• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yani doktorun tedaviaine ve hastanın durumuna göre şekil değişebilir yani ki de 😅🤭en iyisini doktor bilir
Verdikleri kağıtta 12.hafta diyor şimdi asistanda kalp atışını duyduysaniz bırakın demiş yani iki hafta fazladan kullanmış oldum sinir oldum ya bı zararı olmaz inşallah😳😔

Verdikleri kağıtta 12.hafta diyor şimdi asistanda kalp atışını duyduysaniz bırakın demiş yani iki hafta fazladan kullanmış oldum sinir oldum ya bı zararı olmaz inşallah😳😔
Sen asistana değil de direk doktora ulaş sor canım. Asistanlar bazen yanlış birşeyler diyebiliyor.

Vantilatörü sabitliyorum, sabaha kadar ağzımın içinde üflüyor 😅 başka türlü idare edemem ya çok sıcak. Eşim de diyor iyi çarpılmıyorsun. Abdest alirken soguk suyu dizlerime kadar tutuyorum. Abdest gerçekten serinletiyor ya. Insanın teri duruyor bir anda. Bunaldıkça da duş işte. Benim son ay da böyle geçiyor 😁
Kesinlikle abdest serinletiyor koficim.. 🙏😍 Ama ben sabah, öğle ve yatsı abdestini duşa girmişken alıyorum. Benim de eşim gun de 3 4 kere duş almamdan rahatsız hasta olmamdan korkuyor 😂 Ama Allah yardim ediyor vantilatör bana da çarpmadı fakat hiç soğutmadı da ya da bizimki adi vantilatör😂😂 tekrar klimaya geçtim onu da açıyorum oda soğuyor öyle giriyorum yoksa acayip carpti o beni geçenlerde 😕 son 5 6 haftamiz bilemeyiz belki daha az var ama sıcaklarda lohusalık daha kötüymüş inşallah ağustosta doğurmayızya.. Dua ediyorum çünkü asla sıcağı sevmiyorum 😣

Cok gecmis olsun badecim cok uzuldum bende de durumlar pek iyi degil pre eclampsi nedeniyle erken alindi oglumuz 3 gun once 2.300 gram dogdu 37+4 de nasibimizde bu varmis cok sukur saglikliyiz oyle degilmi dualarim seninle cnm Rabbim kolaylastirsin yavrunu bagislasin sana ❤️ Allaha emanetsin burdaki cogu herkesi taniyorum beraber ciktik yola umarim herkesin hamileligi olacak olan transfer arkadaslarima kolaylik diliyorum bir sorunuz vesayre varsa yardimci olabilecegim bir konu yazin geri yanitlamaya calisirim Rabbim herkezi sag selamet anne olmayi nasib etsin🤲🏻
Durumu nasil suan canim bebegin. Haftasi cok iyi. Kilosu dusuk sadece insallah baska biseyi yoktur.

Kader arkadaslarim mesajlardan alinti yapamadim. Guzel dilekleriniz icin bizi sordugunuz icin cokkkk tesekkur ederizzz. Allaha sukurler olsun biz 2 gundur taburcu olduk evimizdeyiz. Oğlum Doruk Okan cok kucuk ama Rabbim buyuk. Allahin izniyle saglikla buyuyecek..
Firsat bulup giremedim. Herkesin gonlunden gecen ne ise o olsun. Rabbim hamile olanlarida tedavi surecinde olanlarida yavrularina kavusmayi nasip etsin insallah. Hepinizi cok seviyoruz♥️💙

Sen asistana değil de direk doktora ulaş sor canım. Asistanlar bazen yanlış birşeyler diyebiliyor.
Malesef benim Dr yazsamda cevabı asistanima sor olur 😊mecbur asistanla muhattabim yani

Ben de ilk zamanlar 3 haftada bir gittim sonra haftada bir çağırmaya başladı 30dan sonra iki gunde bir çağırdı
Ne kadarlık tam sonra karından bakmaya başladı canım bana vajinal bakıyorlar daha karından görünmüyor bı zararı olmaz inşallah anladım doğum yaklaştıkça kontroller sıklaştı yani

