Insallah be insallahh ay bilmiyorum hayirliai artik napayim elimden geleni yapiyorum bende takdiri ilahi artikkYok yok bişey olmaz sen meral etme o tutunduktan sonra her türlü tutunacak sana annesi
Nasılsın bugün kaçıncı günün neler hissediyorsun bakimInsallah be insallahh ay bilmiyorum hayirliai artik napayim elimden geleni yapiyorum bende takdiri ilahi artikk
Valla kuzum bugun 5. GunumNasılsın bugün kaçıncı günün neler hissediyorsun bakim
Ay hadi inşallah o kasık ağrısı bende de olmuştu adet sancısı gibi hatta göğüsler şişti hassasiyetiValla kuzum bugun 5. Gunum
Ilk iki gun cok kasiklarim.agridi asiri hatta bi ara uyandim uykumdan falan belimde agri var ara ara boyle hatta sanki kemiklerim aciliyomus birbirinden ayriliyomua gibi boyle agri yasiyorum
Onun disinda goguslerimde agri ucunda hassasiet falan var onun disinda yemek yedigimde bi tuhaf midem bulanti degil ama bi tuhaf oluyor
Simdilik boyle bi durumdayim ya insallqh tutunuyodur ya insallahhh❣❣
Ya insallah ya ben gecen sefwr yasadiklarimi not aldim kiyaslama falan yapiyorum bakalim hayirlisi insallah ayin 10. O guzel haberi aliri allahin izniylenn bu arada bana doktor extra ilaclar verdi bu sefer kan sulandidici hapin yaninda ignesini serum.falanda verdi vede fitilimi degiatirdi biraz kasinti yapiyor ama o fitil am yinede olsunnAy hadi inşallah o kasık ağrısı bende de olmuştu adet sancısı gibi hatta göğüsler şişti hassasiyetibel ağrısı önemli bak o işaret olabilir tabi kimi hiç bişey hissetmiyor ama biz belirtidir diyelim öyle de olsun
Kan sulandırıcı ilaç ben hiç kullanmadım bana direk iğnesini vermişti. Ekstra bişeyler uygulaması güzel olmuş ben çok umutluyum senden geçen seferde öyleydim zatenYa insallah ya ben gecen sefwr yasadiklarimi not aldim kiyaslama falan yapiyorum bakalim hayirlisi insallah ayin 10. O guzel haberi aliri allahin izniylenn bu arada bana doktor extra ilaclar verdi bu sefer kan sulandidici hapin yaninda ignesini serum.falanda verdi vede fitilimi degiatirdi biraz kasinti yapiyor ama o fitil am yinede olsunn
Senden ne haber nasil hiaaediyorsunn bakimm
Coraspirin verdi iste kan sulandirici olaraktan hap aeklinde ama igneai nebicim can yakiyor ya ona caba hep devam edecekmiyiz hamile kaliraak kiz minik minik moraradi hep vurdugum yerlerKan sulandırıcı ilaç ben hiç kullanmadım bana direk iğnesini vermişti. Ekstra bişeyler uygulaması güzel olmuş ben çok umutluyum senden geçen seferde öyleydim zaten
Ben de ne yapım ara ara tekmelerini hissediyorum bakalım 5 ayı geçti artık yarın kontrolüm var inşallah herşey yolunda çıkar
Kız sorma o kan sulandırıcı çok pis yakıyor ben hala devam ediyorum doğuma kadar da devam diğer ilaçları 12. Haftada bıraktırdı ama buna devam işte tedbir amaçlıymışCoraspirin verdi iste kan sulandirici olaraktan hap aeklinde ama igneai nebicim can yakiyor ya ona caba hep devam edecekmiyiz hamile kaliraak kiz minik minik moraradi hep vurdugum yerler
Ayy agzindan bal damliyorr insallah be benxe yetisirim sana allahtin izniylenn bense bu sefe umutluym bakalim.insalalhh rabbim geri cevirmez
Yaaaa nasil guzell masllahh hissetmen artikkk bence hix koru birsey cikmiycak merak etme sen hersey cok yolunda gidecek haber ver muhakkakk tamam mi
