• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Cok gecmis olsun badecim cok uzuldum bende de durumlar pek iyi degil pre eclampsi nedeniyle erken alindi oglumuz 3 gun once 2.300 gram dogdu 37+4 de nasibimizde bu varmis cok sukur saglikliyiz oyle degilmi dualarim seninle cnm Rabbim kolaylastirsin yavrunu bagislasin sana ❤️ Allaha emanetsin burdaki cogu herkesi taniyorum beraber ciktik yola umarim herkesin hamileligi olacak olan transfer arkadaslarima kolaylik diliyorum bir sorunuz vesayre varsa yardimci olabilecegim bir konu yazin geri yanitlamaya calisirim Rabbim herkezi sag selamet anne olmayi nasib etsin🤲🏻
Hayruşş hayırlı mübarek olsun canım. Rabbim sana da yavruna da şifa versin 🤩🤲🏻 geçmiş olsun aynı zamanda. herkes patır patır doğurmaya başladı 🤪bize de heyecan sardı.

Kızlar bu çocuk büyüyor🤗💕 doktora gittik sabah, hocam çok kormuyorum endişelerim geçmedi hala dedim, bak büyümüş kocaman olmuş dedi😂 9+5 olmuşuz farketmeden, bana 9 yıl gibi geldi valla UkaderU UkaderU Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi mahbubiti mahbubiti Nosking Nosking @Aagha Mariposa7 Mariposa7

Eklentiler

• 452813EE-A2BB-4235-AF82-7FD0CFE824CC.jpeg
    452813EE-A2BB-4235-AF82-7FD0CFE824CC.jpeg
    122,3 KB · Görüntüleme: 37
😅Aynen ben hafta sonlarının insanıyım.betayida haftasonu bebeğimde hafta sonu kalp atışında hafta sonu duyduk bı transferim pazartesiydi.aslonda günde 10 bardak içerim ama sudanda tiksindim çok içince bende tansiyon düşüklüğü var iyice düşürmesin limon bı ara bı zayıflayın diye denedim soluğu acilde almistim 😊
4 5 damladan ne olur kiz koca bardaga 😁 alet varsa bi ölç bakalım. Hamilelikte bi değer yükseliyor ikiside 😊

Hee şimdi tek doktorla gidiyom ama gittiğimde 10 gün içinde kontrol hakkım oluyo hemen haftasına geri gidiyorum sonra doktordan ayrılırken 2 hafta sonra kontrole gel diyo gidiyorum sonrasına gene 10 gün içinde hakkım olmuş oluyo böyle bi döngüdeyim 😅😅
🤣🤣🤣 Eee kontrol süresinde gidince dr'a ne diyosun 😅 kadın 2 hafta sonra cagiriyo ya o bakima 😁

4 5 damladan ne olur kiz koca bardaga 😁 alet varsa bi ölç bakalım. Hamilelikte bi değer yükseliyor ikiside 😊
Ara ara sıkarım o zaman çünkü şu icesim yok senin bulantılarım ne zaman başlamıştı? Decaviti hala iciyormusun?

Hee şimdi tek doktorla gidiyom ama gittiğimde 10 gün içinde kontrol hakkım oluyo hemen haftasına geri gidiyorum sonra doktordan ayrılırken 2 hafta sonra kontrole gel diyo gidiyorum sonrasına gene 10 gün içinde hakkım olmuş oluyo böyle bi döngüdeyim 😅😅
İlk haftalarda ne sıklıkla gittin sen kadercim?

İlk haftalarda ne sıklıkla gittin sen kadercim?
Ya genel olarak 2 haftada gittim ama leke oldu bişey oldu haftada bir gittiğimde oldu 2 haftayla 1 hafta arası olduğu oldu. Çok nadir 3 haftada gittim benim doktor da zaten 2 haftada bir çağırıyordu

Ayyy çok sevindim bak rahat ol artık kötü düşünme ve sahiplen ☺️ O 9. Hafta bir bakmışsın 39 olmuş bile 😁
evet evet inşallah Allah izin verirse o günleri de görürüm canım, hep kaygılı olunca zaman geçmek bilmedi, her muayeneden daha inanarak çıkıyorum çok şükür🙏🏻🙏🏻
Mariposa7 Mariposa7

Kızlar bu çocuk büyüyor🤗💕 doktora gittik sabah, hocam çok kormuyorum endişelerim geçmedi hala dedim, bak büyümüş kocaman olmuş dedi😂 9+5 olmuşuz farketmeden, bana 9 yıl gibi geldi valla UkaderU UkaderU Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi mahbubiti mahbubiti Nosking Nosking @Aagha Mariposa7 Mariposa7
Kız 10 hafta olmuş resmen artık korkma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz çok sevindim yaaaa hadi gözün aydın herşey yolunda 12. Haftanla birlikte zaten 2 Li test falan yapılacak hatta cinsiyet bile öğrenecek zamana geliyosun 😍😍😍

Kız 10 hafta olmuş resmen artık korkma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz çok sevindim yaaaa hadi gözün aydın herşey yolunda 12. Haftanla birlikte zaten 2 Li test falan yapılacak hatta cinsiyet bile öğrenecek zamana geliyosun 😍😍😍
Ay evet kadercim, haftaya ense kalınlığı için randevu verdi, ben şok, daha dün beta bakıyordum🤭 kan testiyle tüm hastalıklara ve cinsiyete de bakacakmış, siz yaptırdınız mı öyle bişey, yurt dışına göndereceğiz sonucu 10 güne gelir dedi. Bakalım ben de yeni yeni öğreniyorum

Ara ara sıkarım o zaman çünkü şu icesim yok senin bulantılarım ne zaman başlamıştı? Decaviti hala iciyormusun?
7. Haftadaydım bulantılar başladı. Decavit 3 ay yada 4 aya kadar kullandim. Sonra demir hapina gectim canim. 6.aydan itibaren de omega3 ve magnezyum ekledi dr'um. Hala devam ediyorum

Ay evet kadercim, haftaya ense kalınlığı için randevu verdi, ben şok, daha dün beta bakıyordum🤭 kan testiyle tüm hastalıklara ve cinsiyete de bakacakmış, siz yaptırdınız mı öyle bişey, yurt dışına göndereceğiz sonucu 10 güne gelir dedi. Bakalım ben de yeni yeni öğreniyorum
Yok hayır neden böyle birşey istendi ki . Önce ikili test yapıyorlar 2 Li testte şüpheli bir durum olursa fetal DNA yapıyorlar. Fetal DNA da cinsiyet hastalık vs. Belli oluyor. Belki yurtdışındasınya daha farklı olabilir gidişat . Burada ense burun kemiğine bakılıp bir de kan alınıyor Ankara’ya gidiyor sonuç ama bu testte cinsiyet hastalık teşhisi mümkün olmuyor. Fetal DNA testi daha kapsamlı

Back