Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canim ben de bugun 7 haftalik oldum. Gece bi baktim kahverengi biraz kanama gelmis. Sabah baktim yine var. Bi sey mi oldu acaba
Canım herkesin bünyesi öyle farklı ki bazen altından hiçbir şey çökmüyor bazen de erkenden yakalamak avantajlı oluyor. Biz bu bebekleri kolay elde etmedik. Doktorun muayene etmesi çok önemli. Gerekirse birden fazla doktor bakmalı.
Ben kendimi çok sakınmazdım şimdi hiç kalkmıyorum yerimden. Umuyorum sende de hiçbir şey yoktur, rahim genişliyordur Lütfen beni de haberdar et olur mu

Canım keselerde embriyo görmüşmüydün ilk . Benimde iki keseden birinde embriyo vardı kalp atımıda ama diğer kese boştu. Diğeri gelişememiş dedi dr. Genede aklıma takılıyor kalp atımı dinlemeye gittiğim de diğerinide görür müyüm diye

Canım ben ilk gittiğimde bir kesenin boyutu diğerinin yarısı kadardı. Beta da tam 2 katı yükselmemişti doktor ikiz başlayıp tek devam edecek muhtemelen dedi. Bir hafta sonra yine gittim büyük olan kesede yolk sac göründü diğer kese boştu. 10 gün sonra gittiğimde de iki kesenin de kalp atışını dinledim hatta küçük kesenin kalbi zayıftı bu devam etmez diye düşünmüştüm hep. 5 gün geriden geliyordu 10.haftada diğerini yakaladı şimdi 3 gün önde gidiyor

Yaa erkek dedi demek vaay 12+4 beni geçtin sayilir ben daha hiç gitmedim salı 2 liye gidicem insallah bakalim. Sen yaptırdın mi 2 liyi

Google, crome, yandex farklı tarayıcıları dene canım.

Maşallah ona ikiside sağlıkla gelsin inşallah kısmet bakalım bizdede hayırlısı olsun merakla bekliyorum

Gittim doktora canim şok oldum iki tane varmis bebek. Serum takildi. Kanama icin de dinlen falan dedi igne verdi. Düşük riski var dedi

Niye kullanmayı reddetti canım Dr ? Açıklaması neydi?

Aaa sendemi bahcecide tedavi oldun kimde?böyle daha güzel işte kendin kaldin ozel değilse sebep neydi tüp bebek yapmanız icin
Evet fulyadaki bahcecideydim. Kübra Boynukalin'a gidiyordum. Canim ben 3 senede toplam 3 kez gebe kalmıştım ama hiç kese falan görmeden betam düşüp adet oluyordum. Eşimde de bende de problem yoktu. Ama ne hikmetse işte tüp bebekte birak düşüğü betam hiç yükselmedi bile. Doktor kesinlikle çok önemli. Umutta dr ebruya gecicektim ama işte çok şükür gebeyim. Fakat ben ekstra şunu yaptim dr kes ve korun demesine rağmen coraspirini kesmedim, korunmadimda.

Yaaa en iyisini yapmışsın.vakti simdiymis demekki bende artık fazla dinlemiyecem doktorları birazda kafama göre takilacagim belki normal olur niyetiyle yaza kadar bekleyip sonra gideceğim zaten düşük sonrası en az 2ay gerekliymiş bende devam edeceğim Coraspin ve vitaminlerime aynen.

dr un cok dogru bir karar vermis hayat mucilerle dolu inshallah bebegin hala seninledir.. yarin dr dan sonra haberdar et bizleri, dualarim seninle

Gittim doktora canim şok oldum iki tane varmis bebek. Serum takildi. Kanama icin de dinlen falan dedi igne verdi. Düşük riski var dedi
Ay hadi inşallah iyice tutunurlar. Hep güzel düşün. Hayırlısı ile atlatacaksın bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…