- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
Aynen aynen bacım sağlıklı olsunlar da yeterKız detaylıdan sonra bir umut belki görürüz diye gittik ama yok aman kuzum sağlıklı olsunlar da yüzleri de görürüz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen bacım sağlıklı olsunlar da yeterKız detaylıdan sonra bir umut belki görürüz diye gittik ama yok aman kuzum sağlıklı olsunlar da yüzleri de görürüz inşallah
28. Haftadan sonra hiç kalkmadan yattığım için ben hareketsizlikten 33 gibi falan başlamıştık 4 haftada öyle geçti işte davulumsu gittim doğuma doktorum da tam zamanı olduğunu söylemişti zaten daha fazla benimde gücüm kalmamıştı hani senin dediğin gibi al dedim yani alÖdemler kaçıncı haftada başladı? Bi de 37den sonra ikizleri strese girdiğini okumuştum daha fazla beklemek de iyi değilmiş. Tam vaktinde gelmişler maşallah
Ben de diyorum hiç ödemim yok daha vakti gelmemiş meger28. Haftadan sonra hiç kalkmadan yattığım için ben hareketsizlikten 33 gibi falan başlamıştık 4 haftada öyle geçti işte davulumsu gittim doğuma doktorum da tam zamanı olduğunu söylemişti zaten daha fazla benimde gücüm kalmamıştı hani senin dediğin gibi al dedim yani al
Yaaa ciddi misin sen bugün 10. Günün olmalı yarın yapıcam diye biliyordum. Beta mı verdin kaç çıktı doktorla falan görüştün müCanim negatif oldu benim olmadi bu sefer cok umutluydum ama yikildim resmen
11. Gunum canim 2.65 cikti saka gibi yemin ederim ben cok umutliydum artik elden bisi gelmiyo ne yapayim herseyi oldum herhangi bi sorunimda yok artik diyvek biseyimde yokYaaa ciddi misin sen bugün 10. Günün olmalı yarın yapıcam diye biliyordum. Beta mı verdin kaç çıktı doktorla falan görüştün mü
Üzüldüm yaaa hem de şaşırdım ben çok umutluydum neredeyse kesin diyordum. Ya bu tutup tutmama işi gerçekten çok ilginç geçen sefer sorunların vardı tutmuştu şimdi sorunları ortadan kaldırdılar hay Allah bişey diyim mi gerçekten nasip kısmet işi belki daha iyi şartlarda olacak o zaman da iyiki diyeceksin ama şuan mutlaka üzülmüşsündür. Ama hiç bişeyi sonu değil bu öyle diyim doktor ne plan çizecek bakalım gidecek misin görüşmeye11. Gunum canim 2.65 cikti saka gibi yemin ederim ben cok umutliydum artik elden bisi gelmiyo ne yapayim herseyi oldum herhangi bi sorunimda yok artik diyvek biseyimde yok
Yazdim kendisine daha donmedi ama cidden cok yikildim asiei agladim tutamadim kendimi nblm ya cok belirtiler hersey vardi hevesim kalmadi yemin ederim sana heycanim hevesim herseyim cok azaldi artik bende anlamadim.resmen gecen seferki cocugu bosuna doktor yuzunden kaybetim simdie ameliyat odum iyi mi ettik kotu mu ettim bilmiyorum allahim hayirlisversin ne diyimÜzüldüm yaaa hem de şaşırdım ben çok umutluydum neredeyse kesin diyordum. Ya bu tutup tutmama işi gerçekten çok ilginç geçen sefer sorunların vardı tutmuştu şimdi sorunları ortadan kaldırdılar hay Allah bişey diyim mi gerçekten nasip kısmet işi belki daha iyi şartlarda olacak o zaman da iyiki diyeceksin ama şuan mutlaka üzülmüşsündür. Ama hiç bişeyi sonu değil bu öyle diyim doktor ne plan çizecek bakalım gidecek misin görüşmeye
Offf yaaa inan ne desem boş biliyorum üzülüyorsun şuan ama ne olur yıpratma kendini kıyamam yaaa.Yazdim kendisine daha donmedi ama cidden cok yikildim asiei agladim tutamadim kendimi nblm ya cok belirtiler hersey vardi hevesim kalmadi yemin ederim sana heycanim hevesim herseyim cok azaldi artik bende anlamadim.resmen gecen seferki cocugu bosuna doktor yuzunden kaybetim simdie ameliyat odum iyi mi ettik kotu mu ettim bilmiyorum allahim hayirlisversin ne diyim
AdatiptayimOfff yaaa inan ne desem boş biliyorum üzülüyorsun şuan ama ne olur yıpratma kendini kıyamam yaaa.
