- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Araştırdım da en geç 36,37.haftada doguyorlarmis.senin bu ilaç düzenlemelerini tüp bebek doktorunmu yaptı yoksa takibini yapan doktormu?ciğer geliştirici iğne varmış o falan yapıldımi?Aynen yenidoğan yoğun bakımı olan bi hastane bul muhakkak. Ikizler en geç 37.haftada doğmuş oluyorlar ne olacağı belli olmaz. Inşallah hiç ihtiyaç duymazsınız.
Keselerin biri diğerine göre baya küçüktü bu kaybolur dedi doktor. Küçük olan kese hep geriden geldi ama kalp atışını falan bir hafta sonra duyduk hep.
Ilaclar da çok karışık bacım. Estrofem 12de bıraktım. Coraspin kanama olunca bıraktım. Proluton 27.hafta biraktirdi. Progestan fitil kan sulandırıcı doğuma kadar kullandım. Kan sulandırıcı az daha canımdan ediyordu beni doğum aniden olunca.
Kuvöz meselesini de şöyle anlatiyim. Küçük olanı ben yoğun bakımdayım diye kuvoze almışlardı aslında ihtiyacı yoktu. Onunla çok uğraştık memeyi tutmadı düzgün emmedi falan. Ama kuvozde kalan bebek eve geldiğinde bi emzirdim böyle bir şey yok dedim vakum gibi çekti maşallah. Orda anladım yani aralarındaki farkı keşke küçük de birkaç gün kalsaymış bile dedim