Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yaa erkek dedi demek😍 vaay 12+4 beni geçtin sayilir😇🐣 ben daha hiç gitmedim salı 2 liye gidicem insallah bakalim. Sen yaptırdın mi 2 liyi
Bugün 13+1 oldu miniğim 😊 ikili test yaptırmadım. Dr'um bana tedavisi olmayan hastalıkların risk analizi dedi. Tedavisi yoksa yaptırmaya da gerek yok diye düşündüm. Bide risk analizi yani yüzde 50 60 doğru sonuç veriyormuş. O yüzden hiiiiiç kafamı karıştıramam 😁 ultrasonda gayet iyi görünüyordu. Uzuvları tamdı ve tüm vücudunu oynatıyordu miniciğim ♥️ nasıl hiç gitmedin ya ben 1 aydır bekliyorum. sen arada gittin bi kere 🤪 tiroid testi vericem yarin sabah. Çarşamba sonuç göstermeye gidicem. Umarım yine bakar ultrasonla 🤓

Bişey değil canım bende yine toplanalım istedim 🤗 ya sen kaç haftalık oldun. Bende de bulantı kusma yok tiksinti var mide kazınması yanma türü işte bugün tam 9 haftalığım olsa çokdan başlardı bence bulantılar
Bence de başlasa çoktan başlardı kime desem şanslısın diyorlar ama minicik bir belirti hissetmesem eğer bir gün boyunca tedirgin oluyorum 🤦🏻‍♀️ Benim 2 gün sonra tam 8 hafta oluyor kesem küçük demişti ya doktor kan sulandırıcı iğnenin dozunu arttırmıştı halen aynen devam ediyorum 😌 bugün ilk defa korka korka evin bir kısmını süpürdüm eşim yoğun çalışıyor yapamıyordu bir türlü dayanamadım bende artık 😄 bu tırsaklıkla ne yapcam hiçbir fikrim yok 🤷🏻‍♀️

Bugün 13+1 oldu miniğim 😊 ikili test yaptırmadım. Dr'um bana tedavisi olmayan hastalıkların risk analizi dedi. Tedavisi yoksa yaptırmaya da gerek yok diye düşündüm. Bide risk analizi yani yüzde 50 60 doğru sonuç veriyormuş. O yüzden hiiiiiç kafamı karıştıramam 😁 ultrasonda gayet iyi görünüyordu. Uzuvları tamdı ve tüm vücudunu oynatıyordu miniciğim ♥️ nasıl hiç gitmedin ya ben 1 aydır bekliyorum. sen arada gittin bi kere 🤪 tiroid testi vericem yarin sabah. Çarşamba sonuç göstermeye gidicem. Umarım yine bakar ultrasonla 🤓
Işte o arada 1 kereden sonra bidaha hiç gitmedim demek istedim. Sana söylemiştim çünkü hatirliyorum😂😂 bakmaya doyamiyo tabi insan sürekli ultrasona giresim var benimde😂

Şimdi okudum, bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz.
Benim transfer günü idrarım yetersiz geldiği için idrar kesesini doldurdular doktor da idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye idrarı asidik yapan gıdalardan tüketmemi söyledi ananas mango kızılcık şerbeti marmelatı gibi ben yemiştim ananas çok şükür bir şey olmadı rahimle ilgili ve enfeksiyon da olmadım ama size şunu söylemek istiyorum bu besinler öyle korkunç besinler değil önemli olan miktar bir avuç maydanoz bir dilim ananas arada sırada yenirse hiç bir şey olmaz önemli olan miktar tamam maydanoz rahim kaslarını gevşetiyor ama ne kadar maydanoz belki de 2-3 bağ söz konusu olabilir anlatabildim mi bilmiyorum 😄 mesela sigara içenler için patlıcan nikotin içeriyor yenilebilir deniyor ama miktardan bahseden yok geçen gün bir hocamla konuşuyorduk diyo ki tam 250 kilo patlıcan bir adet sigaranın içerdiği nikotini içeriyor diyor 😄 çoğu şey şehir efsanesi olabiliyor yani

Benim transfer günü idrarım yetersiz geldiği için idrar kesesini doldurdular doktor da idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye idrarı asidik yapan gıdalardan tüketmemi söyledi ananas mango kızılcık şerbeti marmelatı gibi ben yemiştim ananas çok şükür bir şey olmadı rahimle ilgili ve enfeksiyon da olmadım ama size şunu söylemek istiyorum bu besinler öyle korkunç besinler değil önemli olan miktar bir avuç maydanoz bir dilim ananas arada sırada yenirse hiç bir şey olmaz önemli olan miktar tamam maydanoz rahim kaslarını gevşetiyor ama ne kadar maydanoz belki de 2-3 bağ söz konusu olabilir anlatabildim mi bilmiyorum 😄 mesela sigara içenler için patlıcan nikotin içeriyor yenilebilir deniyor ama miktardan bahseden yok geçen gün bir hocamla konuşuyorduk diyo ki tam 250 kilo patlıcan bir adet sigaranın içerdiği nikotini içeriyor diyor 😄 çoğu şey şehir efsanesi olabiliyor yani
Sanırım ayarını yapamazlar diye uzak durulsun deniyor.

