- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Geçmiş olsun canım yaa, senin bu hamilelik sürecin gerçekten çok zor geçiyor. Allah tan keseye birşey olmamış. Umarım bu son olur. Miniğin doğumdan sonra herşeyi unutturur sanaKızlar herkese merhaba uzun süredir yazamiyordum. Zira iyi değildim. Öncelikle tekrar sistit oldum yine o bitti derken bu sefer şiddetli sol kasık ve karin ağrısıyla 1 gün içinde 4 kez acile gittim. Detaylı ultrasonda 1 patates büyüklüğünde myom tespit edilmişti. Bebeğe ve sana zarar verecek yerde değil endişelenme ama dogumdan 3-6 ay sonra aldirman lazim demislerdi. Gittiğim 4 hastanede yapacak bişi yok deyip o ağrıyla sancıyla beni eve gönderdi. O sırada Bursa da ailemin yanındaydım. Eşim hemen gelip aldı beni Istanbulda iyi bi perinatolog bulup ona gittim. Meğer minigim sürekli myomu tekmeleyerek patlatmış. Dışarı sızan bir kanamam yok ama ciddi ağrı yaşıyorum. Dr takip edicez dedi eğer senin hayatını riske atacak olursa hamileyken ameliyatla myomu alacağız ama o da vok riskli bir operasyon dedi. Moralim her şeyim alt üst oldu. Motive etmeye çalışıyorum kendimi ve hepinizden dua bekliyorum
Allah razi olsun canim benin aynen acikcasi yaz botunca hic bisi dusunmek regli olayim.diye ilac bile icmiycem arrik igneler yuzunde vucusum mosmor heryerim bitik haldeyim.fiziken ruhen dedigin gini akisine birakicam jersey olacagina varacak ne yapalim artik insallah kendiliginden olur hepimiz icin biz elimizden geleni yapiyoruz gercekten allahim yoktan var eden rabbim bizim isimizi kolaylastirsin insallahhmlshope canım geçmiş olsun. Üzgünüm yani ne desem bilemedim. Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Rabbimin benim için başka planları var diyorum, bence senin içinde öyle. Eşinin de senin de sorunlarınız yoksa bir süre oluruna bırakmak en güzeli. Kendi sağlığımız için psikolojimizi toparlamamız lazım. Üst üste yaşanan olumsuzluklar yıpratıyor insanı. Sürekli dile getirip canını sıkma. Üstünden atmaya çalış.
Aynen aynen cidden enerjim sarjim bitti bu yuzden ara vermk iyi baklaim sizden iyi haberler almaya devam edelimde bare insanlarin mutluluguyla mitlu olmak bile iyi geliyor insanaÇok iyi düşünmüşsün enerji depola bol bol sana çok iyi gelecekbiraz oluruna yaşa insanın ona da ihtiyacı var inan ki
Canım benim sağolasınAynen aynen cidden enerjim sarjim bitti bu yuzden ara vermk iyi baklaim sizden iyi haberler almaya devam edelimde bare insanlarin mutluluguyla mitlu olmak bile iyi geliyor insana
Canım hakkında hayırlısı olsun ama hemen de karamsarlığa kapılma bence, düşük değerle başlayıp sağlıklı hamilelik geçiren çok anne var. Allah gönlüne göre versinDesteğini esirgemeyen canım bacılarımUmut_bebek mlshope ayguldiyebiri Ssevincli UkaderU mahbubiti ve ismini tam yazamadığım arkadaşlarım ben 1 haziranda 4. Tüp bebek transferimi oldum, bugün 11. Gün test günümdü, daha öncesinde hiç idrar ve kan testi yaptırmadım beklemek istedim, bugün kan verdim ve değerim 40 çıktı.İlk transferimde de 11. Gün değerim 44 çıkmıştı ve düşük yapmıştım. Büyük ihtimalle yine aynı şeyleri yaşayacağım. Sağlıksızsa vücudum atsın zaten, beni uğraştırmadan yıpratmadan hiç bir belirtim olmadı bu sefer, be göğüs ağrısı ne kasık ağrısı, hiç bir şey. Biliyorsunuz daha önce tüm belirtileri yaşayıp negatif görmüştüm benden haberler böyle. Hepimiz için hayırlısı olsun. mlshope canım hiç üzme kendini, bu yola çıkarken sağlıkla evlatlarımıZı kucağımıza almak istiyoruz tabi ki ama beterin beteri var, düşük yapmaktansa negatif