Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hay maşallah maşallah büyümüş ya görüyormusun minik bize ders verdi ikimiz umutsuzduk utandım şimdi.cok sevindim canım benim yaaa onlar bizden daha güçlü olduklarını kanitliyorlar.anneligi sonuna kadar hakedenlerdensin kalbi güzelim.rabbim olmayanlarda bı an önce nasip etsin sevinçli ve aygulden bekliyorum en kısa zamanda güzel haberler inşallah.

Evet canım Allah daim eder inşallah hepimizinkini Senin adına da çok sevindim iki beben de sağlıkla doğsunlar Çifter çifter nasip etti Allah ne güzel ayy hep dua ediyorum, herkes için, kimseyi evlatsızlıkla sınamasın rabbim, en hayırlı zamanda herkes kavuşsun yavrusuna. Bizler çok çektiğimiz için birbirimizi çok iyi anlıyoruz, ben inanıyorum burda bebeklerimizi doğumlarımızı da konuşacağız hepimiz inşallah

Hadi inşallah güzel haberlerini duyarız umarım bu aralar bu topik bebeklendi hadi darısı sana belli mi transfer tarihin.
ben iyiyim şükür 30 hafta oldum şimdilik bi yaramazlık yok hepinizi sırayla bekliyoruz
İnşallah canım aminn umarım biz de ekleniriz yok belli değil daha ama 9-10 Ağustos gibi olur

Benim bağlanırken 68 miş. Sonradan kagitta gördüm. Hemşire dedi ki sancınız var mı? Ben de sanıyorum genel soruyo. 2 gündür kasılmalarım var evet diyorum şuan sancınız var dedi. 'Aaa' dedim o kadar yoktu umarım doğumda da böyle olur

Aa yok sıkı olur mu nefesim kesildi o kadar deseydin

Seninki normal olunca hiç progestan desteği falan almadın degilmi?ilaçlar beni mahvetti karaciğer enzimlerim falan çok yükselmiş ya şimdiden hastanelerde geziyoruz rabbim yardımcın olsun.
Yok almadım yavrum. Onun ilacı var hiç sıkıntı yapma. Çok hızlı düşürüyor

Canim sen ikiz gebeydin degilmi? Nasıl gidiyor hamileliğin
Evet canım ikiz benimkilerde 28. Haftaya kadar güzeldi ama 28de rahim ağzı kısalığı oldu bir anda 2.1e indi o günden beri yatak istirahatindeyim, kasılmalarım çok fazlaydı ama ilaç iğne tedavisi ile bugüne geldik . Onun dışında sorunsuz geçti , sadece erken doğum riski beni çok strese soktu ve korkuttu tabi . Ben 12. Hafta da progestan , prolutex hepsini bırakmıştım yani doktor bıraktırdı bence ikiz gebelikte bırakılmamalı . Belki bıraktırmasalardı öyle inmeyecekti . Biraz bendende kaynaklı olabilir tabi hiç oturmuyordum , hamile değil gibi enerjim vardı .

Sen şimdi deyince baktım en başına benimki 100e çıkıp inmiş o kasılma çok gıcık ya , ben 28. Haftadan beri nidicard kullanıyorum kasılma yüzünden yoksa çoktan doğururdum

Evet canım bende ikiz tahminindeydim öylede oldu inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinseninde tedavinin bı an önce transfer aşamasına gelsin rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın.
Bence herkes ikiz doğurmalı özellikle bi tane bebekle baş edemeyip çok zor diye ağlayanlar kesin ikiz doğurmalı hayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah sonra da ikiz bebek bakımı hakkında konuşalım

Amin canım benim evet herkes burda aynı yollardan zorluklardan geçiyor.hamilelik takviminde yapmış sevsinler

İkiz anasından öğütler ay canım ya nasıl ikiz gebelik cokmu zor her insanın bünyesi farklı ama sen kaçıncı haftada dogurdun?kaçıncı haftadan sonra yattın kansmalarin falan oldumu? Kaç kg aldın bebeklerin kaç kg doğdu? Az daha sorarım soruda bu günlük yeterbenim boyum 155seninki kaç tasiyabilirim degilmi?

28.haftaya kadar kaç kg aldın?hiç bilmiyorum rahim kısalığı falan kaç olmalı muhtemelen bende 12hafta bırakacağım progestan sonuna kadarmi devam edilmeli diye düşünüyorsun?bulantılarım falan şiddetli miydi?benim enerji şimdiden yerlerde tabi sende az dikkatli olup yormasaydin kendini cinsiyetleri ne bebislerinin.

Bastan sona anlatacağım şimdi sana
Bana ilk gittiğimde ikiz devam etmez dediler ben o psikolojiden 16 17 hafta çıkamadım. 11.hafta gibi kanamam oldu coraspin kestik bir hafta kadar sonra kendiliğinden geçti. 14.haftada çalışmayı bıraktım o ara serviks kısaldı sürekli yattım. 16.hafta gibi birinin plasentasi rahim ağzında dediler yine yattım 18.hafta gibi yukarı çıkmıştı. Ondan sonra 27.haftaya kadar rahat geçti. 27de kaburga batmalari başladı doğuma kadar artarak devam etti. 28.haftada sancılarım başladı o da doğuma kadar devam etti. Yine 28de gebelik diyabeti cıktı iki bebeğin de suyu çok artmış insülin başladım. 29da hem serviks kısaldı hem 1 cm açılma vardı o açılmayla bir buçuk ay gezdim 30da soldaki bebeğin suyu alt sınırda sağdakinin suyu üst sınırda cıktı 2 güne bir kontrole gitmeye başladım. 31de soldaki bebeğin kalp atışlarında sıkıntı vardı iğne ilaç biraz daha tuttuk. En son 34+4te soldaki bebeğin hareketlerini hiç hissetmeyince doğuma alındım. Doğumum zor geçti bir gece yoğun bakımda kaldım soldaki bebeği sırf ben yoğun bakımdayım diye kuvoze almışlar ertesi gün getirdiler. Sağdaki bebek de 6 gün kuvozde kaldı.
Ikiz gebelik aslında 3.trimester gelince zor ama o zamanlarda tekil gebelik de zor bence agirlasiyorsun çünkü. Ağrılar başlıyor hicbir pozisyonda rahat edemiyorsun ama hepsi geçici. Ben transferden sonra hep yatış modundaydim okullar acılana kadar online çalıştım okullar açılınca heyet raporu aldım hiç çalışmadım. Benim boyum da 1.72 20 kilo aldım. Ama herkesin vücudu farklı benim karnım çok büyümedi son 5 hafta hamile olduğum belli oluyordu.
Ben bunları yaşadım diye aynılarını sen de yaşamayacaksın onu da söyleyeyim. Benim hamileliğin son zamanları problemli geçti sadece sancılar açılmalar sudaki değişiklikler falan. Inşallah çok kolay geçsin seninki 37den sonra doğur

Bacım korkma, doğurursun, içinde kalacak değil ya çocuklar gücünü kuvvetini verir rabbim. Meğer seni bekliyorlarmış bebeklerin bak sıralarını beklediler geldiler çok şükür sen onları iyi besle, kilo alsınlar karnında, ceviz badem ye bol bol

Sen şimdi deyince baktım en başına benimki 100e çıkıp inmiş o kasılma çok gıcık ya , ben 28. Haftadan beri nidicard kullanıyorum kasılma yüzünden yoksa çoktan doğururdum
100 müü ee tabionu hissetmissindir sağlamca kasılmalar bi garip ya. Uzanip kalkiyorum, uzandığım tarafa doğru karnım yamulmuş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…