Evet öyleymiş, daha kapsamlı ve daha kesin sonuç alıyoruz dedi, biraz da reklamını yaptı, aman gözümüzden sakınıyoruz doktor ne derse yaptıralım diyoruz zatenYok hayır neden böyle birşey istendi ki . Önce ikili test yapıyorlar 2 Li testte şüpheli bir durum olursa fetal DNA yapıyorlar. Fetal DNA da cinsiyet hastalık vs. Belli oluyor. Belki yurtdışındasınya daha farklı olabilir gidişat . Burada ense burun kemiğine bakılıp bir de kan alınıyor Ankara’ya gidiyor sonuç ama bu testte cinsiyet hastalık teşhisi mümkün olmuyor. Fetal DNA testi daha kapsamlı
He yaaa ben gidip be diyorum kiiHeee bey olduğu için kibarlık yapıyor desenegidip merhaba ben geldim mi diyon ne diyon illa ki bişey diyon
Yani 2 Li test sadece oran gösteriyor kesinliği yok . Bizde şüpheli bişey olmayınca fetal DNA yaptırmadık ama fetal dna kesin sonuç . Şüpheli durumda sanırım bizde yaptırırdık. Ama dırumunuz varsa yaptır gitsin kafan rahat olurEvet öyleymiş, daha kapsamlı ve daha kesin sonuç alıyoruz dedi, biraz da reklamını yaptı, aman gözümüzden sakınıyoruz doktor ne derse yaptıralım diyoruz zatenbi de türkiyeye gideceğiz Allah izin verirse 10 güne kadar, geç kalmayim bu haftalarda ne yapılacaksa yapılsın kafam rahat olsun dedim.
KesinlikleAyyy çok sevindim bak rahat ol artık kötü düşünme ve sahiplenO 9. Hafta bir bakmışsın 39 olmuş bile
Olsun canim gördüm ben mesajını çok çok sevindim senin adına.. Allah sağlıcakla kucağına vermeyide nasip etsin inşallahArzurumcum seni etiketlemeyi unutmuşum heyecandansen nasılsın küçüldü mü kistin
Ooooh kado uyanıkoğullarıHe yaaa ben gidip be diyorum kiimerhaba hocam diyoz . Eşim hemen nasılsın falan diyo . Doktor da var mı bi şikayetin diyo yok diyorum tamam hadi bi bakalım diyo seanslar bu şekilde geçiyo doktorda ordaki ablalarda zaten eşimi tanıdılar aslında dakka başı gitmek isteyen benim eşim . Hee bi de doktor tahlil falan isteyince onu kontrol hakkımıza denk getiriyoz bişey demeye gerek kalmıyo gitmişkende usg ye koyuyo
Ahhh aşkım yaaa çok çok şükürKızlar bu çocuk büyüyordoktora gittik sabah, hocam çok kormuyorum endişelerim geçmedi hala dedim, bak büyümüş kocaman olmuş dedi 9+5 olmuşuz farketmeden, bana 9 yıl gibi geldi valla UkaderU @Umut_bebek kofi @mahbubiti Nosking @Aagha Mariposa7
Ayy kofim Allah razı olsunAhhh aşkım yaaa çok çok şükürsabrın sonu selamet oldu görüyor musun emeklerinin ve o güzel kalbinin karşılığını aldın hep böyle güzel devam eder inşaallah etiket bildirimi gelmedi bana. Sana yazacaktım ki sayfada mesajını gördüm
Allah razı olsun canım, sağlıkla kavuşmak hepimize nasip olsunOlsun canim gördüm ben mesajını çok çok sevindim senin adına.. Allah sağlıcakla kucağına vermeyide nasip etsin inşallah
Benim myom vardi çok minik küçülmüş sezeryan olursam o da alınacak inşallah bakalim
Gerçekten siliniyor , silinmese insanlar tekrar tekrar çocuk doğurmazdı aslaKesinlikleo 6 9 12. Haftalar yok meslea şuan bende
Yaaa maşallah canım çok sevindim büyümüş inan ki ne ara 9+5 oldunuzKızlar bu çocuk büyüyordoktora gittik sabah, hocam çok kormuyorum endişelerim geçmedi hala dedim, bak büyümüş kocaman olmuş dedi 9+5 olmuşuz farketmeden, bana 9 yıl gibi geldi valla UkaderU @Umut_bebek kofi @mahbubiti Nosking @Aagha Mariposa7
Yaaa inanamiyorum belliydi zaten betadan cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen geldim 3kisi olarak
Güzel olmaz olur mu karascım, ilk hareketlerini hissetmeye başladığımda her seferinde gözlerim doluyordu. Tutmasam şelaleAyy kofim Allah razı olsunAllah daim eder inşallah sağlıkla hepimizinkini, yeni yeni anlıyorum içimde bir can taşıdığımı inşallah selamet olacak inşallah. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu, hep dua ediyorum evlat hasretiyle yanan herkese
Merhaba canım, ben de sizlerle aynı topikteydim, negatif denemem olmuştu, sen birkaç ay sonda deneyip pozitifi görmüştün, nasılsın iyi misinAy sorma devamlı birşeyler yiyip o tadı bastırmak istiyorum o yüzden meyveye sarıyorum ama yok yedikten sonra yine aynı tat. Bulantı çok hafif yok denecek kadar ama akşam saatleri mide hep tuhaf benim kazınıyo sanki suyun tadı çok kötü
Merhab canım, geldi mi senin bebişler dünyayaTeşekkür ederimamin canım darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına. Rabbim hepinize sağ salim anneliği tattirsin inşallah
Kaç cıktı sancın? Bide kaç dakkada kaç taneDoğurmadımsancım çıktı ama düzenli doğum sancısı olmadığı için doktorum almayacağım dedi beklemeye devam şu an
Ben nst den hiç anlamıyorum nereye bakmam gerekirKaç cıktı sancın? Bide kaç dakkada kaç tanebende de oldu da merak ediyorum
Hahaha sorma organize işler bunlar şimdi cuma günkü planı yaptık doktordayız gene 30+5 falan olcam 32. Haftada da nst isticek gene gitcek hakkımızlaOoooh kado uyanıkoğullarıdüzeni kurmuşsunuz karı koca helal olsun
Merhabaaa canım iyiym sen nasılsın evet hatırlıyorum seniMerhaba canım, ben de sizlerle aynı topikteydim, negatif denemem olmuştu, sen birkaç ay sonda deneyip pozitifi görmüştün, nasılsın iyi misin
Yaa sorma çok stresliydi ama guzel gunlerdi sabahın köründe kalkıp 5 gün boyunca test yapmıştımMerhab canım, geldi mi senin bebişler dünyayavay be tuttu mu tutçak mı derken, zaman ne çabuk geçmiş iyi misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?