Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kesenin yeri güzel galiba. İçini ferah tut canım. Bak ne güzel artmış bunu Bile beklemiyordun. İnşallah sağlıkla devam eder canımıniçi dualarım seninle bir melek gelir inşallah Sen yine haberdar et bizi. Sanırım bir hafta sonra yine çağırmıştır.

Kese yeri için bişey demedi,sormak benim de aklıma gelmedi, çok minik yeni oluşmaya başlıyor dedi. Haftaya cuma gideceğim inşallah, bakalım yerinde mi saydı yoksa büyüdü mü göreceğiz Hakkımızda hayırlısı.Allah razı olsun canım benim

Bendede gebelik şekeri çıktı canım hamur işi, beyaz pirinç gibi tüm beyazlardan uzak durmamız gerekiyor. Bende bugün diyetisyene gittim, diyet listesine uymayı hiç sevmiyorum, ama mecbur artık.

Bendede gebelik şekeri çıktı canım hamur işi, beyaz pirinç gibi tüm beyazlardan uzak durmamız gerekiyor. Bende bugün diyetisyene gittim, diyet listesine uymayı hiç sevmiyorum, ama mecbur artık.
Ya geçmiş olsun inşallah atlatırız değeriniz kaç çıktı. Beni endokrine gönderdi oda tekrar test istedi. Yani test aşamasından tedaviye geçemedim. Şuan 3. Kanı vermek için bekliyorum.sonra 1saat daha bekleyeceğim sonuç için. Size direk diyet mi verdiler diğer testi yaptırmadılar mı

Atlatırız inşallah canım, sanada geçmiş olsun. Bende direk 75 gr ile glukos tolerans testi yapıldı.
Açlık değerim 88 çıktı,
Şeker yüklemeden 1 saat sonra 119 çıktı,
ve 2 saat sonra değerim 167 çıktı.
Yani bende iki saat sonraki değer yüksek çıktı.
Sende nasıl çıktı?

Kız ilaçları bırakacak falan demiştin en son ne aşamaya gelmişsin ama sonralarda güzel yükselmiş betan kesede görünmüş hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını göstersin inşallah şuan ne asamadasin?sagliksizsa zaten devam etmeyecek bekle bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…