olması çok daha iyi inan bana. Ben şimdi napacam diye derdine düştüm bile, en az 3 ayıma mal olacak çünkü. Bi daha denersin, Allah güç kuvvet versin ywter ki. Sevinçlim ve umut bebekim hayırlı transferler size İnşallah anneliğinizin tohumları sıkı sıkı tutunur size, güzel haberlerinizi almak nasip olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz. Kaderim mahbubitim bebeleri büyütmüşünüz kakalı çişli bezlerle uğraşmaya sayılı günler kalan hamile bacılarım sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Aynı şeyi yaşadığım için emin konuşuyorum aslında, ama tabi Allah bilir herşeyin en iyisiniCanım hakkında hayırlısı olsun ama hemen de karamsarlığa kapılma bence, düşük değerle başlayıp sağlıklı hamilelik geçiren çok anne var. Allah gönlüne göre versin
Ayy ne guzell seyler yazmissin canimm benimm inan cok haklisin dusuk yapmaktansa negatif gormek daha iyi gecenlerde bi hocanin kisa bi videosuna denk geldim youtubeden cocuk isteyenler icin diye bir video hoca diyorki ne kadar dogru allahin isine burnunuzu sokmayin o derse olucak demezse olmiycak yokdan camurdan var etti hz. Ademi,Desteğini esirgemeyen canım bacılarımUmut_bebek mlshope ayguldiyebiri Ssevincli UkaderU mahbubiti ve ismini tam yazamadığım arkadaşlarım ben 1 haziranda 4. Tüp bebek transferimi oldum, bugün 11. Gün test günümdü, daha öncesinde hiç idrar ve kan testi yaptırmadım beklemek istedim, bugün kan verdim ve değerim 40 çıktı.İlk transferimde de 11. Gün değerim 44 çıkmıştı ve düşük yapmıştım. Büyük ihtimalle yine aynı şeyleri yaşayacağım. Sağlıksızsa vücudum atsın zaten, beni uğraştırmadan yıpratmadan hiç bir belirtim olmadı bu sefer, be göğüs ağrısı ne kasık ağrısı, hiç bir şey. Biliyorsunuz daha önce tüm belirtileri yaşayıp negatif görmüştüm benden haberler böyle. Hepimiz için hayırlısı olsun. mlshope canım hiç üzme kendini, bu yola çıkarken sağlıkla evlatlarımıZı kucağımıza almak istiyoruz tabi ki ama beterin beteri var, düşük yapmaktansa negatif olması çok daha iyi inan bana. Ben şimdi napacam diye derdine düştüm bile, en az 3 ayıma mal olacak çünkü. Bi daha denersin, Allah güç kuvvet versin ywter ki. Sevinçlim ve umut bebekim hayırlı transferler size İnşallah anneliğinizin tohumları sıkı sıkı tutunur size, güzel haberlerinizi almak nasip olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz. Kaderim mahbubitim bebeleri büyütmüşünüz kakalı çişli bezlerle uğraşmaya sayılı günler kalan hamile bacılarım sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Dogru diyorsun hayirlisini versin insallahh vermezsede vardir bir bildigi ne eylerse guzel eyler hayirlisi bakalimmCanım benim sağolasın
Hah şöyle ol yüzün gülsün unutma ki Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurmutlu haberlerini alıcaz inşallah
Noskingcim teşekkür ederim canımKarasbaby canim pozutif olmasina cok sevindim ama bu kadar umutsuz olmana da uzuldum açıkçası. Dur bakalım ne olacağı belli değil inşallah düzenli yükselir değerin sağlıklı bi bebiş olur
Ne zaman kan vereceksin tekrar?Noskingcim teşekkür ederim canımdüşük yaptığım zamankiyle benzer şeyler olunca pozitif bakamıyorum. En kötüsüne hazırlıyorum kendimi. Negatif olsa hiç ama hiç üzülmezdim Allah var negatif bekliyodum zaten. şimdi böyle olunca bir belirsizlik oldu, ne kadar sürecek ne olacak bilmiyorum. Hayırlısı olsun artık, Allah hep yanımızda olsun
Pazartesi günü vereceğim inşallah. Geçen sefer beta güzel artmıştı ama kese göremeden düşük olmuştu. Hayırlısı olsun hakkımızdaNe zaman kan vereceksin tekrar?