Yaaa en iyisini yapmışsın.vakti simdiymis demekki bende artık fazla dinlemiyecem doktorları birazda kafama göre takilacagim belki normal olur niyetiyle yaza kadar bekleyip sonra gideceğim zaten düşük sonrası en az 2ay gerekliymiş bende devam edeceğim Coraspin ve vitaminlerime aynen.
Canim bence hiç korunmakta gerek yok. Coraspirine devam et ve varsa imkanin solgarin koenzim q10 uyla metil folat formlu folik asitin kullan🤗

Kızlar herkese hayırlı akşamlar. Transferle günü ile beraber 6.gün. Hiçbir belirti filan yok. Sanki hiç transfer olmamış gibi. Normalmi bu durum sizce. Birde diğer msjlara baktımda hemşire günde 1 dilim ananas çok faydalı dedi. 1 dilimi geçmeyin dedi. Kafam karıştı bu konuda. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Sıfır belirti şu anda okuduklarımdan 😳

Bence de başlasa çoktan başlardı kime desem şanslısın diyorlar ama minicik bir belirti hissetmesem eğer bir gün boyunca tedirgin oluyorum 🤦🏻‍♀️ Benim 2 gün sonra tam 8 hafta oluyor kesem küçük demişti ya doktor kan sulandırıcı iğnenin dozunu arttırmıştı halen aynen devam ediyorum 😌 bugün ilk defa korka korka evin bir kısmını süpürdüm eşim yoğun çalışıyor yapamıyordu bir türlü dayanamadım bende artık 😄 bu tırsaklıkla ne yapcam hiçbir fikrim yok 🤷🏻‍♀️
Ya bende 3 gündür ağzımın tadı yok yani yesiklerimden tad alıyorum ancak ağzımda acı Bi tat var hani grip olırsunda ağzının tadı değişirya onun gibi anlam veremedim. Seninde olmuş baya kesen büyür kan sulandırıcı ile toparlar diye düşünüyorum. 🙏🏻 Ben hala ev süpürmüyorum normalde hergün ev süpürürdüm ancak şimdi bende korkumdan yapamıyorum ayaklı gırgır ile yapıyorum arada eşime süpürtüyom o da ben gibi olmuyor. Boşver Bi süre süpürme ben de çok tırsıyom 😁

Ayyy aşkım Allah razı olsun. Bildirim, msj giremiyorum. Gördüm msj atmissin ama acilmiyor. Çok şükür herşey yolunda. Çarşamba kontrolüm vardı. 12+4 cıktı bebek. 6 gün gününden ileri. Cinsiyetini de erkeğe benzetti 😊 bakalım hayırlısı. O kadar zor girebiliyorum, yazabiliyorum ki kabul etmiyor. Ne oldu hiç anlamadım ya. Sen nasılsın? Gittin mi hiç beybiyi görmeye 😁
Seni erkek gibi hissediyordum 😁😁 hadi bakalım hayırlısı olsun 🥰

Kızlar hamile olanlarda ağzınızın tadı değişti mi çok tatsız Bi ağız tadı var sanki grip oluşumda ağzımın tadı gitmiş gibi suyun tadı da değişik

Kızlar hamile olanlarda ağzınızın tadı değişti mi çok tatsız Bi ağız tadı var sanki grip oluşumda ağzımın tadı gitmiş gibi suyun tadı da değişik
Canım benim hep öyleydi 😖şu iki gün biraz azaldı . çok kötü oluyor ne yesen kar etmiyo sürekli ağzına birşey almak istiyorsun acısı geçsin diye ama olmuyor perişan etti ama çok şükür biraz azaldı şimdide bulantı başladı bakalım bi atlatsaydık şu evreyi 😕

Canım benim hep öyleydi 😖şu iki gün biraz azaldı . çok kötü oluyor ne yesen kar etmiyo sürekli ağzına birşey almak istiyorsun acısı geçsin diye ama olmuyor perişan etti ama çok şükür biraz azaldı şimdide bulantı başladı bakalım bi atlatsaydık şu evreyi 😕
Ay sorma devamlı birşeyler yiyip o tadı bastırmak istiyorum o yüzden meyveye sarıyorum ama yok yedikten sonra yine aynı tat. Bulantı çok hafif yok denecek kadar ama akşam saatleri mide hep tuhaf benim kazınıyo sanki suyun tadı çok kötü 🙄

X