Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet öyleymiş, daha kapsamlı ve daha kesin sonuç alıyoruz dedi, biraz da reklamını yaptı, aman gözümüzden sakınıyoruz doktor ne derse yaptıralım diyoruz zaten bi de türkiyeye gideceğiz Allah izin verirse 10 güne kadar, geç kalmayim bu haftalarda ne yapılacaksa yapılsın kafam rahat olsun dedim.

Heee bey olduğu için kibarlık yapıyor desene gidip merhaba ben geldim mi diyon ne diyon illa ki bişey diyon
He yaaa ben gidip be diyorum kii merhaba hocam diyoz . Eşim hemen nasılsın falan diyo . Doktor da var mı bi şikayetin diyo yok diyorum tamam hadi bi bakalım diyo seanslar bu şekilde geçiyo doktorda ordaki ablalarda zaten eşimi tanıdılar aslında dakka başı gitmek isteyen benim eşim . Hee bi de doktor tahlil falan isteyince onu kontrol hakkımıza denk getiriyoz bişey demeye gerek kalmıyo gitmişkende usg ye koyuyo

Yani 2 Li test sadece oran gösteriyor kesinliği yok . Bizde şüpheli bişey olmayınca fetal DNA yaptırmadık ama fetal dna kesin sonuç . Şüpheli durumda sanırım bizde yaptırırdık. Ama dırumunuz varsa yaptır gitsin kafan rahat olur

Arzurumcum seni etiketlemeyi unutmuşum heyecandan sen nasılsın küçüldü mü kistin
Olsun canim gördüm ben mesajını çok çok sevindim senin adına.. Allah sağlıcakla kucağına vermeyide nasip etsin inşallah
Benim myom vardi çok minik küçülmüş sezeryan olursam o da alınacak inşallah bakalim

Ooooh kado uyanıkoğulları düzeni kurmuşsunuz karı koca helal olsun

Ahhh aşkım yaaa çok çok şükür sabrın sonu selamet oldu görüyor musun emeklerinin ve o güzel kalbinin karşılığını aldın hep böyle güzel devam eder inşaallah etiket bildirimi gelmedi bana. Sana yazacaktım ki sayfada mesajını gördüm

Ayy kofim Allah razı olsun Allah daim eder inşallah sağlıkla hepimizinkini, yeni yeni anlıyorum içimde bir can taşıdığımı inşallah selamet olacak inşallah. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu, hep dua ediyorum evlat hasretiyle yanan herkese

Allah razı olsun canım, sağlıkla kavuşmak hepimize nasip olsun
ohh küçülsün gitsin kistler myomlar, evet doğum esnasında alıyorlarmış duymuştum. Geçmiş olsun şimdiden

Güzel olmaz olur mu karascım, ilk hareketlerini hissetmeye başladığımda her seferinde gözlerim doluyordu. Tutmasam şelale o günlere de gel bak daha rahat daha emin hissedeceksin kendini inşaallah

Merhaba canım, ben de sizlerle aynı topikteydim, negatif denemem olmuştu, sen birkaç ay sonda deneyip pozitifi görmüştün, nasılsın iyi misin

Teşekkür ederim amin canım darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına. Rabbim hepinize sağ salim anneliği tattirsin inşallah
Merhab canım, geldi mi senin bebişler dünyaya vay be tuttu mu tutçak mı derken, zaman ne çabuk geçmiş iyi misin canım

Merhab canım, geldi mi senin bebişler dünyaya vay be tuttu mu tutçak mı derken, zaman ne çabuk geçmiş iyi misin canım
Yaa sorma çok stresliydi ama guzel gunlerdi sabahın köründe kalkıp 5 gün boyunca test yapmıştım
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…