Kız sen varya bildim zaten ortadan kaybolunca hep aklımdan bu transfer olmuştur kesin diyordum yanilmamisimDesteğini esirgemeyen canım bacılarımUmut_bebek mlshope ayguldiyebiri Ssevincli UkaderU mahbubiti ve ismini tam yazamadığım arkadaşlarım ben 1 haziranda 4. Tüp bebek transferimi oldum, bugün 11. Gün test günümdü, daha öncesinde hiç idrar ve kan testi yaptırmadım beklemek istedim, bugün kan verdim ve değerim 40 çıktı.İlk transferimde de 11. Gün değerim 44 çıkmıştı ve düşük yapmıştım. Büyük ihtimalle yine aynı şeyleri yaşayacağım. Sağlıksızsa vücudum atsın zaten, beni uğraştırmadan yıpratmadan hiç bir belirtim olmadı bu sefer, be göğüs ağrısı ne kasık ağrısı, hiç bir şey. Biliyorsunuz daha önce tüm belirtileri yaşayıp negatif görmüştüm benden haberler böyle. Hepimiz için hayırlısı olsun. mlshope canım hiç üzme kendini, bu yola çıkarken sağlıkla evlatlarımıZı kucağımıza almak istiyoruz tabi ki ama beterin beteri var, düşük yapmaktansa negatif olması çok daha iyi inan bana. Ben şimdi napacam diye derdine düştüm bile, en az 3 ayıma mal olacak çünkü. Bi daha denersin, Allah güç kuvvet versin ywter ki. Sevinçlim ve umut bebekim hayırlı transferler size İnşallah anneliğinizin tohumları sıkı sıkı tutunur size, güzel haberlerinizi almak nasip olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz. Kaderim mahbubitim bebeleri büyütmüşünüz kakalı çişli bezlerle uğraşmaya sayılı günler kalan hamile bacılarım sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Evet kuzum girmedim buralara, transfer oldum hiç evde durmadım zatenKız sen varya bildim zaten ortadan kaybolunca hep aklımdan bu transfer olmuştur kesin diyordum yanilmamisimdur ve hemen niye umutsuzluğa kapılıyorum senden beklemedigim hareket bu seni pozitif motive edici bir kişi bilirim ben formlarda beyati iki katlamayip gebeliği devam edenler gördüm düşük başlayıp gayet güzelde katlanabilir cokk sevindim her zaman dilegimiz rabbim sagliklive hayirliysa nasip etsin inşallah 13.gun tekrar et bakalım ne durumdasın bende bu kez belirti falan aramaya sm hemdn hemdnde beta verip aklımı bulandirmayacagim inşallah rabbim anneliği bize tattirsin
Inşallah canım dua ediyorum sanaPazartesi günü vereceğim inşallah. Geçen sefer beta güzel artmıştı ama kese göremeden düşük olmuştu. Hayırlısı olsun hakkımızda
Ayy canım benim valla aklımdaydın dedim acaba bu kız neler yapıyor dürtecektim hattaDesteğini esirgemeyen canım bacılarımUmut_bebek mlshope ayguldiyebiri Ssevincli UkaderU mahbubiti ve ismini tam yazamadığım arkadaşlarım ben 1 haziranda 4. Tüp bebek transferimi oldum, bugün 11. Gün test günümdü, daha öncesinde hiç idrar ve kan testi yaptırmadım beklemek istedim, bugün kan verdim ve değerim 40 çıktı.