• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayyy ne güzel haber çok sevindim 🥰ben hissetmiştim o da toparlanır diye. Kontrolünü bekliyordum merakla. Sağlıkla devam etsinler, Rabbim sizlere kolaylıklar versin.
Amin canım benim Dr umutsuzdu bozulur kese hiç oluşum yok demisti ama rabbim ol desin yeterki.insallah canım zorlu bı surec ama rabbim verdiyse kolaylığını da verir diyorum.en kısa zamanda sanada anneligi tattirsin rabbim 🤲

Sağol canım bahçeci umut düşünüyoruz artık. İstanbuldayım. Bize git gel kolay. Hayırlısıyla birde orada deneyeceğim kuzum.
Bende orda yaptırdım canım isabetli karar olmuş👍ya Memorial ya umut ikisini düşün diyecektim ben memorialda hep farklı Dr muayene edince orayı elemistim takintiliyim bu konularda.cok şanslısın gitgellerinde kolaymış bu kez olacak inşallah.

Ahahaah ciddi misin 2 di de seninle demek ay harika hadi gözün aydın yaaaa çok sevindim nasıl öteki de mi canlanmış 🧿🥰😁
Evet canım benim ciddiyim diğer Dr yolk salk falan yok oluşmamış oluşsa görürdüm demişti yada elektrik gidince tam inceleyememisti bilmiyorum dün acildeki Dr dinletti ikiside canlanmış şükür🤲ha bu arada abimin eşide ikiz doğal yolla hamile 3aylik annem hem anneanne hem babaanne olacak rabbim izin verirse🤲

Sana em büyük tavsiyem araştırma okuma bırak cahil kal , İnan ki çok daha rahat geçireceksin . Ben bu hatayı yaptım ve stres stres üstüne bindi . Şurama şöyle oldu şundan diyor Google, bugün böyle oldu Google böyle yazıyor tam bir felaket tellalı 😂 riskli evet ama bir sürü sağlıcakla doğan ikiz var , sen güzelliğine odaklan . Yapacağın en güzel şey kendini gebelik süresince çok yormamak bol bol dinlenmek çok ayakta kalmamak .
Çok haklısın bukez öyle yapıyorum aynen Google zaten az kaldı öldün diyecek😊rabbim dağına göre kar verirmiş kolaylığını da verecektir elbet.transferden bu yana yatıyorum zaten hiç bı iş yaptığım yok evdende çıkmıyorum elimden geleni yapıyorum zaman ne gösterecek bakalim

Hahaha benimkiler kel demek ki 😂 çok baharatlı bir şey yemezsem olmuyor , şu da var belki sürekli yatış durumunda olmasam o da olmayacak tabi yatınca mideden daha çok geliyor . Ama nadir yani beni rahatsız edecek boyuta gelmedi hiç .
Ay inşallah hiç rahatsız olmadan vakitlice doğuma gidersin 😊🙏🏻 Kiloları falan nasıl

Kız o doktor haklarını nasıl es geçersin kofi kofi bilir 3-4 günde doktora gittiğim oluyordu 🤣🤣 iki doktora gitmiştim ikisininde 10 gün için de hakkı oluyodu hepsini tepe tepe kullandım 🤣🤣
Paranın hakkını verdirdim diyorsun yani👍e gittiğimde oda kalp dinletecek zarar olur belki aynı haftada iki kez dinlemek aslında paramı geri verse olur hiç birşey anlamadım muayeneden çatala çıktığımda indigim bir oldu camasirimi çıkardığıma değmedi 😅

Evet canım benim ciddiyim diğer Dr yolk salk falan yok oluşmamış oluşsa görürdüm demişti yada elektrik gidince tam inceleyememisti bilmiyorum dün acildeki Dr dinletti ikiside canlanmış şükür🤲ha bu arada abimin eşide ikiz doğal yolla hamile 3aylik annem hem anneanne hem babaanne olacak rabbim izin verirse🤲
Ayy tesadüfe bak kadın hem anneanne hem babaanne ve ikiz her ikisi de kadın birden 4 toru sahibi olacak desene maşallah 🧿 onlara da hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin bebişleriniz 🌸😊🙏🏻

Herkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
Bende haberler kotu... malesef 10 temmuzda kordon kopmasi sebebiyle 32 haftalik dogum yaptim. Yasadklarim kabus gibiydi. Ne oldugunu bile anlayamadim.. Bebegim 2.180 gram 45 cm dogdu. %3 yasama sansi dediler. Dogar dogmaz entubeye baglandi. Allaha sukurler olsun bugun 10 gun. Oksijensiz nefes alabiliyor. Yogun bakimda ama durumu iyi. Yazmak istedim sizlere. Kendinize cok dikkat edin kendinizi cok sakinin. Herkese hayirli bayramlar diliyor, bol bol dualarinizi bekliyorumm..
Cok gecmis olsun badecim cok uzuldum bende de durumlar pek iyi degil pre eclampsi nedeniyle erken alindi oglumuz 3 gun once 2.300 gram dogdu 37+4 de nasibimizde bu varmis cok sukur saglikliyiz oyle degilmi dualarim seninle cnm Rabbim kolaylastirsin yavrunu bagislasin sana ❤️ Allaha emanetsin burdaki cogu herkesi taniyorum beraber ciktik yola umarim herkesin hamileligi olacak olan transfer arkadaslarima kolaylik diliyorum bir sorunuz vesayre varsa yardimci olabilecegim bir konu yazin geri yanitlamaya calisirim Rabbim herkezi sag selamet anne olmayi nasib etsin🤲🏻

Paranın hakkını verdirdim diyorsun yani👍e gittiğimde oda kalp dinletecek zarar olur belki aynı haftada iki kez dinlemek aslında paramı geri verse olur hiç birşey anlamadım muayeneden çatala çıktığımda indigim bir oldu camasirimi çıkardığıma değmedi 😅
Sorma parayı sonuna kadar kullandım hak bırakmadım 😅😅 benim hala öyle gidiyor ya en çok 3 hafta gitmediğim oluyo hep hafta da 1 iki haftada bir doktordayım 😅 boşver şimdi daha küçük devamlı kalp atışı dinlemene gerek yok . Sana vajinal mi baktı ben hep karından muayene oldum

Cok gecmis olsun badecim cok uzuldum bende de durumlar pek iyi degil pre eclampsi nedeniyle erken alindi oglumuz 3 gun once 2.300 gram dogdu 37+4 de nasibimizde bu varmis cok sukur saglikliyiz oyle degilmi dualarim seninle cnm Rabbim kolaylastirsin yavrunu bagislasin sana ❤️ Allaha emanetsin burdaki cogu herkesi taniyorum beraber ciktik yola umarim herkesin hamileligi olacak olan transfer arkadaslarima kolaylik diliyorum bir sorunuz vesayre varsa yardimci olabilecegim bir konu yazin geri yanitlamaya calisirim Rabbim herkezi sag selamet anne olmayi nasib etsin🤲🏻
Geçmiş olsun canım hem de gözün aydın yavruna kavuşmuşsun iyiyseniz mesele yok nasip kısmet olsun 🧿🙏🏻❤️ Eve çıktınız mı

Ayy tesadüfe bak kadın hem anneanne hem babaanne ve ikiz her ikisi de kadın birden 4 toru sahibi olacak desene maşallah 🧿 onlara da hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin bebişleriniz 🌸😊🙏🏻
Maşallah evet canım rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin🙏

