merhabalarMerhaba arkadaşlar topik yenilenmiş sanırım ama aynı isimler burada sanırım yineBenim transfer günüyle birlikte 9. Günüm salı günü test vereceğim inşallah..gece bel ağrısı ateş basmasıyla uyandım ağzım yüzüm kurumuştu neredeyse bugünde bel ağrım devam ediyor var mı bu süreci yaşayan acaba inşallah hayırdır
Kofi nerdesinya korktum senin için valla oturdum dua ettim olumsuz bişi olmamıştır diye. Valla seni görünce gözlerim doldu. Kaç kez mesaj attım sana. Neyse şükür burdasın herşey yolundaymış, derin nefes aldım.KK duysun bunuresmen bişey yaptilar ya çok saçma sen ne yaptin? Oldun mu transfer aygülüm
Bacım senle kasım aralıkta konusmustuk naptın yeniden transfer oldun mu?Kofi nerdesinya korktum senin için valla oturdum dua ettim olumsuz bişi olmamıştır diye. Valla seni görünce gözlerim doldu. Kaç kez mesaj attım sana. Neyse şükür burdasın herşey yolundaymış, derin nefes aldım.
Evet hatırladım seni.. Canim ben negatifi görmüştüm biliyosun. Hemen peşine kendiliğinden gebe kaldimBacım senle kasım aralıkta konusmustuk naptın yeniden transfer oldun mu?
Kaliteniz çok güzelmiş inşallah pozitif sonuç alırsınızTek embriyo tşk ederim 5ab
Ayy bak bundan haberim yoktu çok sevindimEvet hatırladım seni.. Canim ben negatifi görmüştüm biliyosun. Hemen peşine kendiliğinden gebe kaldimşu an 12+3 üm Sen de ikizden değil mi?
Kanamadan sonra 3 kadın doğumcu gördü. Kese şekli bozulmuş düştü dedi. Kendi tüp bebek doktorum önce beta takibi istedi sonra özenli bir ultrason incelemesiyle 5+5te kalbi duydu. Bu durumda ilaçları kesemem dedi.Iyiyiz hamdolsun. Geçen çarşamba kontrolüm vardi. Simdilik herşey yolunda gidiyor şükür. Mesajlara giremiyorum. Burayı da çok çok zor kullaniyorum. Niye böyle oldu hiçbir şey anlamadım. Ben de kızlar da şaşkın. Genel olarak sistemde sorun var sanıyorduksen nasıl oldun?
Kanamadan sonra 3 kadın doğumcu gördü. Kese şekli bozulmuş düştü dedi. Kendi tüp bebek doktorum önce beta takibi istedi sonra özenli bir ultrason incelemesiyle 5+5te kalbi duydu. Bu durumda ilaçları kesemem dedi.
Yarın kontrolüm var kanamam artık kahverengi. Bakalım yaşıyor mu minik
Senin iyi olmana çok sevindim. Ben de bizim başlık kapandıktan sonra kadınlar kulübü sayfasına hiç giremedim. Sonra telefonumdan Chrome kollanıyorken tarayıcıyı değiştirdim. Bir dene istersen özledik çünkü
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallahAyy bak bundan haberim yoktu çok sevindimher şeyde bir hayır diyorlar hakikaten öyle. Sağlıkla kucağına al inşallah harika bir haber bu
Benim ikiz tutmuştu evet. Kesenin biri daha küçük diye doktor olumsuz konuşmuştu ikiz başlayıp tek devam eden çok kişiyle de konuştum. Ikiz diye çok heveslenmemiştim ama bu haftaya kadar ikiz geldik çok şükür
Belki o 4 yumurtanın dördüde oldundur . Benden 12 toplandı ama sanırım ikisi olgun olmayan yumurtalardı işleme bile almadılar .Benim amh 1.49 du başta 7-8 tane vardı ama 4 yumurta toplandı..tabi koskoca profesör diyorum ne yaptığını biliyordur dediğin gibi yumurtanın ilaca verdiği tepki de önemli
Bişey değil canım bende yine toplanalım istedimKızlar çok sevindim topiğin açılmasını sağol Kader ben alışmıştım baya bize boşluğa düşmüştümBenim hiçbir belirtim yok ya sadece mide kazınması yanması gibi bir şey var anlamlandıramadığım başka da bir şey yok endişeleniyorum bazen korkutuyor sıpa sizde durumlar iyidir inşallah Transfer olan arkadaşlara Rabbim nasip etsin bir an önce inşallah bolca dua ediyorum her zaman
Ben bunu bilmiyordum ilk transferimde bolca hurma yedim narda tükettimŞimdi okudum, bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz.
İnşaAllah canım heyecan dorukta bakalımKaliteniz çok güzelmiş inşallah pozitif sonuç alırsınız
Aynen 4 tanesi olgunlaşmıştı sadece..Belki o 4 yumurtanın dördüde oldundur . Benden 12 toplandı ama sanırım ikisi olgun olmayan yumurtalardı işleme bile almadılar .
Evet benimkileri yapıştırmışlardıAllah razı olsun canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallaho zaman ikiz bebiş annesisin sen embriyoglue kullanan arkadaştın degilmi hatirladim ben onu ilki tutmayınca dr a ikincisinde bunu kullanalim demiştim de kabul etmemişti zaten tam dr degistirecektim neyseki gerek kalmadı
Cinsiyetler ne senin canim belli oldu muEvet benimkileri yapıştırmışlardıbelki de ondan çift tuttu hiç bilmiyorum valla
Çok sevindim valla dondurulmuşun da var kenarda doğal oldu
Ayyy aşkım Allah razı olsun. Bildirim, msj giremiyorum. Gördüm msj atmissin ama acilmiyor. Çok şükür herşey yolunda. Çarşamba kontrolüm vardı. 12+4 cıktı bebek. 6 gün gününden ileri. Cinsiyetini de erkeğe benzettiKofi nerdesinya korktum senin için valla oturdum dua ettim olumsuz bişi olmamıştır diye. Valla seni görünce gözlerim doldu. Kaç kez mesaj attım sana. Neyse şükür burdasın herşey yolundaymış, derin nefes aldım.
Yaa çok sevindimKanamadan sonra 3 kadın doğumcu gördü. Kese şekli bozulmuş düştü dedi. Kendi tüp bebek doktorum önce beta takibi istedi sonra özenli bir ultrason incelemesiyle 5+5te kalbi duydu. Bu durumda ilaçları kesemem dedi.
Yarın kontrolüm var kanamam artık kahverengi. Bakalım yaşıyor mu minik
Senin iyi olmana çok sevindim. Ben de bizim başlık kapandıktan sonra kadınlar kulübü sayfasına hiç giremedim. Sonra telefonumdan Chrome kollanıyorken tarayıcıyı değiştirdim. Bir dene istersen özledik çünkü