Kaça çıkmış ki enzimler? O zaman çok da aşırı yüksek değil. Hortuma gerek yok limon damlat limonBol su iç diyorlar 3lt iciyom daha ne yapacağımki olmadı hortum takayım
En son değer 35mis benimki 100 olmuş.idrarda kanama 1ile 3aradoymis değer benimki 26 olmuş.bugun bı damlatayim bu limonu bakalım ne mucize yaşayacağızKaça çıkmış ki enzimler? O zaman çok da aşırı yüksek değil. Hortuma gerek yok limon damlat limon
3 4 damla ya öyle çok bişey değil. Karaciğeri de enfeksiyonu da temizler. Ya bide sarımsak yutun kızlar ya genel hepinize diyorum. Ama çin sarımsağı değil tabii yerli. Ufak ufak doğrayıp sabah aç karna suyla yutun gitsin. Hiçbir sikayetiniz de kalmaz, bebeğiniz de bol vitaminli beslenir. Kilosu boyu artar. Antikor üretimine yardımcı olur. Benim idrarda da enfeksiyon yüksek çıkmıştı ama beni rahatsız etmeyecek kadar. Sarımsak yemeye geri döndüm geçti. 2 gün boğazlarım ağırdı iltihaplandı. Günde 3 dişe çıkardım geçti. Dirseğimde iltihap birikti yine 3 dişe çıkardım geçti. Gebelikten önce de kullanırdım. Bulantilarla ara vermiştim, geçtiği gibi yeniden başladım. Içinde selenyuma kadar vitamin mineral var. Sabah bi diş sarımsak yut, gerekirse kahvaltı yapma. O kadar besliyor vücudu.En son değer 35mis benimki 100 olmuş.idrarda kanama 1ile 3aradoymis değer benimki 26 olmuş.bugun bı damlatayim bu limonu bakalım ne mucize yaşayacağız
Oyh beynim yandıBastan sona anlatacağım şimdi sana
Bana ilk gittiğimde ikiz devam etmez dediler ben o psikolojiden 16 17 hafta çıkamadım. 11.hafta gibi kanamam oldu coraspin kestik bir hafta kadar sonra kendiliğinden geçti. 14.haftada çalışmayı bıraktım o ara serviks kısaldı sürekli yattım. 16.hafta gibi birinin plasentasi rahim ağzında dediler yine yattım 18.hafta gibi yukarı çıkmıştı. Ondan sonra 27.haftaya kadar rahat geçti. 27de kaburga batmalari başladı doğuma kadar artarak devam etti. 28.haftada sancılarım başladı o da doğuma kadar devam etti. Yine 28de gebelik diyabeti cıktı iki bebeğin de suyu çok artmış insülin başladım. 29da hem serviks kısaldı hem 1 cm açılma vardı o açılmayla bir buçuk ay gezdim30da soldaki bebeğin suyu alt sınırda sağdakinin suyu üst sınırda cıktı 2 güne bir kontrole gitmeye başladım. 31de soldaki bebeğin kalp atışlarında sıkıntı vardı iğne ilaç biraz daha tuttuk. En son 34+4te soldaki bebeğin hareketlerini hiç hissetmeyince doğuma alındım. Doğumum zor geçti bir gece yoğun bakımda kaldım soldaki bebeği sırf ben yoğun bakımdayım diye kuvoze almışlar ertesi gün getirdiler. Sağdaki bebek de 6 gün kuvozde kaldı.
Ikiz gebelik aslında 3.trimester gelince zor ama o zamanlarda tekil gebelik de zor bence agirlasiyorsun çünkü. Ağrılar başlıyor hicbir pozisyonda rahat edemiyorsun ama hepsi geçici. Ben transferden sonra hep yatış modundaydim okullar acılana kadar online çalıştım okullar açılınca heyet raporu aldım hiç çalışmadım. Benim boyum da 1.72 20 kilo aldım. Ama herkesin vücudu farklı benim karnım çok büyümedi son 5 hafta hamile olduğum belli oluyordu.
Ben bunları yaşadım diye aynılarını sen de yaşamayacaksın onu da söyleyeyim. Benim hamileliğin son zamanları problemli geçti sadece sancılar açılmalar sudaki değişiklikler falan. Inşallah çok kolay geçsin seninki 37den sonra doğur
Sarımsak sarımsak sarimsak diyorsun yani bende çok severim genelde de yer veririm yemeklerimde dogal antibiyotik Büşra biraz daha yoğunluk vereyim cimcimemYa bide sarımsak yutun kızlar ya genel hepinize diyorum. Ama çin sarımsağı değil tabii yerli. Ufak ufak doğrayıp sabah aç karna suyla yutun gitsin. Hiçbir sikayetiniz de kalmaz, bebeğiniz de bol vitaminli beslenir. Kilosu boyu artar. Antikor üretimine yardımcı olur. Benim idrarda da enfeksiyon yüksek çıkmıştı ama beni rahatsız etmeyecek kadar. Sarımsak yemeye geri döndüm geçti. 2 gün boğazlarım ağırdı iltihaplandı. Günde 3 dişe çıkardım geçti. Dirseğimde iltihap birikti yine 3 dişe çıkardım geçti. Gebelikten önce de kullanırdım. Bulantilarla ara vermiştim, geçtiği gibi yeniden başladım. Içinde selenyuma kadar vitamin mineral var. Sabah bi diş sarımsak yut, gerekirse kahvaltı yapma. O kadar besliyor vücudu.
