Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Tamam hadi bakalim.hayirlisi ay dua et kiz nolur
Etmez miyim canım benim ediyorum inşallah pozitif sonucuna güzel güzel ilerleyen gebeliğinle burada birlikte gün saymış olucaz Allah'ım sen bu kıza hayırlı sağlıklı evlat (evlatlar) nasip et inşallah

Tamam hadi bakalim.hayirlisi ay dua et kiz nolur
Canimmm cok sevindim rabbim saglikla pozitifi görmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada koldan kan sulandirici hangisini kullanıyorsun bende vurulmuştum malesef cok yakıyor iğneyi vurduktan sonra buz koy iyi geliyor bilgin olsun

Ben gobekten oluyorum canimmm benim enox kullaniyorum bu kalmis eczenede omdan dolahi yahu sorma boylr bir aci agri brn hayatinda gormedim ama cozumu soyle buldum asiri yavas vuruyorum ve o bolgeye dedigin gibi ya kolinya yada buz uyguluyorum bitik daha iyi

Valla allah razi olsunn bacimm bakalim.artik yarin 8. Gunum feleket bas agrim.migrenim tuttu ilac icmiyorum bisi olmasin drdiler minoset veya parol.icebilirsin diye ama icmiycem yatiyorum aman bisi olmasin tutsunda ben hersey ragziyim.ya sen nasilsin nasil gidiyorrr

Etmez miyim canım benim ediyorum inşallah pozitif sonucuna güzel güzel ilerleyen gebeliğinle burada birlikte gün saymış olucaz Allah'ım sen bu kıza hayırlı sağlıklı evlat (evlatlar) nasip et inşallah
Aminnnn aminnnn kardesim aminnn allahimm yuzumuzu guldursun sizlerede burda hamile olan herkesee hayirlii hamilelikler nasipp etsin insallahhh sagliklii sihattliiii ayyy allahim dualarimizi duysun rabbimmm

Stresten de başın ağrır oo masallah 8.gün olmus bile ya test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
Canim benimde yarın kontrolüm var bakalim hayırlısı inşallah

Stresten de başın ağrır oo masallah 8.gün olmus bile ya test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
Canim benimde yarın kontrolüm var bakalim hayırlısı inşallah
Valla dovru strestende olabilir ama asiriydi neyse bu sabah daha iyi uyandim
Aa hafi bakalim hayirlisi canim benimm allahim yardimcin olsunn insallahhh

Canım mesajları yeni görüyorum inşallah ciddi bir durum değildir. Allah ın izniyle giderek düzelir inşallah. Benimde ayrıntılıda plesanta da 3 damar olması gerekirken 2 damar çıktı. Gelişimine dikkat etmek gerekiyor dedi. Allah yardımcınız olsun sıkıntısız ilerliyemiyoruz ama Allah beterinden saklasın duamız bu.
Buarada kan sulandırıcı konusuda geçmiş siz tam olarak ne kullanıyorsunuz ben hibor kullanıyorum yeni dr a geçtim oda o sana fazla gelir dedi oksapar 0,4 al dedi oda piyasada yok siz ne yapıyorsunuz

Sağolasın canım inşallah teşekkür ederim öyle gerçekten sorunsuz olmuyor bişey ama şükür bunlara diyelim inşallah sizinki de düzelir daha çok küçükler bu durumları kapatırlar diye düşünüyorum doktor bana da takip dedi onun dışında zaten yapılacak birşey olmuyo napalım şükür sağlıcakla doğsunlarda ben enox ya da oksapar kullanıyorum oksapar pek bulamıyorum onun yerine enox alıyom hibor hiç kullanmadım enox ve oksapar da 4000 lik

Nasilsiniz kizlar bi bakayim napyosnuz nasil gidiyor hamilelik

Sağol canım o zaman enox yada oksapar fark etmiyor sende doğuma kadar devam edeceksin değil mi. Göbek büyüdükçe yapmaktan çok korkar oldum sanki bir zarar vereceğim plesantaya diye koldan yapın dediler onuda denedim çok zor oldu morardı. Ne yapacağız bilmiyorum. inşallah çok emek verdik hayırlısıyla sağlıklı kavuşalım

Amin canım amin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Evet malesef igne koldan cok morartıyor

Amin canım amin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Evet malesef igne koldan cok morartıyor
Evet ne kadar acıdı ilaç resmen ilerlemedi bilmiyorum başka nasıl vurabiliriz . Allah razı olsun sizde dualarımdasınız inşallah Rabbim sağlıkla tez vakitte güzel haberler aldırsın

Ya evet bende doğuma kadar devam valla göbek büyüdükçe zzoor gerçekten zarar verme ihtimalimiz var mı gerçekten ben hep göbekten devam ediyorum.
Amin canım inşallah gerçekten öyle sonuna kadar götürebilmek nasip olsun kavuşalım inşallah

Bende bilemiyorum zarar verirmiyiz diye inşalah bir sıkıntı olmaz

Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Hayır bence bişey olmaz yaa kabız olmak kötü olurdu. Yine yanlış yönlendirmeyim ama bişey olmaz bence

Hayır bence bişey olmaz yaa kabız olmak kötü olurdu. Yine yanlış yönlendirmeyim ama bişey olmaz bence
Aynen allahtam kabiz olmadimda ama 1 kere ciktim.bakalim.baska bisi olmadi allahtan zaten az sabredeyim som 2 gunum.kaldi ya bisi diycem bu arada cani. Mesela fitilden sebeb vajinal.akimti oluyor ya onum disinda galiba kuru bende acaba tutmadimi ya sende durum medir nasildi yami hatirliyon mu o donemini of son gunlere girdim ya artik asiei stres yapiyorum ya

Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Tatlım merhaba, hayırlısıyla tutacak inşallah. Benim iki tutan gebeliğimde ishal durumum olmuştu. Hiç sıkıntı yapma güzel olacak Allah’ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…