Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hoş geldin şükür kavuşturana.
Seni çok merak ettik
Sen ve bebiş nasılsınız?
Iyiyiz hamdolsun. Geçen çarşamba kontrolüm vardi. Simdilik herşey yolunda gidiyor şükür. Mesajlara giremiyorum. Burayı da çok çok zor kullaniyorum. Niye böyle oldu hiçbir şey anlamadım. Ben de kızlar da şaşkın. Genel olarak sistemde sorun var sanıyorduk sen nasıl oldun?

Ne biliyim acaba fazla verselerdi daha mı çok yumurtam büyürdü diye düşünmeden edememiştim..4 yumurta toplandı ve transfere tek embriyo kalmıştı benim o da inşallah benimledir
Benim bildiğim yeniden yumurta üretmiyor var olanı büyütüyor bu tedavi onlar dozunu ayarlar çok verseler biri büyür biri küçük kalır dengesiz olur yani heleki pcosta varsa çok dikkatli oluyorlar dozaj konusunda embriyo ne kadar çoksa sansda artıyor ama nasip olmasa olmuyor 5embriyosu olan hamilelik elde edemezken tek embriyo bölünüp ikiz bile olabiliyor.

İnşallah o tek embriyom tutunurda mucizem gerçekleşir

6. Gün yapmıştım akşam bide negatif çıkmıştı başkada testim yok kafa karışıklığı olmasın istedim net sonucumu gününde alayım hayırlısıyla inşallah
Sabredebiliyorsan tabiki kafanı karıştırmamak en iyisi

inshallah bu yoldaki capa bile insani motive ediyor bence, cok guzel dusunmussun. yaza gumbur gumbur giris yaparsin artik belki bende sana katilirim
Düşüp düşüp kalkacagiz başka çaremiz yok evet canım yaza anca toparlaniriz gel beybim beraber takılaksen ne asamadasin yazanı Olcan transfer

Kızlar selam. Benim bir sıkıntım var. 26 yaşındayım amh 5,5 ama sağ yumurtalığımda 7 tane yumurta solda 1 tane yumurta oluştu tedavimin 6. Günündeyim. Neden bu kadar az oluştu hiç anlamadım. Bu durumu yaşadınız mı

Birara bende giremedim ama bir yada iki gün gibi sürdü. Özledik be seni. Sen nasıl birşeysin yokluğun çok fena

Düşüp düşüp kalkacagiz başka çaremiz yok evet canım yaza anca toparlaniriz gel beybim beraber takılaksen ne asamadasin yazanı Olcan transfer
Aynen yaa Rabbim dermansiz dert vermesin.. ne asamadayim bende bilmiyorum dondurulmuslarin transferi olacak ama dr um troid kontrolunu saglamak istedigi icin bekliyorum. 2-3 ayda bir kan tahlili yaptirip sonuclari gonderiyoruz, bizi arayip guzel devam devam diyor. ne zaman haydi transfere derse ozaman gitcem artik

Yüksekmi troid değerin ya işte hepsi bir bütün ha diyince olmuyor tam başlıyoruz birşeyler çıkıyor inşallah tez zamanda düzelir ve başlarsın daha önce oldunmu transfer

Haklsın tabiki. Ama insan panikliyor işte. Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Canım bende potisimle aynı fikirdeyim yaşım 28 amh 1,27 çıktı sadece 7 yumurta toplandı 4 döllendi ve sadece 2 tanecik 3.güne geldi biri tuttu çok şükür geriye yumurta bile kalmadı tutmasa Allah büyük yar ve yardımcımız olsun hepimizin kafamızda neler kuruyoruz Allah sıkıntılarımıza derman verir inşallah
Canım bende hemen hemen seninle aynı durumdaydım sadece 7 yumurtam toplandı önemli olan sayı değil kalite çok takılma sayısına

Yüksekmi troid değerin ya işte hepsi bir bütün ha diyince olmuyor tam başlıyoruz birşeyler çıkıyor inşallah tez zamanda düzelir ve başlarsın daha önce oldunmu transfer
3 defa transferim oldu sira 4 te yukseklikten degil bir bahane bulamadiklarindan onun ustunde duruyorlar. genelde 2,5 ama 2 nin altina dusurelim dedi dr sukur son aylarda hep 2 nin altinda ama bu isin bahane kismi. sebepler dairesinde bence vakti gelmedigi icin tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…