Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynen fitilden dolayı akıntı oluyordu oonun dışında kuruydu. Stres yapma bakalım herşey olacağına varır. Hem tuttu diye düşünüyorum ben inşallah

Tatlım merhaba, hayırlısıyla tutacak inşallah. Benim iki tutan gebeliğimde ishal durumum olmuştu. Hiç sıkıntı yapma güzel olacak Allah’ın izniyle.
Ya sanirim benim dun yedigimden sebeb oldu canim suan bisi yok 1 kerr ciktim sadece bugun bakalim.insallah basla bisi olmazda
Aminn canim aminnm

Aynen fitilden dolayı akıntı oluyordu oonun dışında kuruydu. Stres yapma bakalım herşey olacağına varır. Hem tuttu diye düşünüyorum ben inşallah
Insallah ya cok korkuyorum cok uzulurum eger tutunmazsa biliyorum.kendimi am belim falan agriyor cok bakalim insallah benimlelerdir yavrucaklar

Insallah ya cok korkuyorum cok uzulurum eger tutunmazsa biliyorum.kendimi am belim falan agriyor cok bakalim insallah benimlelerdir yavrucaklar
Bende de 9. Günle birlikte bel ağrısı olmuştu olacak inşallah öyle hissediyorum

Evet ne kadar acıdı ilaç resmen ilerlemedi bilmiyorum başka nasıl vurabiliriz . Allah razı olsun sizde dualarımdasınız inşallah Rabbim sağlıkla tez vakitte güzel haberler aldırsın
Yanlardaki simit bölgelerinden yapıyorum ben çok uzun zamandır valla göbekten kat kat rahat

Bende de 9. Günle birlikte bel ağrısı olmuştu olacak inşallah öyle hissediyorum
ınşallahh ınsallahh kız bende hep var bel agrısı ya mesela cok gezeyım bısıler yapayım yada arabayla sallanayım felakett ayy ınsallah olurda ben başka bısı ıstemıyorum :)

Zaten bir kere oluyor uzamıyor yani. İnşallah tuttuğunun habercisidir
aaaaa hadı yaaaa ayy kız yemın ederım okurken kalbım yerınden ıkıyodu ya bılmıyorum bel agrılarım falan ar goguslerımdede hafıf hafıf dolgunlık bı ufaktan sızım falan var ayy ınsallah hamıleıyımdır yaa ınsallahh son 2 gunum kaldıı

Bizim buralara yaz Temmuzda geliyor Allah'tan henüz yanmadım
Çok şükür ben iyiyim canım sen nasılsın
Başka Bi doktora gelmiştim geçen hafta bu hafta kontrol hakkım vardı şuan sırada doktor bekliyom bizimki yüzünü göstermiyo inşallah bu sefer görürüm ne zaman doğuruyon bacım kaç haftalık oldun bakim sen

Inşallah bugün gösterir de şöyle çerçeveye koymalık harika bir fotoğraf alırsınız
31+2 olduk canım doğurmayayım diyorum ama kızlar acele ediyor. Birazdan kontrole gidicem ben de geçen hafta açılmam vardı ona bakacak tekrar. Yüzlerini görebilecek miyim diye aklıma bile gelmiyor biliyon mu tek derdim doğurmamak

Hep duyarım en güzel zamanlar hamilelik zamanlarıymışdoğurma kız orada büyüsünler bugün yarın geliyorlar ayyy çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…