Etmez miyim canım benim ediyorum inşallah pozitif sonucuna güzel güzel ilerleyen gebeliğinle burada birlikte gün saymış olucazTamam hadi bakalim.hayirlisi ay dua et kiz nolur
Canimmm cok sevindim rabbim saglikla pozitifi görmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada koldan kan sulandirici hangisini kullanıyorsun bende vurulmuştum malesef cok yakıyor iğneyi vurduktan sonra buz koy iyi geliyor bilgin olsunTamam hadi bakalim.hayirlisi ay dua et kiz nolur
Ben gobekten oluyorum canimmm benim enox kullaniyorum bu kalmis eczenede omdan dolahi yahu sorma boylr bir aci agri brn hayatinda gormedim ama cozumu soyle buldum asiri yavas vuruyorum ve o bolgeye dedigin gibi ya kolinya yada buz uyguluyorum bitik daha iyiCanimmm cok sevindim rabbim saglikla pozitifi görmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada koldan kan sulandirici hangisini kullanıyorsun bende vurulmuştum malesef cok yakıyor iğneyi vurduktan sonra buz koy iyi geliyor bilgin olsun
Aminnnn aminnnn kardesim aminnn allahimm yuzumuzu guldursun sizlerede burda hamile olan herkesee hayirlii hamilelikler nasipp etsin insallahhh sagliklii sihattliiiiEtmez miyim canım benim ediyorum inşallah pozitif sonucuna güzel güzel ilerleyen gebeliğinle burada birlikte gün saymış olucazAllah'ım sen bu kıza hayırlı sağlıklı evlat (evlatlar) nasip et inşallah
Stresten de başın ağrır oo masallah 8.gün olmus bile ya test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumBen gobekten oluyorum canimmm benim enox kullaniyorum bu kalmis eczenede omdan dolahi yahu sorma boylr bir aci agri brn hayatinda gormedim ama cozumu soyle buldum asiri yavas vuruyorum ve o bolgeye dedigin gibi ya kolinya yada buz uyguluyorum bitik daha iyi
Valla allah razi olsunn bacimm bakalim.artik yarin 8. Gunum feleket bas agrim.migrenim tuttu ilac icmiyorum bisi olmasin drdiler minoset veya parol.icebilirsin diye ama icmiycem yatiyorum aman bisi olmasin tutsunda ben hersey ragziyim.yasen nasilsin nasil gidiyorrr
Amin canım benim inşallah inşallahAminnnn aminnnn kardesim aminnn allahimm yuzumuzu guldursun sizlerede burda hamile olan herkesee hayirlii hamilelikler nasipp etsin insallahhh sagliklii sihattliiiiayyy allahim dualarimizi duysun rabbimmm
Valla dovru strestende olabilir ama asiriydi neyse bu sabah daha iyi uyandimStresten de başın ağrır oo masallah 8.gün olmus bile ya test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
Canim benimde yarın kontrolüm var bakalim hayırlısı inşallah
Canım mesajları yeni görüyorum inşallah ciddi bir durum değildir. Allah ın izniyle giderek düzelir inşallah.Gittik gittik canım şükür iyi herşey dedi. Böbreği takmamamı söyledi zaten o genişlik bu seferki kontrolde daha küçülmüş. Çok önemli birşey değil dedi benimde içime su serpildi şükürler olsunama yüzünü göstermedi bize göremedik bacağını kolunu göre bildik
Sen de ne var ne yok nasıl hissediyorsun
Sağolasın canım inşallah teşekkür ederimCanım mesajları yeni görüyorum inşallah ciddi bir durum değildir. Allah ın izniyle giderek düzelir inşallah.Benimde ayrıntılıda plesanta da 3 damar olması gerekirken 2 damar çıktı. Gelişimine dikkat etmek gerekiyor dedi. Allah yardımcınız olsun sıkıntısız ilerliyemiyoruz ama Allah beterinden saklasın duamız bu.