Ahaha😉şuanda çok güzelmiş canimbenim.normalde pazartesi bekleyecektim çünkü Dr pazartesiden sonra gel demişti bı haftadır idrarında bı farklılık hissettim Perşembe hastaneye gittim gebelikten olur suyu çok iç dediler geri döndüm suyu çok icsemde düzelmedi dün serum gunumdu gitmisken birde idrar tahlili baktirayim dedim idrarımda kanama varmış ve kanımda hafif enfeksiyon hamileyim diyince kadın doğum acile gönderdiler.sonra Dr bakacağım bebeğe dedi tamam dedim baktı ikincide oluşmuş kalp atışını bile dinletti.sirf eşim o anı yaşasın diye özele gitmiştim duymak devlette nasip oldu tek ben duydum esimi almadilardi.demem o ki plansız ilerleyeceksin istesem özele tekrar gitme hakkım var 15gun muayene süresi ama sırf eşimde duysun diye minnoslarimi rahatsız etmem daha minicikler büyüyünce duysun esimde🤪az uzun oldu kusura bakma cimcimem
Kadere bak ya pazartesi dr'a gitmek hiç kısmet olmuyor sana 🤣🤣🤣 gebelikte olabiliyor canım o şikayetler. Bol su iç limon damlat suyuna 4 5 damla. Sana da büyük süpriz olmuştur 😁 benden sonra sen oldun süprizlerin kadını :KK19:

Kız o doktor haklarını nasıl es geçersin kofi kofi bilir 3-4 günde doktora gittiğim oluyordu 🤣🤣 iki doktora gitmiştim ikisininde 10 gün için de hakkı oluyodu hepsini tepe tepe kullandım 🤣🤣
Bu konuda sen bi zirvesin canım kimse eline su dökemez 😁 sakinledin mi biraz bari 😝

Kadere bak ya pazartesi dr'a gitmek hiç kısmet olmuyor sana 🤣🤣🤣 gebelikte olabiliyor canım o şikayetler. Bol su iç limon damlat suyuna 4 5 damla. Sana da büyük süpriz olmuştur 😁 benden sonra sen oldun süprizlerin kadını :KK19:
😅Aynen ben hafta sonlarının insanıyım.betayida haftasonu bebeğimde hafta sonu kalp atışında hafta sonu duyduk bı transferim pazartesiydi.aslonda günde 10 bardak içerim ama sudanda tiksindim çok içince bende tansiyon düşüklüğü var iyice düşürmesin limon bı ara bı zayıflayın diye denedim soluğu acilde almistim 😊

Bu konuda sen bi zirvesin canım kimse eline su dökemez 😁 sakinledin mi biraz bari 😝
Hee şimdi tek doktorla gidiyom ama gittiğimde 10 gün içinde kontrol hakkım oluyo hemen haftasına geri gidiyorum sonra doktordan ayrılırken 2 hafta sonra kontrole gel diyo gidiyorum sonrasına gene 10 gün içinde hakkım olmuş oluyo böyle bi döngüdeyim 😅😅

Sagol canim Allah razi olsun. Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah. Cok yogun bitip tukenmek bilmeyen kanamayla gittim. Rahim icersinde yirtilmalarda olmus. Kordon kopmus su bosalmis. Icerden dikisle kanamayi durdurmuslar. Minigim savasci cikti direniyor. Allahin izniyle iyi olup cikacak insallah 😔😊
B Bade_badee canimmm çok geçmiş olsun arkadaşım ...Allah'ın izniyle yavrunuzu evinize sağlıkla getirmeyi hayırla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah 🤲 Bak ne güzel demişsin savaşçı çıktı miniğim diye çok şükür 🙏Haftası da çok iyi...Bide gerçekten hastanede bebek yoğun bakımda çok iyi bakiyolar gerçekten...

Temmuz 12 sinde de benim yakın arkadaşımin rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 26 haftalık bebeği doğdu sezeryan la erken....860 Gr doğru çok şükür oda tutunuyo hayata umudumuz dualarımız sizinle canım merak etme sen cikicakcaklar sağlıkla o hastanelerden 🙏

Şuan nasıl varmı bı haber ...

Canim öncelikle çok geçmiş olsun ...ama olsun önemli olan erken fark edilmesi çok şükür bir risk oluşturmamıs...Sağlıkla gelmiş ya oğluşunuz Elhamdülillah gözünüz aydın 🤲

Rabbim hayirla afiyetle büyütmeyi nasip etsin inşallah 😇🙏👼

Back