Hangi merkezde yaptırmıştın. Acaba işlemlerden sonra bir kaç ay dinlenmen mi gerekiyordu rahim dinlensin diye dicem ama dinlenmiştir muhtemelen
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin birşey yapamamak ve ağrı çekmen çok zordur eminin dua edeceğim sana ve minigine hiç birşey olmadan doğumun gerçekleşir inşallah tekrardan çok geçmiş olsunKızlar herkese merhaba uzun süredir yazamiyordum. Zira iyi değildim. Öncelikle tekrar sistit oldum yine o bitti derken bu sefer şiddetli sol kasık ve karin ağrısıyla 1 gün içinde 4 kez acile gittim. Detaylı ultrasonda 1 patates büyüklüğünde myom tespit edilmişti. Bebeğe ve sana zarar verecek yerde değil endişelenme ama dogumdan 3-6 ay sonra aldirman lazim demislerdi. Gittiğim 4 hastanede yapacak bişi yok deyip o ağrıyla sancıyla beni eve gönderdi. O sırada Bursa da ailemin yanındaydım. Eşim hemen gelip aldı beni Istanbulda iyi bi perinatolog bulup ona gittim. Meğer minigim sürekli myomu tekmeleyerek patlatmış. Dışarı sızan bir kanamam yok ama ciddi ağrı yaşıyorum. Dr takip edicez dedi eğer senin hayatını riske atacak olursa hamileyken ameliyatla myomu alacağız ama o da vok riskli bir operasyon dedi. Moralim her şeyim alt üst oldu. Motive etmeye çalışıyorum kendimi ve hepinizden dua bekliyorum
Çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. Sıkıntısız bir şekilde atlatır bebeğini alırsın kucağına inşallahKızlar herkese merhaba uzun süredir yazamiyordum. Zira iyi değildim. Öncelikle tekrar sistit oldum yine o bitti derken bu sefer şiddetli sol kasık ve karin ağrısıyla 1 gün içinde 4 kez acile gittim. Detaylı ultrasonda 1 patates büyüklüğünde myom tespit edilmişti. Bebeğe ve sana zarar verecek yerde değil endişelenme ama dogumdan 3-6 ay sonra aldirman lazim demislerdi. Gittiğim 4 hastanede yapacak bişi yok deyip o ağrıyla sancıyla beni eve gönderdi. O sırada Bursa da ailemin yanındaydım. Eşim hemen gelip aldı beni Istanbulda iyi bi perinatolog bulup ona gittim. Meğer minigim sürekli myomu tekmeleyerek patlatmış. Dışarı sızan bir kanamam yok ama ciddi ağrı yaşıyorum. Dr takip edicez dedi eğer senin hayatını riske atacak olursa hamileyken ameliyatla myomu alacağız ama o da vok riskli bir operasyon dedi. Moralim her şeyim alt üst oldu. Motive etmeye çalışıyorum kendimi ve hepinizden dua bekliyorum
Benimde aklıma gelen o oldu acaba o küçük gibi görünen şey yüzünden beklenmeliyimiydi diyorum ama iş olacağa varıyor kim bilebilir ki doktor inisiyatifi yerine kesin gözle hareket edilmesi daha doğru aslında. Üzüntünü anlıyorum üzülme desemde üzülürsün ama herşeyin sonu değil dilerim ki tedavisiz kendiliğinden Bi süpriz olsun yaa çok isterim inan ki hep dua edicem valla dünden beri aklımdasın hepAdatiptayim
Ya bilmiyorumki doktora gore uygun dedi iste oyle bi haldeyiz ki doktorlarin elinde hersey bide embriyolog dediki kabugundan ciktilar embriyolar gayet iyi ama mesela bende en soj rahimin ortasinda bsii vardi muzoka drdi doktor ameliyattan sonra olabilir falan ucu acik bi aciklama yapti bide rahim.kalinligim.12 iken 10 na falan dustu benim iste simdi dusunuyorum belkide bu ay tranfer olmamaliydi iptal edebilirim.demistii etmedi insiyatifine kaliyorum ya en cokta bu sinirime gidiyo dusen bebekde oyle hic bi sorun yok muayne oluyorum.alttan asiri canim yanfi sonra sakir sakir kanamam oldu
Valla bilmiyorum ama hevesim gitti yemin ederim sana asiri izgunum ama taniki herzaman hayirlisii allahim.insallah tez vakitte nasip.etsin