İlk transferimde de 11. Gün değerim 44 çıkmıştı ve düşük yapmıştım. Büyük ihtimalle yine aynı şeyleri yaşayacağım. Sağlıksızsa vücudum atsın zaten, beni uğraştırmadan yıpratmadan hiç bir belirtim olmadı bu sefer, be göğüs ağrısı ne kasık ağrısı, hiç bir şey. Biliyorsunuz daha önce tüm belirtileri yaşayıp negatif görmüştüm benden haberler böyle. Hepimiz için hayırlısı olsun. mlshope canım hiç üzme kendini, bu yola çıkarken sağlıkla evlatlarımıZı kucağımıza almak istiyoruz tabi ki ama beterin beteri var, düşük yapmaktansa negatif olması çok daha iyi inan bana. Ben şimdi napacam diye derdine düştüm bile, en az 3 ayıma mal olacak çünkü. Bi daha denersin, Allah güç kuvvet versin ywter ki. Sevinçlim ve umut bebekim hayırlı transferler size İnşallah anneliğinizin tohumları sıkı sıkı tutunur size, güzel haberlerinizi almak nasip olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz. Kaderim mahbubitim bebeleri büyütmüşünüz kakalı çişli bezlerle uğraşmaya sayılı günler kalan hamile bacılarım sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Inşallah canım dua ediyorum sana
Allah razı olsun bacılarımAyy canım benim valla aklımdaydın dedim acaba bu kız neler yapıyor dürtecektim hattaama güzel haberlerle geldin sen yaa çok çok sevindim hemen öyle kötü şeyler çağrıştırma kendine 20yle başlayan wbeta biliyorum 2 gün sonra tekrarlsyacaksın muhtemelen bize söyle mutlaka dilerim en az 2 kat katlar betan tüm dualarımız seninle ve diğer güzel anne adaylarımızla
Transfer sonrası evde durmadinmiEvet kuzum girmedim buralara, transfer oldum hiç evde durmadım zatenbi baktım test günüm gelmiş. Hiç belirti arama valla, bak ben geçen transfer her belirtiyi yaşadım, negatif oldu. Şimdi bunda beta düşük bile olsa sonuçta tutmuş ama hiç belirtim olmadı hiç. Göğüs şişmesi ağrıması bile gram yoktu, aynı ilaçları kullanmama rağmen. Transfer oldum mu olmadım mı belli değildi, heralde bişey koymadılar diye düşünüyodum artık, zaten doktorum da yoktu burda, yardımcısı transfer etti vardır muhakkak betası yükselen sağlıkla doğum yapan ama ben kötüye hazırladım kendimi. Senin de beta düşükten başlayıp gelişmemişti di mi mesela. O yüzden ümitlenmek istemiyorum, Allah hayırlısını göstersin. Senin ne zaman transfer, hadi sağlıkla gelsin bu kez kucağına alasın inşallah canım
Canımm inşallah çok çok güzel geçsin transferin,sonunda kucağına almak nasip olsun sağlıklaTransfer sonrası evde durmadinmibiz şimdiden yatağı hazırladık en iyisini yapmışsın evde olupta kafanda kurmaktansa.bu belirtiler neye göre oluyor onuda anlamış değilim haklısın aynı ilaç aynı süreç ama evet canım bende senin gibi düşünüyorum aslında betası yuksek başlayanlar daha sağlıklı devam ediyor sanırsam benim 12.gun değerim 174 tü canım aslında fenada sayılmazdı katlamalarda problem oldu 3.betadan sonra sağlıklı ve devam edecekse sekteye uğraması gerek bencede 40 tan sonra baktırdınmi kaç çıktı? Salı gün kontrolüm var benimde şuan ilaç içme asamadindayim herşey yolunda giderse pazartesi transfer var şimdiden korkusu sardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?