Heee dedim bi an nasıl 30 kilo almadı ki versin diyon nasıl verilir o kadar kiloYok kız isin şakası o derler ya 10 yıl yaşlandım diye onun gibidoğum kilolarını versem fazlasında gözüm yok
Mübarek olsunBenim doğumum çok zor geçti nispeten geç toparlandım. Hastanede 4 gün kaldık eve gelene kadar anca kendime geldim çok şükür iyiyim ama. Bebeklerin de biri yanimda biri kuvozde yanimdakinin sariligiyla uğraşıyoruz kuvozdekine süt taşıyoruz. Beren ve Begüm koyduk isimlerini canım.
Inşallah çok geçmeden senin de güzel haberlerini alacağız
20 kilo almıştım 12 kilo doğumda gitmiş bir sey de kalmadı geriye aslındaHeee dedim bi an nasıl 30 kilo almadı ki versin diyon nasıl verilir o kadar kiloolsun ya canınız sağolsun da hepsi verilir sıkıntı etme hiç
Inşallah canım senin de az kalmış sağ salim kavuşmayı nasip etsinMübarek olsunrabbim üçünüzede tezzamanda şifa versin. Mutlu bol emmeli günleriniz olsun.
Abooo hemen gitmiş kilo kız boşver kalan kalsın hatıra onlar20 kilo almıştım 12 kilo doğumda gitmiş bir sey de kalmadı geriye aslında
Canııım okudum yazdıklarını. Biraz sıkıntılı olmuş ama kavuşmuşsun bebeklerineYok kız isin şakası o derler ya 10 yıl yaşlandım diye onun gibidoğum kilolarını versem fazlasında gözüm yok
Teşekkür ederimCanııım okudum yazdıklarını. Biraz sıkıntılı olmuş ama kavuşmuşsun bebeklerineRabbim hayırlı evlatlar eylesin, analı babalı büyütsün inşaallah
Bı an önce herşey düzene girer inşallah olsun Tai telaslar bunlar maşallah isimleride çok güzelmiş sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin rabbimBenim doğumum çok zor geçti nispeten geç toparlandım. Hastanede 4 gün kaldık eve gelene kadar anca kendime geldim çok şükür iyiyim ama. Bebeklerin de biri yanimda biri kuvozde yanimdakinin sariligiyla uğraşıyoruz kuvozdekine süt taşıyoruz. Beren ve Begüm koyduk isimlerini canım.
Noskingcim hayırlı uğurlu olsun canım, tebrik ederimBenim doğumum çok zor geçti nispeten geç toparlandım. Hastanede 4 gün kaldık eve gelene kadar anca kendime geldim çok şükür iyiyim ama. Bebeklerin de biri yanimda biri kuvozde yanimdakinin sariligiyla uğraşıyoruz kuvozdekine süt taşıyoruz. Beren ve Begüm koyduk isimlerini canım.
Amin canım inşallah Rabbim tüm bekleyenlere anneliği tattırsın en başta sanaNoskingcim hayırlı uğurlu olsun canım, tebrik ederimisimlere bayıldım, adlarıyla yaşasınlar, hayırlı sağlıklı ömürler dilerim daha dün transfer olmuştun test günü bekliyodun, zaman su gibi resmen gözümüzün önünde büyüdü minikler, ömürleri de upuzun olsun inşallah sana da geçmiş olsun canım, Allah güç kuvvet versin hemencecik toparlan
Aaa beren ve begüm koydunuz demekki ben de geçen isim ne diye soracaktım çok güzel isimleriyle yaşasınlarBenim doğumum çok zor geçti nispeten geç toparlandım. Hastanede 4 gün kaldık eve gelene kadar anca kendime geldim çok şükür iyiyim ama. Bebeklerin de biri yanimda biri kuvozde yanimdakinin sariligiyla uğraşıyoruz kuvozdekine süt taşıyoruz. Beren ve Begüm koyduk isimlerini canım.
Amin canım bugün kuvözdeki bebemi de aldık artık iki çocukla bana sabahlar olmasınAaa beren ve begüm koydunuz demekki ben de geçen isim ne diye soracaktım çok güzel isimleriyle yaşasınlar
Canım 20 kaçıncı gün çıktıUzun zamandir topiği uzaktan gozluyordumCanim sana cok kizginim. Sen beta degerlerine cok takiliyorsun. Tamam oncesinde yasanmis bisey var. Fakat pskolojik olarak motivasyonunu cok dusuruyorsun. Senin ilk betan yine 40 mis. Benim betam 20,75'ti. Suan 29+3 olduk. Tup bebek tedavilerinde ozellikle ilk 3 ayin moral olarak ne kadar onemli oldugunu biliyoruz. Lutfen kafana takma akışına birak Allah buyuktur. Simsiki tutulmustur insallah yavrun sana
Hadi geçmiş olsun canım çok şükür cok sevindim saglikla büyüsün prensesler bu arada isimlerine bayıldımAmin canım bugün kuvözdeki bebemi de aldık artık iki çocukla bana sabahlar olmasın
Ayy canım Allah yardımcın olsunÇok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim
Bugün aradılar gittik aldık canım çok şükürAyy canım Allah yardımcın olsunKıyamam minikler inşallah sağlıkla büyürlerbizden daha çok savaşçılar . kuvözdeki daha ne kadar kalacakmış belli mi inşallah kısa zamanda onunlada kavuşursunuz
Gözün Aydın canımBugün aradılar gittik aldık canım çok şükür
Haydaaa birçok kişi oksapar kullanıyor hibor alıyordum bugüne kadar oda ücretli rapor olmasına rağmen ayda 400 tl. Okşayarak yeni geçiş yaptım. Enox var bide onda durum nedir acaba? Kullanan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuzKızlarr birşeyler duymuştum da bugün denk geldik. Haberiniz olsun..bu oksapar kan sulandırıcı değil miydi ? Tedavi olan arkadaşlar isterseniz domtor bunu yazarsa alternatif başka ilaç talep edin. Domuz içeriğini kullanmayın. Eki Görüntüle 2883871
Ikiz bebek farkını hissettirdi ilk günden ama tek bebek bakımına çok zor yetişemiyorum yapamıyorum diyenleri dövmek istiyorumGözün Aydın canımisimleride çok güzel olmuş maşallah bugünler zor geçer ama çok kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?