Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayyy ne güzel haber çok sevindim ben hissetmiştim o da toparlanır diye. Kontrolünü bekliyordum merakla. Sağlıkla devam etsinler, Rabbim sizlere kolaylıklar versin.
Amin canım benim Dr umutsuzdu bozulur kese hiç oluşum yok demisti ama rabbim ol desin yeterki.insallah canım zorlu bı surec ama rabbim verdiyse kolaylığını da verir diyorum.en kısa zamanda sanada anneligi tattirsin rabbim

Sağol canım bahçeci umut düşünüyoruz artık. İstanbuldayım. Bize git gel kolay. Hayırlısıyla birde orada deneyeceğim kuzum.
Bende orda yaptırdım canım isabetli karar olmuşya Memorial ya umut ikisini düşün diyecektim ben memorialda hep farklı Dr muayene edince orayı elemistim takintiliyim bu konularda.cok şanslısın gitgellerinde kolaymış bu kez olacak inşallah.

Ahahaah ciddi misin 2 di de seninle demek ay harika hadi gözün aydın yaaaa çok sevindim nasıl öteki de mi canlanmış
Evet canım benim ciddiyim diğer Dr yolk salk falan yok oluşmamış oluşsa görürdüm demişti yada elektrik gidince tam inceleyememisti bilmiyorum dün acildeki Dr dinletti ikiside canlanmış şükürha bu arada abimin eşide ikiz doğal yolla hamile 3aylik annem hem anneanne hem babaanne olacak rabbim izin verirse

Çok haklısın bukez öyle yapıyorum aynen Google zaten az kaldı öldün diyecekrabbim dağına göre kar verirmiş kolaylığını da verecektir elbet.transferden bu yana yatıyorum zaten hiç bı iş yaptığım yok evdende çıkmıyorum elimden geleni yapıyorum zaman ne gösterecek bakalim

Ay inşallah hiç rahatsız olmadan vakitlice doğuma gidersin Kiloları falan nasıl

Kız o doktor haklarını nasıl es geçersin kofi bilir 3-4 günde doktora gittiğim oluyordu iki doktora gitmiştim ikisininde 10 gün için de hakkı oluyodu hepsini tepe tepe kullandım
Paranın hakkını verdirdim diyorsun yanie gittiğimde oda kalp dinletecek zarar olur belki aynı haftada iki kez dinlemek aslında paramı geri verse olur hiç birşey anlamadım muayeneden çatala çıktığımda indigim bir oldu camasirimi çıkardığıma değmedi

Ayy tesadüfe bak kadın hem anneanne hem babaanne ve ikiz her ikisi de kadın birden 4 toru sahibi olacak desene maşallah onlara da hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin bebişleriniz

Cok gecmis olsun badecim cok uzuldum bende de durumlar pek iyi degil pre eclampsi nedeniyle erken alindi oglumuz 3 gun once 2.300 gram dogdu 37+4 de nasibimizde bu varmis cok sukur saglikliyiz oyle degilmi dualarim seninle cnm Rabbim kolaylastirsin yavrunu bagislasin sana Allaha emanetsin burdaki cogu herkesi taniyorum beraber ciktik yola umarim herkesin hamileligi olacak olan transfer arkadaslarima kolaylik diliyorum bir sorunuz vesayre varsa yardimci olabilecegim bir konu yazin geri yanitlamaya calisirim Rabbim herkezi sag selamet anne olmayi nasib etsin

Sorma parayı sonuna kadar kullandım hak bırakmadım benim hala öyle gidiyor ya en çok 3 hafta gitmediğim oluyo hep hafta da 1 iki haftada bir doktordayım boşver şimdi daha küçük devamlı kalp atışı dinlemene gerek yok . Sana vajinal mi baktı ben hep karından muayene oldum

Geçmiş olsun canım hem de gözün aydın yavruna kavuşmuşsun iyiyseniz mesele yok nasip kısmet olsun Eve çıktınız mı

Ayy tesadüfe bak kadın hem anneanne hem babaanne ve ikiz her ikisi de kadın birden 4 toru sahibi olacak desene maşallah onlara da hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin bebişleriniz
Maşallah evet canım rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

Kadere bak ya pazartesi dr'a gitmek hiç kısmet olmuyor sana gebelikte olabiliyor canım o şikayetler. Bol su iç limon damlat suyuna 4 5 damla. Sana da büyük süpriz olmuştur benden sonra sen oldun süprizlerin kadını

Kız o doktor haklarını nasıl es geçersin kofi bilir 3-4 günde doktora gittiğim oluyordu iki doktora gitmiştim ikisininde 10 gün için de hakkı oluyodu hepsini tepe tepe kullandım
Bu konuda sen bi zirvesin canım kimse eline su dökemez sakinledin mi biraz bari

Aynen ben hafta sonlarının insanıyım.betayida haftasonu bebeğimde hafta sonu kalp atışında hafta sonu duyduk bı transferim pazartesiydi.aslonda günde 10 bardak içerim ama sudanda tiksindim çok içince bende tansiyon düşüklüğü var iyice düşürmesin limon bı ara bı zayıflayın diye denedim soluğu acilde almistim

Bu konuda sen bi zirvesin canım kimse eline su dökemez sakinledin mi biraz bari
Hee şimdi tek doktorla gidiyom ama gittiğimde 10 gün içinde kontrol hakkım oluyo hemen haftasına geri gidiyorum sonra doktordan ayrılırken 2 hafta sonra kontrole gel diyo gidiyorum sonrasına gene 10 gün içinde hakkım olmuş oluyo böyle bi döngüdeyim

B Bade_badee canimmm çok geçmiş olsun arkadaşım ...Allah'ın izniyle yavrunuzu evinize sağlıkla getirmeyi hayırla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah Bak ne güzel demişsin savaşçı çıktı miniğim diye çok şükür Haftası da çok iyi...Bide gerçekten hastanede bebek yoğun bakımda çok iyi bakiyolar gerçekten...

Temmuz 12 sinde de benim yakın arkadaşımin rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 26 haftalık bebeği doğdu sezeryan la erken....860 Gr doğru çok şükür oda tutunuyo hayata umudumuz dualarımız sizinle canım merak etme sen cikicakcaklar sağlıkla o hastanelerden

Şuan nasıl varmı bı haber ...

Canim öncelikle çok geçmiş olsun ...ama olsun önemli olan erken fark edilmesi çok şükür bir risk oluşturmamıs...Sağlıkla gelmiş ya oğluşunuz Elhamdülillah gözünüz aydın

Rabbim hayirla afiyetle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…