Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aklımdaki de o aslında canım. Yanlış olmasın diye başlayacağım zaman tekrar soracaktım size.
Sen bakma bahçeci cart bahçeci curt diyenlere. Hepsi başarısından kaynaklanıyor. Özellikle ebru dr'a git. O duygusal bi kadın ilgili alakalı başından sallama çalışmıyor. Bide transfer sonrası ilaç takviyelerini çok yeterli ve doğru buluyorum. Ilaç manyağı değil

Evet nosking bol adrenalinli geçirdi sırada sanırım ben varım valla haftalardır zorla tutuyoruz kızları içeride onlarda bende daraldık ama biraz daha ha gayret diyorum hazır değilim biraz korku başladı artık inşallah güzel haberler gelecek yarın bu zamana kadar normal ilerledi inşallah bir şeycik olmaz , haber et mutlaka

34+3 deyiz kızlar yaramazlık peşinde 28. Haftadan beri gelme atakları var , rahim ağzım 1.5 mm kadar indi yat yat sıkıldım ama şükür bu zamana kadar tuttuk içeride kasılmalar , ağrılar ile geçiyor günler . Sanırım 2 hafta içinde doğarlar aman sıkıntı olmasın şaka maka büyüdü seninkide az zaman kaldı

Tutabildiğin kadar aman biraz daha yat bacım zaten doğumda da yatırmazlar sorma valla büyüdü bizim kızda zaman su gibi akıp geçti . Artık 2 hafta sonra falan kıyafetleri yıka ütüleye geçerim Sen o işleri bitirmişsindir

Bizde bitti o işler aynen Her şey hazır yarın sabahta bagaja hastane çantamızı koyacağız sonrası bakacağız artık gerçekten zaman çok hızlı seninkiler ikiz mi tek mi diye merak ediyorduk daha dün gibi

Aynen bagaja koyun ne olur ne olmaz Sorma valla zaten 20. Haftadan sonrasını ben sayamadım birden geçti haftalar 30. Dan sonrası daha da hızlı geçecek sanırım

Aynen bagaja koyun ne olur ne olmaz Sorma valla zaten 20. Haftadan sonrasını ben sayamadım birden geçti haftalar 30. Dan sonrası daha da hızlı geçecek sanırım
Cidden zaman hızlı geçiyor , son zamanların yaza gelmesi çok kötü ama ya sıcaklar mahvediyor , hele ikizle bitiriyor insanı , sağlık olduktan sonra gerçekten hızlıca geçiyor ama

Canım 35 den önce yap işlerini hazırla çantanı insan ilerleyen haftalarda daha çok zorlanıyor hazırla hazır dursun

Cidden zaman hızlı geçiyor , son zamanların yaza gelmesi çok kötü ama ya sıcaklar mahvediyor , hele ikizle bitiriyor insanı , sağlık olduktan sonra gerçekten hızlıca geçiyor ama
Ay sorma ya sıcaklar çok fenaaa. Ben urfadayım hergün salona klimanın önğne yatak açıyorum her yerim tutuluyo

Canın çıkmasın sana dün gece yazıcaktım, gittin mi dr'a diye, sonra dedim pazartesiyi bekler Pazar pazar dr'u nerden buldun canım. Hadi hayırlısı olsun
Ahahaşuanda çok güzelmiş canimbenim.normalde pazartesi bekleyecektim çünkü Dr pazartesiden sonra gel demişti bı haftadır idrarında bı farklılık hissettim Perşembe hastaneye gittim gebelikten olur suyu çok iç dediler geri döndüm suyu çok icsemde düzelmedi dün serum gunumdu gitmisken birde idrar tahlili baktirayim dedim idrarımda kanama varmış ve kanımda hafif enfeksiyon hamileyim diyince kadın doğum acile gönderdiler.sonra Dr bakacağım bebeğe dedi tamam dedim baktı ikincide oluşmuş kalp atışını bile dinletti.sirf eşim o anı yaşasın diye özele gitmiştim duymak devlette nasip oldu tek ben duydum esimi almadilardi.demem o ki plansız ilerleyeceksin istesem özele tekrar gitme hakkım var 15gun muayene süresi ama sırf eşimde duysun diye minnoslarimi rahatsız etmem daha minicikler büyüyünce duysun esimdeaz uzun oldu kusura bakma cimcimem

3 kişi mi , yeni ikizler mi geliyor Haydi sağlıcakla doğduklarını da görelim
Evet canım ikizler geliyor rabbim izin verirse çok korkuyorum amaçok araştırmiyorum riskli dedikleri için rabbim verdiyse kolaylığını da verir diye dua ediyorum.

Kız o doktor haklarını nasıl es geçersin kofi bilir 3-4 günde doktora gittiğim oluyordu iki doktora gitmiştim ikisininde 10 gün için de hakkı oluyodu hepsini tepe tepe kullandım

Ya o da insanı çarpıyor sonra karnım ağrıyor doğuruyorum sanıyorum. ama urfadada başka çare yok
Ya çok kötü klima ama dediğin gibi çare yok saç diplerime kadar ter böyle saçlrımı kazıtasım geliyo ya bu arada mide yanması falan oluyo mu sende hani bebek sallanınca olur diyorlarya bende yanma yok bu bebek kel mi acaba

Evet canım ikizler geliyor rabbim izin verirse çok korkuyorum amaçok araştırmiyorum riskli dedikleri için rabbim verdiyse kolaylığını da verir diye dua ediyorum.
Sana em büyük tavsiyem araştırma okuma bırak cahil kal , İnan ki çok daha rahat geçireceksin . Ben bu hatayı yaptım ve stres stres üstüne bindi . Şurama şöyle oldu şundan diyor Google, bugün böyle oldu Google böyle yazıyor tam bir felaket tellalı riskli evet ama bir sürü sağlıcakla doğan ikiz var , sen güzelliğine odaklan . Yapacağın en güzel şey kendini gebelik süresince çok yormamak bol bol dinlenmek çok ayakta kalmamak .

Hahaha benimkiler kel demek ki çok baharatlı bir şey yemezsem olmuyor , şu da var belki sürekli yatış durumunda olmasam o da olmayacak tabi yatınca mideden daha çok geliyor . Ama nadir yani beni rahatsız edecek boyuta gelmedi hiç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…