Aygülüm bu işin peşini bırakmadığına sevindim, azimli annenin azimli yavrusu gelecek inşallahAmin canım. Belki kasım Aralık gibi. Bu sefer farklı bir merkezde deneyeceğim.
Bahceci umut, ebru dr'a git. Gel sen kofini dinleAmin canım. Belki kasım Aralık gibi. Bu sefer farklı bir merkezde deneyeceğim.
Sen nasılsın karascığım? Herşey yolundadır inşaallahAygülüm bu işin peşini bırakmadığına sevindim, azimli annenin azimli yavrusu gelecek inşallahhavuz yöntemini denesen bu sefer, yumurtalar daha kaliteli oluyormuş, benim bu gebeliğim iyi gitmezse ben de yeni tedavide bu kadar fazla yumurta geliştirmek istemiyorum, ne kadar çok yumurta olursa kalitesi azalıyor sanki.
Hakkında hayırlısı olsun canım nerde yaptırmıştın İstanbul'da yaşıyordun sanırsam nereyi düşünüyorsunAmin canım. Belki kasım Aralık gibi. Bu sefer farklı bir merkezde deneyeceğim.
Kofim en son buraya yazdığımdan beri gitmedim doktora, yarın gideceğim 3 haftadan sonraSen nasılsın karascığım? Herşey yolundadır inşaallah
Beni de etiketle merak ediyorum çokKofim en son buraya yazdığımdan beri gitmedim doktora, yarın gideceğim 3 haftadan sonraherşey hala yolundaysa 9. Haftamızda olacağız. Ben de her gün aynı duayı ediyorum, herşey yolundadır inşallah Yarın haber ederim sizlere de.
sizin de doğumlar yaklaştı, heyecan başladısağlıkla alın kucağınıza canım benim
Bi bakmışsın kucağında, bi bakmışsın yürüyor koşuyorBeni de etiketle merak ediyorum çokinşaallah herşey güzel bir sekilde ilerlemiştir canımm doğum falan hepsi hayal gibi geliyor canım. O yüzden heyecanlanamiyorum şimdilik
Aynen öyle şu hayatta tutamadığımız tek şey zamanBi bakmışsın kucağında, bi bakmışsın yürüyor koşuyorZaman su gibi, aylardır beraber neler yaşıyoruz, sevincimiz üzüntümüz ortak, duygular bulaşıcı oldu başka gruplara sormaya çekindiklerimizi buraya döküyoruz, tecrübelerden yararlanıyoruz, bize de ışık olun inşallah sağlıkla ilerleyelim hep birlikte canım, sizlere de kolay doğumlar dilerim, bebeği bol oldu bu grubun, daim olsun inşallah
Ahahaah ciddi misin 2 di de seninle demek ay harika hadi gözün aydın yaaaa çok sevindim nasıl öteki de mi canlanmışBen geldim 3kisi olarak
Selam canım ben iyiyim şükür 30 hafta oldum bi sıkıntı yok şimdilik sen nasılsın nikızlar nasıl seni merak ediyordum ben de dedim bu kızın sesi çıkmıyor nerelerdeSelam kızlar nasılsınız ? Her şey yolunda mıKarasbaby betadan korkmuştun ama gördüm devam ediyor hadi rabbim sonuna kadar daim etsin , var mı başkalarında yeni denemeler yeni gebelikler
Evet canım yarın akibeti belli olacak inşallah, güzel haberle gelmek nasip olur inşallah, elim yüreğimde her an. Doğum yaklaştı senin, hazır mısın, bi tek nosking doğurdu heralde aramızda, hızlı başlamıştı hızlı devam etti maşallahSelam kızlar nasılsınız ? Her şey yolunda mıKarasbaby betadan korkmuştun ama gördüm devam ediyor hadi rabbim sonuna kadar daim etsin , var mı başkalarında yeni denemeler yeni gebelikler
Aa ne diyosuunnnBen geldim 3kisi olarak
Ben önemserim vücudumu. Hamile olduğumu öğrendiğim gibi başladım sürmeye ama nafile. Hızlı gerilmeye adapte olamadı cânım göbeğim
Bende olan 3-4 yumurta zaten. Havuz yöntemi dediğin bir iki ay toplayıp sonra iyisini mi seçecekler. Tahmin yürüttüm. Sen en son iki hafta sonra gideceğim demiştin. Ne durumdasın zamanı geldi mi canım. Kalp atışını duydun mu ?Aygülüm bu işin peşini bırakmadığına sevindim, azimli annenin azimli yavrusu gelecek inşallahhavuz yöntemini denesen bu sefer, yumurtalar daha kaliteli oluyormuş, benim bu gebeliğim iyi gitmezse ben de yeni tedavide bu kadar fazla yumurta geliştirmek istemiyorum, ne kadar çok yumurta olursa kalitesi azalıyor sanki.
Aklımdaki de o aslında canım. Yanlış olmasın diye başlayacağım zaman tekrar soracaktım size.Bahceci umut, ebru dr'a git. Gel sen kofini dinle
Sağol canım bahçeci umut düşünüyoruz artık. İstanbuldayım. Bize git gel kolay. Hayırlısıyla birde orada deneyeceğim kuzum.Hakkında hayırlısı olsun canım nerde yaptırmıştın İstanbul'da yaşıyordun sanırsam nereyi düşünüyorsun
Ayyy ne güzel haber çok sevindimBen geldim 3kisi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?