- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Aynen fitilden dolayı akıntı oluyordu oonun dışında kuruydu. Stres yapma bakalım herşey olacağına varır. Hem tuttu diye düşünüyorum ben inşallahAynen allahtam kabiz olmadimda ama 1 kere ciktim.bakalim.baska bisi olmadi allahtan zaten az sabredeyim som 2 gunum.kaldi ya bisi diycem bu arada cani. Mesela fitilden sebeb vajinal.akimti oluyor ya onum disinda galiba kuru bende acaba tutmadimi ya sende durum medir nasildi yami hatirliyon mu o donemini of son gunlere girdim ya artik asiei stres yapiyorum ya
Yok canim ignelere başlamadım estrofem ve bant kullanıyorum perşembe günü kontrol var o zaman belli olurSsevincli tatlım sen nasılsın, transfer ne zaman iğnelere başlamışsın.
Ya sanirim benim dun yedigimden sebeb oldu canim suan bisi yok 1 kerr ciktim sadece bugun bakalim.insallah basla bisi olmazdaTatlım merhaba, hayırlısıyla tutacak inşallah. Benim iki tutan gebeliğimde ishal durumum olmuştu. Hiç sıkıntı yapma güzel olacak Allah’ın izniyle.
Insallah ya cok korkuyorum cok uzulurum eger tutunmazsa biliyorum.kendimi am belim falan agriyor cok bakalim insallah benimlelerdir yavrucaklarAynen fitilden dolayı akıntı oluyordu oonun dışında kuruydu. Stres yapma bakalım herşey olacağına varır. Hem tuttu diye düşünüyorum ben inşallah
Bende de 9. Günle birlikte bel ağrısı olmuştuInsallah ya cok korkuyorum cok uzulurum eger tutunmazsa biliyorum.kendimi am belim falan agriyor cok bakalim insallah benimlelerdir yavrucaklar
Yanlardaki simit bölgelerinden yapıyorum ben çok uzun zamandır valla göbekten kat kat rahatEvet ne kadar acıdı ilaç resmen ilerlemedi bilmiyorum başka nasıl vurabiliriz . Allah razı olsun sizde dualarımdasınız inşallah Rabbim sağlıkla tez vakitte güzel haberler aldırsın
ınşallahh ınsallahh kız bende hep var bel agrısı ya mesela cok gezeyım bısıler yapayım yada arabayla sallanayım felakett ayy ınsallah olurda ben başka bısı ıstemıyorum :)Bende de 9. Günle birlikte bel ağrısı olmuştuolacak inşallah öyle hissediyorum
Zaten bir kere oluyor uzamıyor yani. İnşallah tuttuğunun habercisidirYa sanirim benim dun yedigimden sebeb oldu canim suan bisi yok 1 kerr ciktim sadece bugun bakalim.insallah basla bisi olmazda
Aminn canim aminnm
Yanlış anlamışımYok canim ignelere başlamadım estrofem ve bant kullanıyorum perşembe günü kontrol var o zaman belli olur
aaaaa hadı yaaaaZaten bir kere oluyor uzamıyor yani. İnşallah tuttuğunun habercisidir
Bizim buralara yaz Temmuzda geliyor Allah'tan henüz yanmadım
İyidir hemşom senden naber nasılsın
Başka Bi doktora gelmiştim geçen hafta bu hafta kontrol hakkım vardı şuan sırada doktor bekliyomBizim buralara yaz Temmuzda geliyor Allah'tan henüz yanmadım
Çok şükür ben iyiyim canım sen nasılsın
Inşallah bugün gösterir de şöyle çerçeveye koymalık harika bir fotoğraf alırsınızBaşka Bi doktora gelmiştim geçen hafta bu hafta kontrol hakkım vardı şuan sırada doktor bekliyombizimki yüzünü göstermiyo inşallah bu sefer görürüm ne zaman doğuruyon bacım kaç haftalık oldun bakim sen
Bizim buralara yaz Temmuzda geliyor Allah'tan henüz yanmadım
Çok şükür ben iyiyim canım sen nasılsın
Kız tam öğlen sıcağında çıkmışsın ha dikkat etiyi valla ben demin yürüdümde sıcak fena aklıma geldiniz iyiyim bende eşime işlerde yardım ediyorum. Ev-iş Çok şükür iyiyim.
Ahhhh bir dokun bin ahh işit olduİyidir hemşom senden naber nasılsınoff sorma hem de ne yanmak Urfa yanıyorrr daha bunun temmuzu ağustosu var
Hep duyarım en güzel zamanlar hamilelik zamanlarıymışInşallah bugün gösterir de şöyle çerçeveye koymalık harika bir fotoğraf alırsınız
31+2 olduk canım doğurmayayım diyorum ama kızlar acele ediyor. Birazdan kontrole gidicem ben de geçen hafta açılmam vardı ona bakacak tekrar. Yüzlerini görebilecek miyim diye aklıma bile gelmiyor biliyon mu tek derdim doğurmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?