• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynen allahtam kabiz olmadimda ama 1 kere ciktim.bakalim.baska bisi olmadi allahtan zaten az sabredeyim som 2 gunum.kaldi ya bisi diycem bu arada cani. Mesela fitilden sebeb vajinal.akimti oluyor ya onum disinda galiba kuru bende acaba tutmadimi ya sende durum medir nasildi yami hatirliyon mu o donemini of son gunlere girdim ya artik asiei stres yapiyorum ya
Aynen fitilden dolayı akıntı oluyordu oonun dışında kuruydu. Stres yapma bakalım herşey olacağına varır. Hem tuttu diye düşünüyorum ben inşallah 😊🙏🏻

Tatlım merhaba, hayırlısıyla tutacak inşallah. Benim iki tutan gebeliğimde ishal durumum olmuştu. Hiç sıkıntı yapma güzel olacak Allah’ın izniyle.
Ya sanirim benim dun yedigimden sebeb oldu canim suan bisi yok 1 kerr ciktim sadece bugun bakalim.insallah basla bisi olmazda
Aminn canim aminnm

Aynen fitilden dolayı akıntı oluyordu oonun dışında kuruydu. Stres yapma bakalım herşey olacağına varır. Hem tuttu diye düşünüyorum ben inşallah 😊🙏🏻
Insallah ya cok korkuyorum cok uzulurum eger tutunmazsa biliyorum.kendimi am belim falan agriyor cok bakalim insallah benimlelerdir yavrucaklar🙏🙏🥰🥰

Evet ne kadar acıdı ilaç resmen ilerlemedi bilmiyorum başka nasıl vurabiliriz . Allah razı olsun sizde dualarımdasınız inşallah Rabbim sağlıkla tez vakitte güzel haberler aldırsın ❤️🤗
Yanlardaki simit bölgelerinden yapıyorum ben çok uzun zamandır valla göbekten kat kat rahat

Bende de 9. Günle birlikte bel ağrısı olmuştu 🥰 olacak inşallah öyle hissediyorum 🙏🏻
ınşallahh ınsallahh kız bende hep var bel agrısı ya mesela cok gezeyım bısıler yapayım yada arabayla sallanayım felakett ayy ınsallah olurda ben başka bısı ıstemıyorum :)

Zaten bir kere oluyor uzamıyor yani. İnşallah tuttuğunun habercisidir😀
aaaaa hadı yaaaa :D :D ayy kız yemın ederım okurken kalbım yerınden ıkıyodu ya bılmıyorum bel agrılarım falan ar goguslerımdede hafıf hafıf dolgunlık bı ufaktan sızım falan var ayy ınsallah hamıleıyımdır yaa ınsallahh son 2 gunum kaldıı :D

Bizim buralara yaz Temmuzda geliyor Allah'tan henüz yanmadım 🤣
Çok şükür ben iyiyim canım sen nasılsın 😍
Başka Bi doktora gelmiştim geçen hafta bu hafta kontrol hakkım vardı şuan sırada doktor bekliyom 😅😅 bizimki yüzünü göstermiyo inşallah bu sefer görürüm 😅 ne zaman doğuruyon bacım kaç haftalık oldun bakim sen

Başka Bi doktora gelmiştim geçen hafta bu hafta kontrol hakkım vardı şuan sırada doktor bekliyom 😅😅 bizimki yüzünü göstermiyo inşallah bu sefer görürüm 😅 ne zaman doğuruyon bacım kaç haftalık oldun bakim sen
Inşallah bugün gösterir de şöyle çerçeveye koymalık harika bir fotoğraf alırsınız 😍
31+2 olduk canım doğurmayayım diyorum ama kızlar acele ediyor. Birazdan kontrole gidicem ben de geçen hafta açılmam vardı ona bakacak tekrar. Yüzlerini görebilecek miyim diye aklıma bile gelmiyor biliyon mu tek derdim doğurmamak 🤣

Inşallah bugün gösterir de şöyle çerçeveye koymalık harika bir fotoğraf alırsınız 😍
31+2 olduk canım doğurmayayım diyorum ama kızlar acele ediyor. Birazdan kontrole gidicem ben de geçen hafta açılmam vardı ona bakacak tekrar. Yüzlerini görebilecek miyim diye aklıma bile gelmiyor biliyon mu tek derdim doğurmamak 🤣
Hep duyarım en güzel zamanlar hamilelik zamanlarıymış🥰doğurma kız orada büyüsünler😇 bugün yarın geliyorlar ayyy çok heyecanlı🤩

Back