Ayy şaka gibi doğum yaklaştı desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Sabah doğurursun sen dediler öğleden sonra doğurmazsın dediler çok komiktibenden önce transfer olanlar da vardı ama buralarda pek takilmiyorlar
Inşallah canım Rabbim sana da daha fazla yorulmadan güzel haberi almayı nasip etsin inşallahAyy şaka gibi doğum yaklaştı desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Biz bizbizeyiz, daha öncedekiler öncede kaldılar. Şuan öncelik sende canım. Malum doğurunca sende fırsat bulamayacaksınSabah doğurursun sen dediler öğleden sonra doğurmazsın dediler çok komiktibenden önce transfer olanlar da vardı ama buralarda pek takilmiyorlar
Sıramızı bekliyoruz bizde hayırlısıyla
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim ❤Inşallah canım Rabbim sana da daha fazla yorulmadan güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
Ahhh kofi hiç aklımdan çıkmıyor koltuk çekmeler dip köşe temizliklerSıramızı bekliyoruz bizde hayırlısıylaacele ettiğinin bir alameti yok şimdilik
Kız ilaçları bırakacak falan demiştin en son ne aşamaya gelmişsin ama sonralarda güzel yükselmiş betan kesede görünmüş hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını göstersin inşallah şuan ne asamadasin?sagliksizsa zaten devam etmeyecek bekle bakalim
Geçen haftadan beri kan da vermedim doktora gitmedim kızlar cuma günü gideceğim, bakalım ne durumda, ben başıma geleceği biliyorum da eşime de anlatmaya çalışıyorum çok bağlanma cuma günü ne diyecek bakalım doktorKarasbaby canım ne durumdasın kan testi ile takip ediyormusun
Tamam oldu diyemiyoruz degilmi hiç bı zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim gerçekten öyle fazla umut baglamsmak gerek ne zaman dogdu o zaman tamam ki onun bile garantisi yokGeçen haftadan beri kan da vermedim doktora gitmedim kızlar cuma günü gideceğim, bakalım ne durumda, ben başıma geleceği biliyorum da eşime de anlatmaya çalışıyorum çok bağlanma cuma günü ne diyecek bakalım doktorBence ayguldiyebiri senin durumun gibi olacak, şu anda gelişimi olsa bile kalp atışı duyamayıp sonlanacak gibi, baştan beri sağlıklı gitmedi çünkü, sen kürtaj mı olmuştun yoksa ilaçları kesince kendiliğinden düşük mü gerçekleşti
Aynen canım gönlüm herşeyin yolunda olduğuna inanmak istiyor ama aklım kendine gel her şeye hazırlıklı ol diyor, sen de sormuşsun bilerek cevap vermek istemedim, sana transferden sonra olumsuz bişey yazmak istemedim etkilenme diye. Nasıl gidiyor kaç gün kaldı testeTamam oldu diyemiyoruz degilmi hiç bı zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim gerçekten öyle fazla umut baglamsmak gerek ne zaman dogdu o zaman tamam ki onun bile garantisi yok
Ay canım benim ya çok düşüncelisinAynen canım gönlüm herşeyin yolunda olduğuna inanmak istiyor ama aklım kendine gel her şeye hazırlıklı ol diyor, sen de sormuşsun bilerek cevap vermek istemedim, sana transferden sonra olumsuz bişey yazmak istemedim etkilenme diye. Nasıl gidiyor kaç gün kaldı teste
Hiç sorma ya 35 yıllık hayatımın en büyük şokunu yaşadım. O donup kalmam hala dün gibiAhhh kofi hiç aklımdan çıkmıyor koltuk çekmeler dip köşe temizliklerbiz ne bekliyorduk ne çıktı karşımıza tadını çıkartıyorsun tabi o kadar bekledin
Tatlım 8 haftalık olanı kürtaj, 6 haftalıkta kalanı kendim düşürdüm. İlacı bırakınca kopup geliyor canım. İnşallah bizi şaşırtır senin ki, Yoluna devam eder.Geçen haftadan beri kan da vermedim doktora gitmedim kızlar cuma günü gideceğim, bakalım ne durumda, ben başıma geleceği biliyorum da eşime de anlatmaya çalışıyorum çok bağlanma cuma günü ne diyecek bakalım doktorBence ayguldiyebiri senin durumun gibi olacak, şu anda gelişimi olsa bile kalp atışı duyamayıp sonlanacak gibi, baştan beri sağlıklı gitmedi çünkü, sen kürtaj mı olmuştun yoksa ilaçları kesince kendiliğinden düşük mü gerçekleşti
İnşallah canım..Atlatırız inşallah canım, sanada geçmiş olsun. Bende direk 75 gr ile glukos tolerans testi yapıldı.
Açlık değerim 88 çıktı,
Şeker yüklemeden 1 saat sonra 119 çıktı,
ve 2 saat sonra değerim 167 çıktı.
Yani bende iki saat sonraki değer yüksek çıktı.
Sende nasıl çıktı?
Evet canım sağlıklı beslendiğinde kontrol altında oluyor hiç merak etme. Bizim evde o aletten var eşim diyabet tip 2 hastası olduğu için. Bende iki üç günde bir kontrol ediyorum. Neyin şekerimi yükselttiğini biliyorum az çok artık bu yüzdende her gün bakmak gerekmiyor. Bence sende eve al, için rahat olur şekerini ölçtüğünde.İnşallah canım..bende direk yüklemeden 1saat sonraki yüksek çıktı. 188 di. İkinci saate bakmadılar. Yarın başka açlık tokluk testi yapıldı. Onda değerler bir nebze iyiydi. Diyetle düzenikşr dendi. Ama sürekli kendimizi kontrol edemiyoruz arttı mı diye. Alet almayı düşünüyorum siz düşünüyor musunuz
hoşbuldum canım sağolasın
Ayyy nasıl sevindim bi bilsen canimmm...Kızlar doktordan geliyorum, bu minik beni şaşırtmaya devam ediyor, kaç gündür gelişimi devam etmeyen gebelik araştırması yapıyodum, doktor gelişimi durmuş kürtaj ol derse hemen kabul etmeyim ilaçları bırakır regl olmayı beklerim derken bugün kalp atışını duydum, mucize gibi, ağlayamıyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum, herşey yolunda diyorlar ama inanmak istemiyorum, her an bir şey olacak kaybedeceğim düşüncesi gitmiyor aklımdan, Allah kimseye yaşatmasın bu çaresizliği karamsarlığı, Allahım yardım et, bebeğime can ver diye dua ediyorum sadece. Sizlerle de paylaşmak istedim, heyecan sevinç endişe hepsini bir arada yaşıyorum
Allah razı olsun canım benimAyyy nasıl sevindim bi bilsen canimmm...
Içimden bir ses zaten gebiş kaldığını söylüyordu.. Hiç stres sıkıntı yapma teslim ol canım. Kıyamam yaa o ağlayamama sevinememe modunuo kadar iyi biliyorumki seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gebeliğini sağlıklı geçirsin inşallah, kucağına versin en hayırlı ve en güzel zamandaÇok çok dikkat et herşeye ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?