Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Merhaba arkadaşlar topik yenilenmiş sanırım ama aynı isimler burada sanırım yine ☺️ Benim transfer günüyle birlikte 9. Günüm salı günü test vereceğim inşallah..gece bel ağrısı ateş basmasıyla uyandım ağzım yüzüm kurumuştu neredeyse bugünde bel ağrım devam ediyor var mı bu süreci yaşayan acaba inşallah hayırdır 🤲🏻
merhabalar 😊 bende aynen bu belirtileri yaşamıştım ek olarak kasıklarımda da ara ara bi ağrı gibi hisler olmuştu.. bunlar ilaç belirtisi mi pozitif olacağının habercisi mi bilmiyorum ama benim sonucum pozitif oldu çok şükür🤲🏻 inşallah siz de salı günü pozitif sonuç alırsınız🤲🏻

KK duysun bunu 😁 resmen bişey yaptilar ya çok saçma 😑 sen ne yaptin? Oldun mu transfer aygülüm 🤩🤩🤩
Kofi nerdesinya korktum senin için valla oturdum dua ettim olumsuz bişi olmamıştır diye. Valla seni görünce gözlerim doldu. Kaç kez mesaj attım sana. Neyse şükür burdasın herşey yolundaymış, derin nefes aldım. 🙏

Kofi nerdesinya korktum senin için valla oturdum dua ettim olumsuz bişi olmamıştır diye. Valla seni görünce gözlerim doldu. Kaç kez mesaj attım sana. Neyse şükür burdasın herşey yolundaymış, derin nefes aldım. 🙏
Bacım senle kasım aralıkta konusmustuk naptın yeniden transfer oldun mu?

Şimdi okudum, bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz.

Evet hatırladım seni.. Canim ben negatifi görmüştüm biliyosun. Hemen peşine kendiliğinden gebe kaldim🙈🙈 şu an 12+3 üm🤗 Sen de ikizden değil mi?
Ayy bak bundan haberim yoktu çok sevindim 😍 her şeyde bir hayır diyorlar hakikaten öyle. Sağlıkla kucağına al inşallah harika bir haber bu 🤲🥰
Benim ikiz tutmuştu evet. Kesenin biri daha küçük diye doktor olumsuz konuşmuştu ikiz başlayıp tek devam eden çok kişiyle de konuştum. Ikiz diye çok heveslenmemiştim ama bu haftaya kadar ikiz geldik çok şükür 😊

Iyiyiz hamdolsun. Geçen çarşamba kontrolüm vardi. Simdilik herşey yolunda gidiyor şükür. Mesajlara giremiyorum. Burayı da çok çok zor kullaniyorum. Niye böyle oldu hiçbir şey anlamadım. Ben de kızlar da şaşkın. Genel olarak sistemde sorun var sanıyorduk 🤷‍♀️ sen nasıl oldun?
Kanamadan sonra 3 kadın doğumcu gördü. Kese şekli bozulmuş düştü dedi. Kendi tüp bebek doktorum önce beta takibi istedi sonra özenli bir ultrason incelemesiyle 5+5te kalbi duydu. Bu durumda ilaçları kesemem dedi.
Yarın kontrolüm var kanamam artık kahverengi. Bakalım yaşıyor mu minik🤷🏼‍♀️
Senin iyi olmana çok sevindim. Ben de bizim başlık kapandıktan sonra kadınlar kulübü sayfasına hiç giremedim. Sonra telefonumdan Chrome kollanıyorken tarayıcıyı değiştirdim. Bir dene istersen özledik çünkü 😄😇

Canim ben de bugun 7 haftalik oldum. Gece bi baktim kahverengi biraz kanama gelmis. Sabah baktim yine var. Bi sey mi oldu acaba
Kanamadan sonra 3 kadın doğumcu gördü. Kese şekli bozulmuş düştü dedi. Kendi tüp bebek doktorum önce beta takibi istedi sonra özenli bir ultrason incelemesiyle 5+5te kalbi duydu. Bu durumda ilaçları kesemem dedi.
Senin iyi olmana çok sevindim. Ben de bizim başlık kapandıktan sonra kadınlar kulübü sayfasına hiç giremedim. Sonra telefonumdan Chrome kollanıyorken tarayıcıyı değiştirdim. Bir dene istersen özledik çünkü 😄😇