Kesinlikle abdest serinletiyor koficim.. 🙏😍 Ama ben sabah, öğle ve yatsı abdestini duşa girmişken alıyorum. Benim de eşim gun de 3 4 kere duş almamdan rahatsız hasta olmamdan korkuyor 😂 Ama Allah yardim ediyor vantilatör bana da çarpmadı fakat hiç soğutmadı da ya da bizimki adi vantilatör😂😂 tekrar klimaya geçtim onu da açıyorum oda soğuyor öyle giriyorum yoksa acayip carpti o beni geçenlerde 😕 son 5 6 haftamiz bilemeyiz belki daha az var ama sıcaklarda lohusalık daha kötüymüş inşallah ağustosta doğurmayızya.. Dua ediyorum çünkü asla sıcağı sevmiyorum 😣
Aynen sabah namazı için duşta abdest aldığımı biliyorum 😁 bu sabah asm'ye gittim kan vermeye, 5 dakika yol yok. Yine de arabayla götürttüm kendimi 🤓 eşim dalgasını geçti ama napim gerçekten güneşe tahammül edemiyorum 😑 ben se şindi baktım ağustosta hava durumu nasıl olucak diye 😅 20 ağustostan sonra 28 27 o araliklara düşüyor inşaallah. 30'un üstüne de çıkmıyor görünüyor.

Aynen sabah namazı için duşta abdest aldığımı biliyorum 😁 bu sabah asm'ye gittim kan vermeye, 5 dakika yol yok. Yine de arabayla götürttüm kendimi 🤓 eşim dalgasını geçti ama napim gerçekten güneşe tahammül edemiyorum 😑 ben se şindi baktım ağustosta hava durumu nasıl olucak diye 😅 20 ağustostan sonra 28 27 o araliklara düşüyor inşaallah. 30'un üstüne de çıkmıyor görünüyor.
Siz idtanbulda yaşıyorsunuz çok baskın oranın havası transfer olduğunda bende otelde rezil oldum klima çarpar dedik cam açtık martı sesinden uyuyamadık sabaha kadar bu döngüde ilerledik😊allah yardımcınız olsun

Siz idtanbulda yaşıyorsunuz çok baskın oranın havası transfer olduğunda bende otelde rezil oldum klima çarpar dedik cam açtık martı sesinden uyuyamadık sabaha kadar bu döngüde ilerledik😊allah yardımcınız olsun
Bide ben kadıköydeyim nem oranı diğer yerlere göre daha fazla 🤤 martılara edirneden alışkınım. Seviyorum ben seslerini. Gülüşmelerini dinlerken uyuyakalıyorum 😊

Kader arkadaslarim mesajlardan alinti yapamadim. Guzel dilekleriniz icin bizi sordugunuz icin cokkkk tesekkur ederizzz. Allaha sukurler olsun biz 2 gundur taburcu olduk evimizdeyiz. Oğlum Doruk Okan cok kucuk ama Rabbim buyuk. Allahin izniyle saglikla buyuyecek..
Firsat bulup giremedim. Herkesin gonlunden gecen ne ise o olsun. Rabbim hamile olanlarida tedavi surecinde olanlarida yavrularina kavusmayi nasip etsin insallah. Hepinizi cok seviyoruz♥️💙
Çok sevindim yavrum demek bitti hastane süreciniz 🤩 senin oğlan cevval çıktı maşallah. Bugün küçüktür yarın beslenmeyle akranlarını geçer hiç takılma onlara 😊👍

Bide ben kadıköydeyim nem oranı diğer yerlere göre daha fazla 🤤 martılara edirneden alışkınım. Seviyorum ben seslerini. Gülüşmelerini dinlerken uyuyakalıyorum 😊
Biliyorum cimcimem senin Kadıköy'de olduğunu bizde Kadıköy bı otelde kalmıştık hakkaten çok zor 6.ayda bile birde şimdi yaniyordur.ben alışkın olmayınca hiç uyuyamadim 🙃

Allah butun gebelerin lohusalarin yardımcısı olsun 🙏
Asm de kan benimde vermem lazım pazartesi inş.. Geçen sene babam 16 agustosta kalp krizi gecirmisti Siyami Ersekte yatmıştı 15 gün. Ben de refakatciydim. O zamanlar da felaket sıcaktı ama inşallah dediğin gibi olur bi tık da olsa düşer en azındanda bizde rahat ederiz 🙏

Back