- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Senin Dr iflas edecek para kazanamayipHahaha sorma organize işler bunlar şimdi cuma günkü planı yaptık doktordayız gene 30+5 falan olcam 32. Haftada da nst isticek gene gitcek hakkımızla
Hay maşallah maşallah büyümüş ya görüyormusun minik bize ders verdi ikimiz umutsuzduk utandım şimdi.cok sevindim canım benim yaaa onlar bizden daha güçlü olduklarını kanitliyorlar.anneligi sonuna kadar hakedenlerdensin kalbi güzelim.rabbim olmayanlarda bı an önce nasip etsin sevinçli ve aygulden bekliyorum en kısa zamanda güzel haberler inşallah.Kızlar bu çocuk büyüyordoktora gittik sabah, hocam çok kormuyorum endişelerim geçmedi hala dedim, bak büyümüş kocaman olmuş dedi 9+5 olmuşuz farketmeden, bana 9 yıl gibi geldi valla UkaderU Umut_bebek kofi @mahbubiti Nosking @Aagha Mariposa7
Aminn Canim benim Allah razı olsun ❤Evet canım bende ikiz tahminindeydim öylede oldu inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinseninde tedavinin bı an önce transfer aşamasına gelsin rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın.
Evet canım Allah daim eder inşallah hepimizinkiniHay maşallah maşallah büyümüş ya görüyormusun minik bize ders verdi ikimiz umutsuzduk utandım şimdi.cok sevindim canım benim yaaa onlar bizden daha güçlü olduklarını kanitliyorlar.anneligi sonuna kadar hakedenlerdensin kalbi güzelim.rabbim olmayanlarda bı an önce nasip etsin sevinçli ve aygulden bekliyorum en kısa zamanda güzel haberler inşallah.
İnşallah canım aminn umarım biz de eklenirizHadi inşallahgüzel haberlerini duyarız umarım bu aralar bu topik bebeklendi hadi darısı sana belli mi transfer tarihin.
ben iyiyim şükür 30 hafta oldum şimdilik bi yaramazlık yok hepinizi sırayla bekliyoruz
Benim bağlanırken 68 miş. Sonradan kagitta gördüm. Hemşire dedi ki sancınız var mı? Ben de sanıyorum genel soruyo. 2 gündür kasılmalarım var evet diyorumMesela ben ağrı hissediyordum hatta bir ara yeter çıkarın beni buradan diyecektim adet olacakmış gibi , o sıralar çok yükselmemiş 50ye gelmiş en fazla ama hep böyle tepecikler var inip çıkan . Doktor bunlar normal olacak artık bebekler baskı yapıyorlar dedi. Dayanmaya çalış dedi . Düzenli doğum sancısı değilmiş . Herhalde doğum sancısı olsa ben hastaneyi birbirine katacağımçok kötüydüm çünkü o kadarcık Ağrıda , midem filan çok bulandı .
Aa yok sıkı olur mu nefesim kesildi o kadar deseydinAaa hepsi farklı farklı işte , beni de bir sıktı hık diye bir ses geldi bendengöbek ortadan pörtledi , üstte ki bebek inanılmaz sinirlendi mesela , çok mu sıkı oldu deyince evet dedim bir delik genişletti ama yine sıkıydı . Çözdüklerinde ohh dedim .
Yok almadım yavrum. Onun ilacı var hiç sıkıntı yapma. Çok hızlı düşürüyorSeninki normal olunca hiç progestan desteği falan almadın degilmi?ilaçlar beni mahvetti karaciğer enzimlerim falan çok yükselmiş ya şimdiden hastanelerde geziyoruz rabbim yardımcın olsun.