Ayy bak bundan haberim yoktu çok sevindim 😍 her şeyde bir hayır diyorlar hakikaten öyle. Sağlıkla kucağına al inşallah harika bir haber bu 🤲🥰
Benim ikiz tutmuştu evet. Kesenin biri daha küçük diye doktor olumsuz konuşmuştu ikiz başlayıp tek devam eden çok kişiyle de konuştum. Ikiz diye çok heveslenmemiştim ama bu haftaya kadar ikiz geldik çok şükür 😊
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah 🙏 o zaman ikiz bebiş annesisin sen 🐣🐣 embriyoglue kullanan arkadaştın degilmi hatirladim😍😍 ben onu ilki tutmayınca dr a ikincisinde bunu kullanalim demiştim de kabul etmemişti zaten tam dr degistirecektim neyseki gerek kalmadı 😇😅

Benim amh 1.49 du başta 7-8 tane vardı ama 4 yumurta toplandı..tabi koskoca profesör diyorum ne yaptığını biliyordur dediğin gibi yumurtanın ilaca verdiği tepki de önemli
Belki o 4 yumurtanın dördüde oldundur . Benden 12 toplandı ama sanırım ikisi olgun olmayan yumurtalardı işleme bile almadılar .

Kızlar çok sevindim topiğin açılmasını sağol Kader ben alışmıştım baya bize boşluğa düşmüştüm 😘☺️ Benim hiçbir belirtim yok ya sadece mide kazınması yanması gibi bir şey var anlamlandıramadığım başka da bir şey yok endişeleniyorum bazen korkutuyor sıpa sizde durumlar iyidir inşallah 🙏🏻 Transfer olan arkadaşlara Rabbim nasip etsin bir an önce inşallah bolca dua ediyorum her zaman 🤲🏻
Bişey değil canım bende yine toplanalım istedim 🤗 ya sen kaç haftalık oldun. Bende de bulantı kusma yok tiksinti var mide kazınması yanma türü işte bugün tam 9 haftalığım olsa çokdan başlardı bence bulantılar

Şimdi okudum, bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz.
Ben bunu bilmiyordum ilk transferimde bolca hurma yedim narda tükettim 🤣 sanırım ben sebep oldum

Allah razı olsun canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah 🙏 o zaman ikiz bebiş annesisin sen 🐣🐣 embriyoglue kullanan arkadaştın degilmi hatirladim😍😍 ben onu ilki tutmayınca dr a ikincisinde bunu kullanalim demiştim de kabul etmemişti zaten tam dr degistirecektim neyseki gerek kalmadı 😇😅
Evet benimkileri yapıştırmışlardı🤣 belki de ondan çift tuttu hiç bilmiyorum valla
Çok sevindim valla dondurulmuşun da var kenarda doğal oldu 😍🤗

Ayyy aşkım Allah razı olsun. Bildirim, msj giremiyorum. Gördüm msj atmissin ama acilmiyor. Çok şükür herşey yolunda. Çarşamba kontrolüm vardı. 12+4 cıktı bebek. 6 gün gününden ileri. Cinsiyetini de erkeğe benzetti 😊 bakalım hayırlısı. O kadar zor girebiliyorum, yazabiliyorum ki kabul etmiyor. Ne oldu hiç anlamadım ya. Sen nasılsın? Gittin mi hiç beybiyi görmeye 😁

Yaa çok sevindim 🤩 çok merak ettim bebeğe ne oldu, gitti mi, annesiyle kaldı mı diye 😊 dr.unu da takdir ettim. Dogru bir tercih yapmışsın 👍 ben de çok özledim hepinizi. Dediğini deniycem canım. Yarın inşaallah güzel haberler verirsin bize 🤲

X