Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ikiz bebek farkını hissettirdi ilk günden ama tek bebek bakımına çok zor yetişemiyorum yapamıyorum diyenleri dövmek istiyorum
Ay öyle bir teknoloji olsa şuracıktan uzanıp gelebilsek yanına bebeleri bize bırak sen uyu desek. Allah güç kuvvet versin canım, kan yapıcı şeyler ye bol bol, kara üzüm çıktı bak güzel kan yapar enerji verir

2.kanida verdim canım bi hafta sonra kese görmeye gidebilirsin dedi tüp b.doktorum keseye gideceğim bu hafta sonu sanırsam yatıyorum öyle endişeli şekilde göğüs hassasiyeti olmuştu ilk pozitif çıktığında şimdi azaldı gibi beta düzenli hitmiyormu endişesi var şimdide her insanın vücudu farklı ama uykulu hal yapar derler hamilelik tam tersi bende uykuya hasretim kafam dolu olunca sanırım.yarin serum günüm işte olmazsa bı beta baktirayim yolundami diyorum öyle işte bende durumlar sen nasılsın canım sen ne koyacaksın bebisin adını?

Benim ne göğüs hassasiyetim oldu ne de uykulu halim Hatta daha enerjiktim ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor canim. Benim seninle ilgili içim rahatya bu sefer miniginin kalp sesini duyacaksın inşallah Içın rahat etsin diye evet yarin bir kez daha beta baktirabilirisn. Serum ne intralipid mi?

Ben de bugün muayeneden geldim sıkıntı yok çok şükür. Ismini Elif Nisa koyacağız inşallah teyzesi

Sezaryen oldu canim normal dogum riskliydi amq sezaryen de ondan farklı değilmiş zor oldu. Sağol kuzum inşallah sana da gölündekini verir Rabbim
Ben bebeklere tek bakıyorum canım ev işlerini yemek bulaşık da eltim yapıyor hicbir şeyi ellemiyorum evde

İlk başta hiç olmasa belki bende takilmazdim ama pozitif olduğu ilk günlerde acıma hissi çoktu şimdi azaldı gibi anlamadım bizde bı tuhafiz belirti olsa bı dert olmasa bı sure sonrada mide bulantısı dan şikayet ederizevet canım yinede belirleyici oluur birdaha baktirayim evet intralipid serum var her cumartesi.bu kez herkes umutlu benim için inşallah öyle olur bende umutluyum aslında elimizden geleni yaptık beklemek kaldı geriye.oyy maşallah elif nisa gayet güzel rabbim kucağınıza almayı nasip etsin canimbenim

Maşallah eltiler anlaşamaz derler bu tabu yikildi yani Allah razı olsun eltinden çok taktir ettim ne güzel insanın cevresinde anlayışlı kişiler olması sende bebeklerine ilgilenirsin Bir guzel

Beta sonucunu merakla bekliyorum

Maşallah eltiler anlaşamaz derler bu tabu yikildi yani Allah razı olsun eltinden çok taktir ettim ne güzel insanın cevresinde anlayışlı kişiler olması sende bebeklerine ilgilenirsin Bir guzel
Allah bozmasın ıyiyiz çok şükür çok destek oldu bana. Kalkıp Antakya'dan geldiler kendi annesi Istanbul'da düşün doğum yapcam diye annesinde bile kalmadı.

Allah bozmasın ıyiyiz çok şükür çok destek oldu bana. Kalkıp Antakya'dan geldiler kendi annesi Istanbul'da düşün doğum yapcam diye annesinde bile kalmadı.
Çok şanslısın canım benim rabbim hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın çok ince bir düşünce

Ona takılma canım hassasiyet azalıyor sonraları bende de öyle olmuştu hatta eşim diyor sen nasıl hamilesin ne uyku oldu ne miden bulandı ne aşerdin ne yoruldun diz aynı halimle devam ben

Ona takılma canım hassasiyet azalıyor sonraları bende de öyle olmuştu hatta eşim diyor sen nasıl hamilesin ne uyku oldu ne miden bulandı ne aşerdin ne yoruldun diz aynı halimle devam ben
Araştırıyorum genelde öyle diyorlar her insanın vucududa farklı bilsemde içine anlatamiyorum yinede rahat durmadım beta baktirdim birdaha hayırlısı bakalim daha küçük falan der diye boşa stres olmayın diye Dr gitmiyorum bekliyorum öylece

Kaç çıktı betan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…