Evet canım ikiz benimkilerdeCanim sen ikiz gebeydin degilmi? Nasıl gidiyor hamileliğin
Hayır zaten ağrım var sıkıştırıp iyice ağrıttıAa yok sıkı olur mu nefesim kesildi o kadar deseydin
Sen şimdi deyince baktım en başına benimki 100e çıkıp inmişBenim bağlanırken 68 miş. Sonradan kagitta gördüm. Hemşire dedi ki sancınız var mı? Ben de sanıyorum genel soruyo. 2 gündür kasılmalarım var evet diyorumşuan sancınız var dedi. 'Aaa' dedim o kadar yoktu umarım doğumda da böyle olur
Bence herkes ikiz doğurmalı özellikle bi tane bebekle baş edemeyip çok zor diye ağlayanlar kesin ikiz doğurmalıEvet canım bende ikiz tahminindeydim öylede oldu inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinseninde tedavinin bı an önce transfer aşamasına gelsin rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın.
Mari bence sen de bir gün kontrole diye gidip doğuracaksınHayır zaten ağrım var sıkıştırıp iyice ağrıttıdoğmayacak çocukları doğurtacaktı
Amin canım benimEvet canım Allah daim eder inşallah hepimizinkiniSenin adına da çok sevindim iki beben de sağlıkla doğsunlar Çifter çifter nasip etti Allah ne güzel ayy hep dua ediyorum, herkes için, kimseyi evlatsızlıkla sınamasın rabbim, en hayırlı zamanda herkes kavuşsun yavrusuna. Bizler çok çektiğimiz için birbirimizi çok iyi anlıyoruz, ben inanıyorum burda bebeklerimizi doğumlarımızı da konuşacağız hepimiz inşallah
İkiz anasından öğütlerBence herkes ikiz doğurmalı özellikle bi tane bebekle baş edemeyip çok zor diye ağlayanlar kesin ikiz doğurmalıhayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah sonra da ikiz bebek bakımı hakkında konuşalım
28.haftaya kadar kaç kg aldın?hiç bilmiyorum rahim kısalığı falan kaç olmalı muhtemelen bende 12hafta bırakacağım progestan sonuna kadarmi devam edilmeli diye düşünüyorsun?bulantılarım falan şiddetli miydi?benim enerji şimdiden yerlerdeEvet canım ikiz benimkilerde28. Haftaya kadar güzeldi ama 28de rahim ağzı kısalığı oldu bir anda 2.1e indi o günden beri yatak istirahatindeyim, kasılmalarım çok fazlaydı ama ilaç iğne tedavisi ile bugüne geldik . Onun dışında sorunsuz geçti , sadece erken doğum riski beni çok strese soktu ve korkuttu tabi . Ben 12. Hafta da progestan , prolutex hepsini bırakmıştım yani doktor bıraktırdı bence ikiz gebelikte bırakılmamalı . Belki bıraktırmasalardı öyle inmeyecekti . Biraz bendende kaynaklı olabilir tabi hiç oturmuyordum , hamile değil gibi enerjim vardı .
Bol su iç diyorlar 3lt iciyom daha ne yapacağımki olmadı hortum takayımYok almadım yavrum. Onun ilacı var hiç sıkıntı yapma. Çok hızlı düşürüyor
Bastan sona anlatacağım şimdi sanaİkiz anasından öğütleray canım ya nasıl ikiz gebelik cokmu zor her insanın bünyesi farklı ama sen kaçıncı haftada dogurdun?kaçıncı haftadan sonra yattın kansmalarin falan oldumu? Kaç kg aldın bebeklerin kaç kg doğdu? Az daha sorarım soruda bu günlük yeter benim boyum 155 seninki kaç tasiyabilirim degilmi?
Bacım korkma, doğurursun, içinde kalacak değil ya çocuklarİkiz anasından öğütleray canım ya nasıl ikiz gebelik cokmu zor her insanın bünyesi farklı ama sen kaçıncı haftada dogurdun?kaçıncı haftadan sonra yattın kansmalarin falan oldumu? Kaç kg aldın bebeklerin kaç kg doğdu? Az daha sorarım soruda bu günlük yeter benim boyum 155 seninki kaç tasiyabilirim degilmi?
100 müüSen şimdi deyince baktım en başına benimki 100e çıkıp inmişo kasılma çok gıcık ya , ben 28. Haftadan beri nidicard kullanıyorum kasılma yüzünden yoksa çoktan doğururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?