Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yok kız isin şakası o derler ya 10 yıl yaşlandım diye onun gibi doğum kilolarını versem fazlasında gözüm yok
Heee dedim bi an nasıl 30 kilo almadı ki versin diyon nasıl verilir o kadar kilo olsun ya canınız sağolsun da hepsi verilir sıkıntı etme hiç

Mübarek olsun rabbim üçünüzede tezzamanda şifa versin. Mutlu bol emmeli günleriniz olsun.

Yok kız isin şakası o derler ya 10 yıl yaşlandım diye onun gibi doğum kilolarını versem fazlasında gözüm yok
Canııım okudum yazdıklarını. Biraz sıkıntılı olmuş ama kavuşmuşsun bebeklerine Rabbim hayırlı evlatlar eylesin, analı babalı büyütsün inşaallah

Canııım okudum yazdıklarını. Biraz sıkıntılı olmuş ama kavuşmuşsun bebeklerine Rabbim hayırlı evlatlar eylesin, analı babalı büyütsün inşaallah
Teşekkür ederim amin canım darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına. Rabbim hepinize sağ salim anneliği tattirsin inşallah

Bı an önce herşey düzene girer inşallah olsun Tai telaslar bunlar maşallah isimleride çok güzelmiş sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim

Noskingcim hayırlı uğurlu olsun canım, tebrik ederimisimlere bayıldım, adlarıyla yaşasınlar, hayırlı sağlıklı ömürler dilerim daha dün transfer olmuştun test günü bekliyodun, zaman su gibi resmen gözümüzün önünde büyüdü minikler, ömürleri de upuzun olsun inşallah sana da geçmiş olsun canım, Allah güç kuvvet versin hemencecik toparlan

Amin canım inşallah Rabbim tüm bekleyenlere anneliği tattırsın en başta sana

Aaa beren ve begüm koydunuz demekki ben de geçen isim ne diye soracaktım çok güzel isimleriyle yaşasınlar

Canım 20 kaçıncı gün çıktı

Çok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim
Ayy canım Allah yardımcın olsun Kıyamam minikler inşallah sağlıkla büyürlerbizden daha çok savaşçılar. kuvözdeki daha ne kadar kalacakmış belli mi inşallah kısa zamanda onunlada kavuşursunuz

Ayy canım Allah yardımcın olsun Kıyamam minikler inşallah sağlıkla büyürlerbizden daha çok savaşçılar. kuvözdeki daha ne kadar kalacakmış belli mi inşallah kısa zamanda onunlada kavuşursunuz
Bugün aradılar gittik aldık canım çok şükür

Haydaaa birçok kişi oksapar kullanıyor hibor alıyordum bugüne kadar oda ücretli rapor olmasına rağmen ayda 400 tl. Okşayarak yeni geçiş yaptım. Enox var bide onda durum nedir acaba? Kullanan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…