Buarada kan sulandırıcı konusuda geçmiş siz tam olarak ne kullanıyorsunuz ben hibor kullanıyorum yeni dr a geçtim oda o sana fazla gelir dedi oksapar 0,4 al dedi oda piyasada yok siz ne yapıyorsunuz
Sağol canım o zaman enox yada oksapar fark etmiyor sende doğuma kadar devam edeceksin değil mi. Göbek büyüdükçe yapmaktan çok korkar oldum sanki bir zarar vereceğim plesantaya diyeSağolasın canım inşallah teşekkür ederimöyle gerçekten sorunsuz olmuyor bişey ama şükür bunlara diyelim inşallah sizinki de düzelir daha çok küçükler bu durumları kapatırlar diye düşünüyorum doktor bana da takip dedi onun dışında zaten yapılacak birşey olmuyo napalım şükür sağlıcakla doğsunlarda ben enox ya da oksapar kullanıyorum oksapar pek bulamıyorum onun yerine enox alıyom hibor hiç kullanmadım enox ve oksapar da 4000 lik
Amin canım amin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤Sağol canım o zaman enox yada oksapar fark etmiyor sende doğuma kadar devam edeceksin değil mi. Göbek büyüdükçe yapmaktan çok korkar oldum sanki bir zarar vereceğim plesantaya diyekoldan yapın dediler onuda denedim çok zor oldu morardı. Ne yapacağız bilmiyorum. inşallah çok emek verdik hayırlısıyla sağlıklı kavuşalım
Evet ne kadar acıdı ilaç resmen ilerlemedi bilmiyorum başka nasıl vurabiliriz . Allah razı olsun sizde dualarımdasınız inşallah Rabbim sağlıkla tez vakitte güzel haberler aldırsınAmin canım amin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Evet malesef igne koldan cok morartıyor
Ya evet bende doğuma kadar devam valla göbek büyüdükçe zzoor gerçektenSağol canım o zaman enox yada oksapar fark etmiyor sende doğuma kadar devam edeceksin değil mi. Göbek büyüdükçe yapmaktan çok korkar oldum sanki bir zarar vereceğim plesantaya diyekoldan yapın dediler onuda denedim çok zor oldu morardı. Ne yapacağız bilmiyorum. inşallah çok emek verdik hayırlısıyla sağlıklı kavuşalım
Amin canimEvet ne kadar acıdı ilaç resmen ilerlemedi bilmiyorum başka nasıl vurabiliriz . Allah razı olsun sizde dualarımdasınız inşallah Rabbim sağlıkla tez vakitte güzel haberler aldırsın
Bende bilemiyorum zarar verirmiyiz diye inşalah bir sıkıntı olmazYa evet bende doğuma kadar devam valla göbek büyüdükçe zzoor gerçektenzarar verme ihtimalimiz var mı gerçekten ben hep göbekten devam ediyorum.
Amin canım inşallah gerçekten öyle sonuna kadar götürebilmek nasip olsun kavuşalım inşallah
Hayır bence bişey olmaz yaa kabız olmak kötü olurdu. Yine yanlış yönlendirmeyim ama bişey olmaz benceKizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Aynen allahtam kabiz olmadimda ama 1 kere ciktim.bakalim.baska bisi olmadi allahtan zaten az sabredeyim som 2 gunum.kaldi ya bisi diycem bu arada cani. Mesela fitilden sebeb vajinal.akimti oluyor ya onum disinda galiba kuru bende acaba tutmadimi ya sende durum medir nasildi yami hatirliyon mu o donemini of son gunlere girdim ya artik asiei stres yapiyorum yaHayır bence bişey olmaz yaa kabız olmak kötü olurdu. Yine yanlış yönlendirmeyim ama bişey olmaz bence
Tatlım merhaba, hayırlısıyla tutacak inşallah. Benim iki tutan gebeliğimde ishal durumum olmuştu. Hiç sıkıntı yapma güzel olacak Allah’ın izniyle.Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?