Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hep duyarım en güzel zamanlar hamilelik zamanlarıymışdoğurma kız orada büyüsünler bugün yarın geliyorlar ayyy çok heyecanlı
Ay benim hamileliğim çok zordu en başından beri 3.trimester başladı başlayalı sorunlar da büyüdü. Her şey yolunda bile olsa artık kaburga ağrısından ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Vücudum doğur kurtul diyor beynim sacmalama diyor.
Şunları bi doğurursam Allah'ın izniyle bi daha hamilelik istemem

Geldim canım tabiki göstermedi yüzünü doktor çok hareketli dedi. Dediiki zaten karnım hiç durmuyor. Doktor dedi bebeğin karakteri öyle sanırım dedi eğer öyleyse bana çekmiş ben çok hareketliyim bu arada böbreğe takılma dedi çok küçük genişleme dedi rahatladım biraz. Şimdilik rahim kapalı göründü bende. Ama aklım hep sende valla dua ediyorum biraz daha dursun kızçeler gittin mi kontrole ne dediler

Çok şükür canım sevindim valla. Böbreği soracaktım sen yazmışsın zaten ona da çok sevindim. Bunlar zaten 10 bebekten 8inde görülüyor böbrek genişlemesi herkese diyorlar kendiliğinden geçiyor. Doğumdan sonra intikamını aliriz kız popişini ısırırsın
Öf benim kontrolüm çok sinir bozucuydu moralim yerlerde. Açılma artmamış çok şükür ama suları çok fazla dedi. Bir sürü şey saydı yeme diye hepsi de yıllardır zaten yemedigim şeyler. Haftaya tekrar çağırdı bakalım ne diyecek. Ay doğurayım kurtulayım moduna girdim iyice her gittiğimde bir şey çıkıyor

Sağolaısn canım buna şükür ne diyelim
Ya zaten son aylarda saydıkları sıkıntılar artıyor sıkma canını kız sen su çok içiyordun gülme ama ondan mı fazla dedi acaba. Açılmanın artmaması iyi bişey çok şükür. İkiz gebelik anacım taşıması da zor az kaldı sabret onlar doğsun ısır ısır bir hal yap hepsini ısıralım

Yazınıza denk geldim öyle iyi anlıyorum ki ikiz annesi olarak sizi :)
Ocak 2020 de transferim oldu kalp atımına kadar 2 kere gece kanamadan hastaneye yattım ve serüven başladı insanlar ayda bir gidiyordu kontrole ben 3 günde bir kanamayla yattım serum iğne ilaç yediğim o progesteron iğnesinin haddi hesabı yok oksapar öyle rahim ağzı 16 mm düştü 28 haftada ve başladı benim yatmam WC hariç kalkmadım hiç hem de sadece kontrollere gittim geldim hastaneye devamlı yattım yemeğimi bile yatakta yedim ciğer geliştirici vurundum ama çok şükür ki 37+1 de sezeryanla planlı doğum yaptım ve küvöze girmeden iki evladımı da kucağıma aldım evime geldim allahım size de nasip etsin.
Geceleri hiç uyuyamadım annem bizde kalırdı uyurdu haliyle eşim öyle sinir olurdum sırtım ağrırdı kaburgalarım kırılacak sanardım midem yanardı bacaklarım ağrırdı tam dalacakken sabaha karşı karnımda ki yaramazlar uyanır tekme atardı :) peki uyuyor muyum hayır hala uyuyamıyorum arkadaşım :)) 9 aylık olduk ama bi biri bi biri perişanım ah ah canları sağolsun ne yapalım

Onunla ilgisi var bi de şekerden artıyormuş ondan dedi onu yeme bunu yeme diye 34.hafta falan diyor nasıl dayancam bilmiyorim daha 3 hafta var

Maşallah kuzular vaktini beklemiş büyümüşler de ağrılarım o kadar çok ki bazen dayanamayacağımı düşünüyorum kuvöze de girseler doğurayım artık dediğim oluyor. Doktor olabildiğince geç doğum istiyor ben de öyle tabi ama nereye kadar nasıl sabrederim bilmiyorum. 34e kadar durursak doktora gidip yalvaririm herhalde al şunları diye

Beklediler ama bi de bana sor nasıl beklediler her yerim ödem tuttu ödemden spinal iğneyi zor yaptılar her yanım şişmişti Yok yok öyle düşünme sen beklesinler bekleyebildikleri kadar inan yanına alıp eve gelmek gibisin yok ben şimdi diyorum keşke bir hafta daha dursaydım işte insan dayanamıyor :)

Yok kız diyor ki en az 34e kadar tutarız sonrası da var bu adam beni 37den önce doğurtmayacak galiba
Hee iyi bari kız dedim hemen 34 de mi doğum var dedi diye şaşırdım Bi an belli etmim dedim boşver en güzeli bekletsin 37 ye kadar yüzleri artık çok bellidir senin bizimki göstermiyor

Ödemler kaçıncı haftada başladı? Bi de 37den sonra ikizleri strese girdiğini okumuştum daha fazla beklemek de iyi değilmiş. Tam vaktinde gelmişler maşallah

Hee iyi bari kız dedim hemen 34 de mi doğum var dedi diye şaşırdım Bi an belli etmim dedim boşver en güzeli bekletsin 37 ye kadar yüzleri artık çok bellidir senin bizimki göstermiyor
Benimkiler de göstermiyor bi tane bebeğe benzeyen fotoğrafımız yok
Doğuma ne kaldı aman doğurunca görürüz

Hahaha, aynen kız doğunca görürsün sen artık ben belki biraz daha vaktim var Bi şans görürsem yoksa artık doğunca görürüm bende
Kız detaylıdan sonra bir umut belki görürüz diye gittik ama yok aman kuzum sağlıklı olsunlar da yüzleri de görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…