Canım çok çok geçmiş olsun dilerim en sağlıklı şekilde hamileliğini geçirir bebeğine sağlıcakla kavuşursun Allah şifa versin dualarımdasınKızlar herkese merhaba uzun süredir yazamiyordum. Zira iyi değildim. Öncelikle tekrar sistit oldum yine o bitti derken bu sefer şiddetli sol kasık ve karin ağrısıyla 1 gün içinde 4 kez acile gittim. Detaylı ultrasonda 1 patates büyüklüğünde myom tespit edilmişti. Bebeğe ve sana zarar verecek yerde değil endişelenme ama dogumdan 3-6 ay sonra aldirman lazim demislerdi. Gittiğim 4 hastanede yapacak bişi yok deyip o ağrıyla sancıyla beni eve gönderdi. O sırada Bursa da ailemin yanındaydım. Eşim hemen gelip aldı beni Istanbulda iyi bi perinatolog bulup ona gittim. Meğer minigim sürekli myomu tekmeleyerek patlatmış. Dışarı sızan bir kanamam yok ama ciddi ağrı yaşıyorum. Dr takip edicez dedi eğer senin hayatını riske atacak olursa hamileyken ameliyatla myomu alacağız ama o da vok riskli bir operasyon dedi. Moralim her şeyim alt üst oldu. Motive etmeye çalışıyorum kendimi ve hepinizden dua bekliyorum
Allah razi olsun bacim allahim gonlunr gore versin insallah valla benimde kafami kurcalayn o rahi.kalinligim.12 den 10a dustu sonra o rahimdeki sey derken iste bilmiyoruz ki biiyoruz yani ne yapayim ben elimden ne geliyosa yapiyrum en azindan bare keskem yok gerisi takdiri ilahi insalah allahim. yardim etsinde dedigin gibi kendiliginden versin rabbim insallahhh kendimi asiri yorgun hissediyorum ruhen ama bu daha cok kotu yapiyor insani ne yapayim artik hayirlisi olsun demekten baska bi cagrem kalmadiBenimde aklıma gelen o oldu acaba o küçük gibi görünen şey yüzünden beklenmeliyimiydi diyorum ama iş olacağa varıyor kim bilebilir ki doktor inisiyatifi yerine kesin gözle hareket edilmesi daha doğru aslında. Üzüntünü anlıyorum üzülme desemde üzülürsün ama herşeyin sonu değil dilerim ki tedavisiz kendiliğinden Bi süpriz olsun yaa çok isterim inan ki hep dua edicem valla dünden beri aklımdasın hep
Haklısın canım haklısın gerçekten bu yorgunluğun güzel bir sürprizle taçlansın inşallah ne olur yıpratma kendini yaşın genç sağlıklısınız peşini de bırakma. Tatil yapma imkanın varsa tatil yap ya da ailenin yanında kafa dinlemek istersen onu yap nerede nasıl yapman sana iyi gelecekse onu yap hakkındır. Sonrada tekrar sarıl bu konulara bizler buradayız.Allah razi olsun bacim allahim gonlunr gore versin insallah valla benimde kafami kurcalayn o rahi.kalinligim.12 den 10a dustu sonra o rahimdeki sey derken iste bilmiyoruz ki biiyoruz yani ne yapayim ben elimden ne geliyosa yapiyrum en azindan bare keskem yok gerisi takdiri ilahi insalah allahim. yardim etsinde dedigin gibi kendiliginden versin rabbim insallahhh kendimi asiri yorgun hissediyorum ruhen ama bu daha cok kotu yapiyor insani ne yapayim artik hayirlisi olsun demekten baska bi cagrem kalmadi
ya soyle bı karar aldım yaz boyunca dınlenıcem bol bol spontane yasıycam herseyı 2 3 ay bı ılacsız gesın spor yapayım kılo falan vereyım tatıl yapayım boyle dusunuyorum hem maddı acıdanda bıraz kendımızı toparlarız ınsallah bakalım hayırlısı umarım dıycek bıseyımde yok cıdden yorgunum bare enerjı toplıyım nblm ıyı gelır banaHaklısın canım haklısın gerçekten bu yorgunluğun güzel bir sürprizle taçlansın inşallah ne olur yıpratma kendini yaşın genç sağlıklısınız peşini de bırakma. Tatil yapma imkanın varsa tatil yap ya da ailenin yanında kafa dinlemek istersen onu yap nerede nasıl yapman sana iyi gelecekse onu yap hakkındır. Sonrada tekrar sarıl bu konulara bizler buradayız.
Eşinde herhangi bir sorun yoksa doğal yönden deneyin bak sende tedavi oldun sonuçta
Çok iyi düşünmüşsün enerji depola bol bol sana çok iyi gelecek biraz oluruna yaşa insanın ona da ihtiyacı var inan kiya soyle bı karar aldım yaz boyunca dınlenıcem bol bol spontane yasıycam herseyı 2 3 ay bı ılacsız gesın spor yapayım kılo falan vereyım tatıl yapayım boyle dusunuyorum hem maddı acıdanda bıraz kendımızı toparlarız ınsallah bakalım hayırlısı umarım dıycek bıseyımde yok cıdden yorgunum bare enerjı toplıyım nblm ıyı gelır bana