- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
Kagidin en altindaki çizgi sanci oluyor onlar kaça kadar yükselmiş acaba? Dr dedi o zaman sancı cıktı diye?Ben nst den hiç anlamıyorum nereye bakmam gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kagidin en altindaki çizgi sanci oluyor onlar kaça kadar yükselmiş acaba? Dr dedi o zaman sancı cıktı diye?Ben nst den hiç anlamıyorum nereye bakmam gerekir
Kado ya yicem seni benim ki 34.haftada başladı nst'ye. Senin ki de öyle olmasınHahaha sorma organize işler bunlar şimdi cuma günkü planı yaptık doktordayız gene 30+5 falan olcam 32. Haftada da nst isticek gene gitcek hakkımızla
Bi değişiklik yok canım transferi bekliyorum bakalım, sen nasılsınMerhabaaa canım iyiym sen nasılsın evet hatırlıyorum seni nasıl gidiyor
25 gün olmuş doğum yapalı nasıl gidiyor bebeleri büyütme bu da ayrı bir bitmeyen süreç Allah sağlık ve sana güç versin canımYaa sorma çok stresliydi ama guzel gunlerdi sabahın köründe kalkıp 5 gün boyunca test yapmıştım
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?
Ye kız zaten kilo alıp duruyorm birazım gitsin bilmiyorum ki bizim doktorun takip kartında 32 de nst yazıyor çok merak ediyom ben nst yiKado ya yicem seni benim ki 34.haftada başladı nst'ye. Senin ki de öyle olmasın
Hadi inşallah güzel haberlerini duyarız umarım bu aralar bu topik bebeklendi hadi darısı sana belli mi transfer tarihin.Bi değişiklik yok canım transferi bekliyorum bakalım, sen nasılsın
Baktım şimdi en yüksek bir kez 60a çıkmış onun dışında 50 bandının altında .Kagidin en altindaki çizgi sanci oluyor onlar kaça kadar yükselmiş acaba? Dr dedi o zaman sancı cıktı diye?
Hiç merak etme hiç güzel bir şey değil ben girmeye korkuyorum o kadar çok sıkıyorlar ki , yamuk bir yatış şekli cabası . Ben hiç sevmedimYe kız zaten kilo alıp duruyorm birazım gitsin bilmiyorum ki bizim doktorun takip kartında 32 de nst yazıyor çok merak ediyom ben nst yi
Hadi yaaa bende hep görüyorum yan falan yatıyolar göbüşler açıkHiç merak etme hiç güzel bir şey değil ben girmeye korkuyorum o kadar çok sıkıyorlar ki , yamuk bir yatış şekli cabası . Ben hiç sevmedim
Canimmm çok sevindimmm ya bak işte herşey yolunda elhamdülillah büyüyo minnosunAllah'ın izniyle sağlıkla gelicek anneciğinin kucağınaAy evet kadercim, haftaya ense kalınlığı için randevu verdi, ben şok, daha dün beta bakıyordum kan testiyle tüm hastalıklara ve cinsiyete de bakacakmış, siz yaptırdınız mı öyle bişey, yurt dışına göndereceğiz sonucu 10 güne gelir dedi. Bakalım ben de yeni yeni öğreniyorum
Evet ben de merak ediyordum yarım saat sürmüş takip etmekten hiç anlamadım. 5 dakka gibi geldiYe kız zaten kilo alıp duruyorm birazım gitsin bilmiyorum ki bizim doktorun takip kartında 32 de nst yazıyor çok merak ediyom ben nst yi
Hmm benim de 1 kez 60 üstü 2 kez de 50 üstü oldu. Ama ben hiç ağrı hissetmedim dr bişey dedi mi sana bununla ilgiliBaktım şimdi en yüksek bir kez 60a çıkmış onun dışında 50 bandının altında .
Benim de o kadar gevşek taktı ki, bebeğin hareketlerini gösteren aparatı elimle tuttum uyarıcam bidahakine.Hiç merak etme hiç güzel bir şey değil ben girmeye korkuyorum o kadar çok sıkıyorlar ki , yamuk bir yatış şekli cabası . Ben hiç sevmedim
Mesela ben ağrı hissediyordum hatta bir ara yeter çıkarın beni buradan diyecektim adet olacakmış gibi , o sıralar çok yükselmemiş 50ye gelmiş en fazla ama hep böyle tepecikler var inip çıkan . Doktor bunlar normal olacak artık bebekler baskı yapıyorlar dedi. Dayanmaya çalış dedi . Düzenli doğum sancısı değilmiş . Herhalde doğum sancısı olsa ben hastaneyi birbirine katacağım çok kötüydüm çünkü o kadarcık Ağrıda , midem filan çok bulandı .Hmm benim de 1 kez 60 üstü 2 kez de 50 üstü oldu. Ama ben hiç ağrı hissetmedim dr bişey dedi mi sana bununla ilgili
Aaa hepsi farklı farklı işte , beni de bir sıktı hık diye bir ses geldi benden göbek ortadan pörtledi , üstte ki bebek inanılmaz sinirlendi mesela , çok mu sıkı oldu deyince evet dedim bir delik genişletti ama yine sıkıydı . Çözdüklerinde ohh dedim .Benim de o kadar gevşek taktı ki, bebeğin hareketlerini gösteren aparatı elimle tuttum uyarıcam bidahakine.
Çok şükür mahbubitim valla ben de görünce inanamadım biCanimmm çok sevindimmm ya bak işte herşey yolunda elhamdülillah büyüyo minnosunAllah'ın izniyle sağlıkla gelicek anneciğinin kucağına
Fetal DNA testinden bahsetmiş doktorun.Ben yaptırmıştım canım..Burda 3000 TL ydi Nisan ayında yaptırdığımızda ...Ama burda cinsiyet bilgisini vermiyo merkezler ..Yasakmış Türkiye de ...Ama normalde bu yapılan testte cinsiyet de belli oluyomus
Evet canım bende ikiz tahminindeydim öylede oldu inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinseninde tedavinin bı an önce transfer aşamasına gelsin rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın.Yaaa inanamiyorum belliydi zaten betadan cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Seninki normal olunca hiç progestan desteği falan almadın degilmi?ilaçlar beni mahvetti karaciğer enzimlerim falan çok yükselmiş ya şimdiden hastanelerde geziyoruz rabbim yardımcın olsun.7. Haftadaydım bulantılar başladı. Decavit 3 ay yada 4 aya kadar kullandim. Sonra demir hapina gectim canim. 6.aydan itibaren de omega3 ve magnezyum ekledi dr'um. Hala devam ediyorum
Şimdi ben cumartesi gittim kalb atışlarını duydum ya bu cumada özel drda hakkım var ona gitsem sadece gelişimlerine baktirsammi kalp atışı dinlemeyim desem.vajinal mi bakıldı sanada hep haftada bir gittiğinde bileYa genel olarak 2 haftada gittim ama leke oldu bişey oldu haftada bir gittiğimde oldu 2 haftayla 1 hafta arası olduğu oldu. Çok nadir 3 haftada gittim benim doktor da zaten 2 haftada bir çağırıyordu
Canim sen ikiz gebeydin degilmi? Nasıl gidiyor hamileliğinDoğurmadım sancım çıktı ama düzenli doğum sancısı olmadığı için doktorum almayacağım dedi beklemeye devam şu an