Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hahaha sorma organize işler bunlar şimdi cuma günkü planı yaptık doktordayız gene 30+5 falan olcam 32. Haftada da nst isticek gene gitcek hakkımızla
Kado ya yicem seni benim ki 34.haftada başladı nst'ye. Senin ki de öyle olmasın

Yaa sorma çok stresliydi ama guzel gunlerdi sabahın köründe kalkıp 5 gün boyunca test yapmıştım
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?
25 gün olmuş doğum yapalı nasıl gidiyor bebeleri büyütme bu da ayrı bir bitmeyen süreç Allah sağlık ve sana güç versin canım

Kado ya yicem seni benim ki 34.haftada başladı nst'ye. Senin ki de öyle olmasın
Ye kız zaten kilo alıp duruyorm birazım gitsin bilmiyorum ki bizim doktorun takip kartında 32 de nst yazıyor çok merak ediyom ben nst yi

Bi değişiklik yok canım transferi bekliyorum bakalım, sen nasılsın
Hadi inşallah güzel haberlerini duyarız umarım bu aralar bu topik bebeklendi hadi darısı sana belli mi transfer tarihin.
ben iyiyim şükür 30 hafta oldum şimdilik bi yaramazlık yok hepinizi sırayla bekliyoruz

Ye kız zaten kilo alıp duruyorm birazım gitsin bilmiyorum ki bizim doktorun takip kartında 32 de nst yazıyor çok merak ediyom ben nst yi
Hiç merak etme hiç güzel bir şey değil ben girmeye korkuyorum o kadar çok sıkıyorlar ki , yamuk bir yatış şekli cabası . Ben hiç sevmedim

Canimmm çok sevindimmm ya bak işte herşey yolunda elhamdülillah büyüyo minnosunAllah'ın izniyle sağlıkla gelicek anneciğinin kucağına

Fetal DNA testinden bahsetmiş doktorun.Ben yaptırmıştım canım..Burda 3000 TL ydi Nisan ayında yaptırdığımızda ...Ama burda cinsiyet bilgisini vermiyo merkezler ..Yasakmış Türkiye de ...Ama normalde bu yapılan testte cinsiyet de belli oluyomus

Baktım şimdi en yüksek bir kez 60a çıkmış onun dışında 50 bandının altında .
Hmm benim de 1 kez 60 üstü 2 kez de 50 üstü oldu. Ama ben hiç ağrı hissetmedim dr bişey dedi mi sana bununla ilgili

Hiç merak etme hiç güzel bir şey değil ben girmeye korkuyorum o kadar çok sıkıyorlar ki , yamuk bir yatış şekli cabası . Ben hiç sevmedim
Benim de o kadar gevşek taktı ki, bebeğin hareketlerini gösteren aparatı elimle tuttum uyarıcam bidahakine.

Hmm benim de 1 kez 60 üstü 2 kez de 50 üstü oldu. Ama ben hiç ağrı hissetmedim dr bişey dedi mi sana bununla ilgili
Mesela ben ağrı hissediyordum hatta bir ara yeter çıkarın beni buradan diyecektim adet olacakmış gibi , o sıralar çok yükselmemiş 50ye gelmiş en fazla ama hep böyle tepecikler var inip çıkan . Doktor bunlar normal olacak artık bebekler baskı yapıyorlar dedi. Dayanmaya çalış dedi . Düzenli doğum sancısı değilmiş . Herhalde doğum sancısı olsa ben hastaneyi birbirine katacağım çok kötüydüm çünkü o kadarcık Ağrıda , midem filan çok bulandı .

Benim de o kadar gevşek taktı ki, bebeğin hareketlerini gösteren aparatı elimle tuttum uyarıcam bidahakine.
Aaa hepsi farklı farklı işte , beni de bir sıktı hık diye bir ses geldi benden göbek ortadan pörtledi , üstte ki bebek inanılmaz sinirlendi mesela , çok mu sıkı oldu deyince evet dedim bir delik genişletti ama yine sıkıydı . Çözdüklerinde ohh dedim .

Çok şükür mahbubitim valla ben de görünce inanamadım bi
Evet fetal dna, ben kıbrısta yaptıracam,biz tamamen sağlık taraması gibi olsun diye yaptırmak istedik, ama yanında cinsiyet bilgisi de bonusu olacak tabi

Yaaa inanamiyorum belliydi zaten betadan cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım bende ikiz tahminindeydim öylede oldu inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinseninde tedavinin bı an önce transfer aşamasına gelsin rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın.

7. Haftadaydım bulantılar başladı. Decavit 3 ay yada 4 aya kadar kullandim. Sonra demir hapina gectim canim. 6.aydan itibaren de omega3 ve magnezyum ekledi dr'um. Hala devam ediyorum
Seninki normal olunca hiç progestan desteği falan almadın degilmi?ilaçlar beni mahvetti karaciğer enzimlerim falan çok yükselmiş ya şimdiden hastanelerde geziyoruz rabbim yardımcın olsun.

Ya genel olarak 2 haftada gittim ama leke oldu bişey oldu haftada bir gittiğimde oldu 2 haftayla 1 hafta arası olduğu oldu. Çok nadir 3 haftada gittim benim doktor da zaten 2 haftada bir çağırıyordu
Şimdi ben cumartesi gittim kalb atışlarını duydum ya bu cumada özel drda hakkım var ona gitsem sadece gelişimlerine baktirsammi kalp atışı dinlemeyim desem.vajinal mi bakıldı sanada hep haftada bir gittiğinde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…