- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Kesenin yeri güzel galiba. İçini ferah tut canım. Bak ne güzel artmış bunu Bile beklemiyordun. İnşallah sağlıkla devam eder canımıniçi dualarım seninleAllah razı olsun kaderim, sağlıklıysa tutunup büyüyecektir zaten, beklemekten başka çarem yok, dua ediyorum bol bol. O minicik keseyi görmek bile mucize gibiydi benim içinAllah hayırlısını göstersin canım teşekkür ederim
Allah razı olsun badecimGonlunu ferah tut kuzum. En guzel haberlerlerini bekliyorum. Mutluluklar senin olsun insallah :)
Kese yeri için bişey demedi,sormak benim de aklıma gelmedi, çok minik yeni oluşmaya başlıyor dedi. Haftaya cuma gideceğim inşallah, bakalım yerinde mi saydı yoksa büyüdü mü göreceğizKesenin yeri güzel galiba. İçini ferah tut canım. Bak ne güzel artmış bunu Bile beklemiyordun. İnşallah sağlıkla devam eder canımıniçi dualarım seninlebir melek gelir inşallah Sen yine haberdar et bizi. Sanırım bir hafta sonra yine çağırmıştır.
İnşallah hayırlısıyla kadercimAynen öyle canım inşallah bu sefer oldu hayırlısı ise o kalp atışını da duyacaksın zaten
Bendede gebelik şekeri çıktı canımayy inşallah merak etme sağlıkla gelecekler inanıyorum.. Endokrinolojiye yönlendirdi diyetisyenle diyet yazsınlar dedi . Bakalım hayırlısı. Valla bakarsan bende şimdiden yıldım biran evvel doğum vakit günlerine ışınlansam diyorum hergün bir stress
Yok canım doğurmadım
Delisin biliyorsun değil miYok canım doğurmadımsalıya kaldı ama ben salı da doğuracağımı düşünmüyorum
Ya geçmiş olsun inşallah atlatırız değeriniz kaç çıktı. Beni endokrine gönderdi oda tekrar test istedi. Yani test aşamasından tedaviye geçemedim. Şuan 3. Kanı vermek için bekliyorumBendede gebelik şekeri çıktı canımhamur işi, beyaz pirinç gibi tüm beyazlardan uzak durmamız gerekiyor. Bende bugün diyetisyene gittim, diyet listesine uymayı hiç sevmiyorum, ama mecbur artık.
Sen napıyosun nasilsin canım?Delisin biliyorsun değil misağlıcakla gelsin yavrucuklar
İyiyim canım. Günlük yaşantıma geri döndümSen napıyosun nasilsin canım?
Oh iç kız yarasınİyiyim canım. Günlük yaşantıma geri döndümkiloları vermeye çalışıyorum tek derdim bu çay içiyorum keyfimce özlenen günlere döndüm
Çok şükür hayatım, bir sıkıntım yok. Sanki o dönemleri ben yaşamamışım gibi, geçti gitti.Oh iç kız yarasınsağlığın nasıl iyisindir inşallah
Atlatırız inşallah canım, sanada geçmiş olsun. Bende direk 75 gr ile glukos tolerans testi yapıldı.Ya geçmiş olsun inşallah atlatırız değeriniz kaç çıktı. Beni endokrine gönderdi oda tekrar test istedi. Yani test aşamasından tedaviye geçemedim. Şuan 3. Kanı vermek için bekliyorum.sonra 1saat daha bekleyeceğim sonuç için. Size direk diyet mi verdiler diğer testi yaptırmadılar mı
Kız ilaçları bırakacak falan demiştin en son ne aşamaya gelmişsin ama sonralarda güzel yükselmiş betan kesede görünmüş hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını göstersin inşallah şuan ne asamadasin?sagliksizsa zaten devam etmeyecek bekle bakalimKızlar ben yine sıkıntılarla geldim, herşey o kadar karışık ki bir türlü toparlanamıyorum, hatırlarsanız transferden sonra 11. Gün değerim 40tı,ikişer gün arayla 71-169-495-1876-ve bugün 2947 bugün aynı zamanda kese görmek için doktora gittim yeni oluşmaya başlamış çok minik daha dedi 0,44mm kese boyutu. Betaı çok düşük başladı ama tam toparlandı derken bugün 2947 çıktı 1876dan 2 kat artmamış. Doktor normal sıkıntı yok dedi ama çok endişeliyim. Sağlıklı bir gebelik gibi gelmiyor bana hala, dua ediyorum bol bol, beklemekten başka çarem yok biliyorum. Ama rahat yok bana bu süreçte anlaşılanUkaderU @mahbubiti Umut_bebek @Ssevincli @Bade_badee ayguldiyebiri @kofi @Mariposa7
Yok bacım 7 temmuz ama bugün yine doğumdan döndüm son andaNosking sen ne durumdasın bacım, 2 Temmuz da mıydı varmı bir gelişme
Bizde burada dokuz doğurdukYok bacım 7 temmuz ama bugün yine doğumdan döndüm son andaher hafta kontrole diye gidip doğurma noktasına geliyorum
Sabah doğurursun sen dediler öğleden sonra doğurmazsın dediler çok komiktiBizde burada dokuz doğurdukaramızda ilk doğum yapacak olan sensin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?