Aynen yenidoğan yoğun bakımı olan bi hastane bul muhakkak. Ikizler en geç 37.haftada doğmuş oluyorlar ne olacağı belli olmaz. Inşallah hiç ihtiyaç duymazsınız.Oyh beynim yandınasıl aklında tuttun bunları ya maşallah senin boy falan gayet iyiymiş belkide ondan fazla belli olmadı karnın falan.nedenki ikiz devam etmez dediler ilaçlara ne zamana kadar devam ettin?inşallah rabbim kolaylık versin yenidoğan kuvezi olan bı hastahane şart galiba yaşadığım şehirde yok yine bize yollar görünecek sanırsam.kuvez sonrasinda hemen toparlanma oluyormu miniklerde?
Tam 28de kaç kilo almıştım emin değilim ama 6- 7 filan olabilir şu an 11 kilodayım ben çok kilo almadım . Yani ikiz gebelikte devam eden çok fazla sonuna kadar , ben acaba ben bıraktığım için mi oldu diye düşündüm ama tabi bu benim düşüncem . 5. Hafta sonundan 16. Haftayda kadar mide bulantısı çektim ama bir kaç kez çıkardım . Sadece kaşarlı tost , ayva,salata ve beyaz leblebi yedim , çorba içtim o süreçte28.haftaya kadar kaç kg aldın?hiç bilmiyorum rahim kısalığı falan kaç olmalı muhtemelen bende 12hafta bırakacağım progestan sonuna kadarmi devam edilmeli diye düşünüyorsun?bulantılarım falan şiddetli miydi?benim enerji şimdiden yerlerdetabi sende az dikkatli olup yormasaydin kendini cinsiyetleri ne bebislerinin.
Ama aç olucaksın bomboş mide. Yutunca hiç koku da yapmıyor merak etmeSarımsak sarımsak sarimsak diyorsun yani bende çok severim genelde de yer veririm yemeklerimde dogal antibiyotik Büşra biraz daha yoğunluk vereyim cimcimem
Evet bir kez inmiş çıkmış100 müüee tabionu hissetmissindir sağlamca kasılmalar bi garip ya. Uzanip kalkiyorum, uzandığım tarafa doğru karnım yamulmuş oluyo
Kuzu keşke öyle olsa ben ağrı , suyun geldi , kanama oldu bunları istemiyorum yaşadığım adrenalin ve stres yeterliMari bence sen de bir gün kontrole diye gidip doğuracaksınsezaryen için gün verdi mi doktorun?
36+0da alıyormuş yeter bu kadar deyipKuzu keşke öyle olsa ben ağrı , suyun geldi , kanama oldu bunları istemiyorum yaşadığım adrenalin ve stres yeterligün vermedi sadece 36. Haftadan önce planlı olarak almam dedi .
Valla o der mi bilmem ama ben kesin derim36+0da alıyormuş yeter bu kadar deyip
Daha dururlar inşaallah ya vakti gelince hayırlısıyla doğurursunEvet bir kez inmiş çıkmışkalktığım her sefer mutlaka kasılıyorlar hele kaburgama doğru kasılma olduysa kaburgam kırılıyor sanıyorum . Benimkiler fazlaydı tabi o yüzden ilaç kullanıyorum ben .
Sancının düzenli böyle inip inip çıkması lazımmış , o çizgiler tepecikler oluşturup inmeliymiş . Senin tekti değil mi ? Korkma daha durur seninkiDaha dururlar inşaallah ya vakti gelince hayırlısıyla doğurursunsanci çıkınca tedirgin oldum baştan ama normalmiş. Bakalım perşembe tekrar
Sancılar başladı evet ya bu haftalar antrenman haftaları sanırımDaha dururlar inşaallah ya vakti gelince hayırlısıyla doğurursunsanci çıkınca tedirgin oldum baştan ama normalmiş. Bakalım perşembe tekrar
Az daha sabır bir sey kalmadı 36yaValla o der mi bilmem ama ben kesin derimdün daha almayalım deyince içimde bir burukluk oldu sanki
Işte 30 dakikada anca 3 taneSancının düzenli böyle inip inip çıkması lazımmış , o çizgiler tepecikler oluşturup inmeliymiş . Senin tekti değil mi ? Korkma daha durur seninki
Ben de yok bel ağrısı. O niye sıkıntı oluyor?Sancılar başladı evet ya bu haftalar antrenman haftaları sanırımaz önce duştayken belime bi ağrı girdi ama ilkkez öyle oldu aha dedim noluyoruz doğum için erken.. şimdide uzandım belimi destekliyorum bel ağrısı korkutuyor. Sancı neyse de
Aynen son 9 günAz daha sabır bir sey kalmadı 36ya
Tamam canım benim yarın sabah bı yutayımAma aç olucaksın bomboş mide. Yutunca hiç koku da yapmıyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?