi de detaylı ultrason yeterli dedi. Ikisinde de risk düşük çıkmıştı detaylı ultrasonda da her sey yolunda olunca ekstra bir sey yaptırmadım biz
Fetal dna testleri yüzde 99 doğru sonuç veriyor ama ikizlerde onun da kafası karışıyor. Allah korusun diyelim bebeklerin birinde trizomi 18 var. Hangi bebekte olduğunu test söyleyemiyor birinde var diyor. Sen yine hangi bebeğin hasta olduğunu öğrenmek için amniyosentez veya cvs yaptiriyorsun. Bu testler cinsiyeti de önceden belirtiyor ama yine aynı mantıkla y kromozomuna rastlanırsa en az biri erkek diyor. Ikisi de erkek olabilir biri kız biri erkek olabilir. Bana sorarsan fetal dna testiyle ikili test arasında dev bir fark yok ikiz olunca en garanti yöntem amniyosentez o da riskli

Anladım canim hiç birşeyin garantisi yok aslında benim arkadaşım amniyosentez yaptırdı down sendromu olabilir diye hiçte birşey çıkmadı çok sağlıklı şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptırmazdım diyor rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin

Benim de arkadaşım yaşadı öyle bir şey. Ben o yüzden çok da şeyapmadim varsa Allah'tan dedim.

Aman Allah’ım hayalimde ki hava dereceleri 45 derecelik havalardayım klimada oturmak şöyle dursun geceleri ful klima önünde yatıyoz . Hava 36 kara inince anca nefes alınıyor yaaa burda . Şimdi mutfağa geçmem lazım bana dua edin yemek pişirirken ben de pişmiyim kara kara düşünüyom öğlenden beri saat 4 oldu daha yemek yok ortada

Ya bende emzik konusunda kararsızım çok tatlı oluyo emzik hevesim var ama bilmiyorum gerek olursa alırım diye şimdilik almadım biberon falan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…