Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sabah doğurursun sen dediler öğleden sonra doğurmazsın dediler çok komikti benden önce transfer olanlar da vardı ama buralarda pek takilmiyorlar
Biz bizbizeyiz, daha öncedekiler öncede kaldılar. Şuan öncelik sende canım. Malum doğurunca sende fırsat bulamayacaksın seni bekliyorum o güzel haberlerini alalım başka birşey istemem. Sıra diğerlerine gelecek kofi Granadaco aklıma gelmeyenler de dahil

Sıramızı bekliyoruz bizde hayırlısıyla acele ettiğinin bir alameti yok şimdilik

Sıramızı bekliyoruz bizde hayırlısıyla acele ettiğinin bir alameti yok şimdilik
Ahhh kofi hiç aklımdan çıkmıyor koltuk çekmeler dip köşe temizlikler biz ne bekliyorduk ne çıktı karşımıza tadını çıkartıyorsun tabi o kadar bekledin

Karasbaby canım ne durumdasın kan testi ile takip ediyormusun
Geçen haftadan beri kan da vermedim doktora gitmedim kızlar cuma günü gideceğim, bakalım ne durumda, ben başıma geleceği biliyorum da eşime de anlatmaya çalışıyorum çok bağlanma cuma günü ne diyecek bakalım doktor Bence ayguldiyebiri senin durumun gibi olacak, şu anda gelişimi olsa bile kalp atışı duyamayıp sonlanacak gibi, baştan beri sağlıklı gitmedi çünkü, sen kürtaj mı olmuştun yoksa ilaçları kesince kendiliğinden düşük mü gerçekleşti

Tamam oldu diyemiyoruz degilmi hiç bı zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim gerçekten öyle fazla umut baglamsmak gerek ne zaman dogdu o zaman tamam ki onun bile garantisi yok

Tamam oldu diyemiyoruz degilmi hiç bı zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim gerçekten öyle fazla umut baglamsmak gerek ne zaman dogdu o zaman tamam ki onun bile garantisi yok
Aynen canım gönlüm herşeyin yolunda olduğuna inanmak istiyor ama aklım kendine gel her şeye hazırlıklı ol diyor, sen de sormuşsun bilerek cevap vermek istemedim, sana transferden sonra olumsuz bişey yazmak istemedim etkilenme diye. Nasıl gidiyor kaç gün kaldı teste

Ay canım benim ya çok düşüncelisin tabi sadece duygusal değil mantiklida düşünmek gerek en iyisini yapiyorsun

Ahhh kofi hiç aklımdan çıkmıyor koltuk çekmeler dip köşe temizlikler biz ne bekliyorduk ne çıktı karşımıza tadını çıkartıyorsun tabi o kadar bekledin
Hiç sorma ya 35 yıllık hayatımın en büyük şokunu yaşadım. O donup kalmam hala dün gibi Bana bol bol çay iç sökülürsün dediler. Çaylar başka işe yaradı neye niyet neye kısmet

Tatlım 8 haftalık olanı kürtaj, 6 haftalıkta kalanı kendim düşürdüm. İlacı bırakınca kopup geliyor canım. İnşallah bizi şaşırtır senin ki, Yoluna devam eder. minik olunca bağlanmıyorsun da, büyük olunca çok kötü oluyor.

İnşallah canım..bende direk yüklemeden 1saat sonraki yüksek çıktı. 188 di. İkinci saate bakmadılar. Yarın başka açlık tokluk testi yapıldı. Onda değerler bir nebze iyiydi. Diyetle düzenikşr dendi. Ama sürekli kendimizi kontrol edemiyoruz arttı mı diye. Alet almayı düşünüyorum siz düşünüyor musunuz

Ay bayadır girmiyordum 5 günlüğüne tatile çıktım sağsalim döndüm şükür
Nosking doğurmadın dimi kız aklım sendeydi bu arada hatay arsuzdaydım aklıma geldin hep. Hataya yerleşmeyi istiyodun git valla ama arsuzdan çıkma

Hoşgeldin Nosking in kızlar yaramaz çıktı bugün geliyorlar inşallah sağ salim

Evet canım sağlıklı beslendiğinde kontrol altında oluyor hiç merak etme. Bizim evde o aletten var eşim diyabet tip 2 hastası olduğu için. Bende iki üç günde bir kontrol ediyorum. Neyin şekerimi yükselttiğini biliyorum az çok artık bu yüzdende her gün bakmak gerekmiyor. Bence sende eve al, için rahat olur şekerini ölçtüğünde.

Kızlar doktordan geliyorum, bu minik beni şaşırtmaya devam ediyor, kaç gündür gelişimi devam etmeyen gebelik araştırması yapıyodum, doktor gelişimi durmuş kürtaj ol derse hemen kabul etmeyim ilaçları bırakır regl olmayı beklerim derken bugün kalp atışını duydum, mucize gibi, ağlayamıyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum, herşey yolunda diyorlar ama inanmak istemiyorum, her an bir şey olacak kaybedeceğim düşüncesi gitmiyor aklımdan, Allah kimseye yaşatmasın bu çaresizliği karamsarlığı, Allahım yardım et, bebeğime can ver diye dua ediyorum sadece. Sizlerle de paylaşmak istedim, heyecan sevinç endişe hepsini bir arada yaşıyorum

Eklentiler

• C38B9236-E0FE-4E49-A280-02AA3B12B712.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 44
Ayyy nasıl sevindim bi bilsen canimmm...
Içimden bir ses zaten gebiş kaldığını söylüyordu.. Hiç stres sıkıntı yapma teslim ol canım. Kıyamam yaa o ağlayamama sevinememe modunuo kadar iyi biliyorumki seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gebeliğini sağlıklı geçirsin inşallah, kucağına versin en hayırlı ve en güzel zamanda Çok çok dikkat et herşeye ❤❤❤

Allah razı olsun canım benimAmin inşallah. Birbirimizi hiç tanımadık ama dualarınızı o kadar kalpten hissediyorum ki Allah bin kere razı olsun, hepimiz için hayırlı vakitte sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun, yaşayacak günü varsa benimle olacak yavrucağım, Allahıma emanet Ne gelirse ondan, herşeyi hayırlısıyla göstersin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…