Ayyyy masallab masallahhh ha yahu zaman ne cabuk geciyor allah askima baksana bildigin insan formuna burunmua herseyiyle allahim acisini goatermesinnKız sorma o kan sulandırıcı çok pis yakıyor ben hala devam ediyorum doğuma kadar da devam diğer ilaçları 12. Haftada bıraktırdı ama buna devam işte tedbir amaçlıymışheyecanla test zamanını bekliyorum ben de umutluyum çok dua ediyorum yetişeceksin ardımdan gel bacım
İnşAllah öyle olur şu böbrek olayı biraz can sıkıyor ama doktor çok önemli değil dedi inşallah ilerlemez bakalım. Haber veririm mutlaka artık yüzü şekillenmiş geçen tam göstermedi yüzünü yarın tam gösterir belki
Sağolasın canım inşallah bakalımAyyyy masallab masallahhh ha yahu zaman ne cabuk geciyor allah askima baksana bildigin insan formuna burunmua herseyiyle allahim acisini goatermesinn
Bence bi sorun olmiycak bak gorursun ama sen hep dua et allahin izniylennn hix birsey olmiycakk❣❣
Ya ben bu pozitif enerjiye cok inaniyorum ya yeminlen boyle okudukca resmen dahada bi enerji doluyo icim daha cok hissediyorum cok saol canimm benimm allah razi olsun bak tanismiyo ama iste nasil duygunu geciriyorsun bana
Yok kiz yapmiycam bide bisi cikar moralimi bozmiyim hic bide bu sefer birazdaha farkliyim nblm artik 3. Oldugundan heraldeSağolasın canım inşallah bakalım
Sorma valla zaman çabuk geçiyo ne ara geçti onca vakit inan hiç bişey anlamadım.
Pozitif enerji var gerçekten bazı insanlar çok negatif onlarla konuşunca günüm kötü geçiyor hep de uzak tutuyorum öylelerini. Ne mutlu sana pozitif enerji gönderdiysemevde idrar test yapacak mısın bakalım yaparsan ne zaman yapcan
Ay o zaman boşver 12. Gün git güzelce kan tahlili yap en kesin çözüm güzel güzel tadını çıkar transferininYok kiz yapmiycam bide bisi cikar moralimi bozmiyim hic bide bu sefer birazdaha farkliyim nblm artik 3. Oldugundan heraldedirek test yaparim ya net ciksim gorelim
Tabikiii inan bende senin gibi dusunuyorum hep diyorum.olumlu insanlar cidden hyat enerjisi veriyor insana olumsuz olan baii bile olumlu oluyorr ya
Bakalim hayirlisi insallah canimm allah buyukkAy o zaman boşver 12. Gün git güzelce kan tahlili yap en kesin çözüm güzel güzel tadını çıkar transferinin
Gittik gittik canım şükür iyi herşey dedi. Böbreği takmamamı söyledi zaten o genişlik bu seferki kontrolde daha küçülmüş. Çok önemli birşey değil dedi benimde içime su serpildi şükürler olsunCanim ne yaptin gittin mi kontrole hersey yolundadir insallahh
Ayy masallahh masalahhh canim cok sevindimmmGittik gittik canım şükür iyi herşey dedi. Böbreği takmamamı söyledi zaten o genişlik bu seferki kontrolde daha küçülmüş. Çok önemli birşey değil dedi benimde içime su serpildi şükürler olsunama yüzünü göstermedi bize göremedik bacağını kolunu göre bildik
Sen de ne var ne yok nasıl hissediyorsun
Hadi bakalım inşallahAyy masallahh masalahhh canim cok sevindimmm
Ya valla bugunden beri kalkamiyorum yataktan hep uyuyasim var belim falanda cok agriyo bide basim bitiklerdeyim anlayacgin demin icim gecmis yineayyy bakalim hayirlisii insallahh
Ayy insallah ya insallahhh allahim.nasip etsinn hayirlisiylannHadi bakalım inşallahtest gününü çok merak ediyom valla ama bak göreceksin olcak inşallah
Ayy az kalmış heyecan yaptım ben deAyy insallah ya insallahhh allahim.nasip etsinn hayirlisiylannyariladim bile yolu bu perb en gec ogrenicezz
Tamam hadi bakalim.hayirlisi ay dua et kiz nolurAyy az kalmış heyecan yaptım ben dehadi gelsin perşembe hemen beni etiket yap göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?