• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynen yenidoğan yoğun bakımı olan bi hastane bul muhakkak. Ikizler en geç 37.haftada doğmuş oluyorlar ne olacağı belli olmaz. Inşallah hiç ihtiyaç duymazsınız.
Keselerin biri diğerine göre baya küçüktü bu kaybolur dedi doktor. Küçük olan kese hep geriden geldi ama kalp atışını falan bir hafta sonra duyduk hep.
Ilaclar da çok karışık bacım. Estrofem 12de bıraktım. Coraspin kanama olunca bıraktım. Proluton 27.hafta biraktirdi. Progestan fitil kan sulandırıcı doğuma kadar kullandım. Kan sulandırıcı az daha canımdan ediyordu beni doğum aniden olunca.
Kuvöz meselesini de şöyle anlatiyim. Küçük olanı ben yoğun bakımdayım diye kuvoze almışlardı aslında ihtiyacı yoktu. Onunla çok uğraştık memeyi tutmadı düzgün emmedi falan. Ama kuvozde kalan bebek eve geldiğinde bi emzirdim böyle bir şey yok dedim vakum gibi çekti maşallah. Orda anladım yani aralarındaki farkı keşke küçük de birkaç gün kalsaymış bile dedim
Araştırdım da en geç 36,37.haftada doguyorlarmis.senin bu ilaç düzenlemelerini tüp bebek doktorunmu yaptı yoksa takibini yapan doktormu?ciğer geliştirici iğne varmış o falan yapıldımi?

Tam 28de kaç kilo almıştım emin değilim ama 6- 7 filan olabilir şu an 11 kilodayım ben çok kilo almadım . Yani ikiz gebelikte devam eden çok fazla sonuna kadar , ben acaba ben bıraktığım için mi oldu diye düşündüm ama tabi bu benim düşüncem . 5. Hafta sonundan 16. Haftayda kadar mide bulantısı çektim ama bir kaç kez çıkardım . Sadece kaşarlı tost , ayva,salata ve beyaz leblebi yedim , çorba içtim o süreçte 😂 su dahi içemezdim . Cinsiyetleri ikisi de kız 👭🏼
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prenseslerini🙏su zaten ben sevdiğim halde benim bile icesim gelmiyor.bebisler kaç kg şuan?

Araştırdım da en geç 36,37.haftada doguyorlarmis.senin bu ilaç düzenlemelerini tüp bebek doktorunmu yaptı yoksa takibini yapan doktormu?ciğer geliştirici iğne varmış o falan yapıldımi?
Canım beni tüp bebeğe kadın doğum doktorum hazırladı bütün ilaç düzenlemelerini o yaptı. Ben acibademe gidip opuyla transferi yaptırdım. Hamileyken de aynı doktorla devam edince süreci kendi planladığı için devamını da o ayarladı. Ciğer geliştirici 28.haftada sancılar başlayınca oldum 4 doz

Şimdi ben cumartesi gittim kalb atışlarını duydum ya bu cumada özel drda hakkım var ona gitsem sadece gelişimlerine baktirsammi kalp atışı dinlemeyim desem.vajinal mi bakıldı sanada hep haftada bir gittiğinde bile
Yok kız bana hiç vajinal bakılmadı hep karından baktı. Ben hemen hemen her gittiğimde kalp atışına da baktı

Saol kuzum amin , bebekler biri 1950 biri 1850 di bakalım haftaya inşallah 2 kiloyu geçerler 🙏🏻
İnşallah canım maşallah güzel ilerliyor gebeliğin benimkide öyle olur inşallah kaç kg altında kuvoz gerekli görülüyor biliyor musun?

Kızlar ya çok sıcak değil mi hele ki geceleriii 😰😰
Siz nasıl idare ediyorsunuz dr klimayı yasakladı vantilatör aldık o yüzden ama o da fayda vermedi hiç soğutmuyor nerdeyse😟 gunde 5-6000 adim dedi ama sıcaktan çıkıp yuruyemiyorumki Son ay çok sıkıcıymış gerçekten böyle uyuyup 1 ay sonra uyanasim var benim😀 daha ortalama 5 hafta var doğuma ama zaman hiç geçmiyor artik

Back