Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benim amh değerim 2 çıkmıştı tam . İlacın kaçıncı günündesiniz belki daha gelişen olabilir . Benden 12 toplandı ama 2si gelişmemişti 10 tane döllendi 8 tanesi döllenmeye cevap vermişti .
Bugün sekizinci günümdeyim. Gonalf 250+merional 150 kullandm canm

Bugün sekizinci günümdeyim. Gonalf 250+merional 150 kullandm canm
Merionel nedir ? Ben hiç kullanmadım öyle bir ilaç . Ben ilk 6 gün 150 kullandım son iki gün 200 kullandım . Sizin ki bana göre epey yüksek mg. Olarak . Tabi her hasta farklıdır . Yaş kilo boy Bile değiştirir demişti doktorum .

Merionel nedir ? Ben hiç kullanmadım öyle bir ilaç . Ben ilk 6 gün 150 kullandım son iki gün 200 kullandım . Sizin ki bana göre epey yüksek mg. Olarak . Tabi her hasta farklıdır . Yaş kilo boy Bile değiştirir demişti doktorum .
Oda yumurta sayını artırmak için kullanılıyor diye biliyorum. 52 kiloyum. Boy 160
Kullandığm ilaclara göre yumurta sayısı cok az geldi bana

Oda yumurta sayını artırmak için kullanılıyor diye biliyorum. 52 kiloyum. Boy 160
Kullandığm ilaclara göre yumurta sayısı cok az geldi bana
Bende 1.60 boy 43 kiloydum belki ondan düşük başladım ben. Normal tedaviden önce hiç yumurta sayısınıza baktırmışmıydınız ? O zamanlar kaç çıkıyordu .

Ben öyle düşünmüyorum her vücudun ilaca verdiği bir tepki var . Benim arkadaşım fazla dozdan dolayı tedavisini iptal etmek zorunda kalmıştı. Yumurtalıkları ani tepki vermişti . Zaten normal zamanda kaç yumurtanız varsa tedavide de aşağı yukarı o kadar çıkıyor . Benim hep sayılan 11 yumurtaydı . Tedavi sürecinde de 12 topladılar . Yani sizin yumurta rezervinizi ilaç arttırmaz . Amh değerinizi biliyorsanız zaten o aşağı yukarı size fikir verir .
Benim amh 1.49 du başta 7-8 tane vardı ama 4 yumurta toplandı..tabi koskoca profesör diyorum ne yaptığını biliyordur dediğin gibi yumurtanın ilaca verdiği tepki de önemli

Merhaba arkadaşlar topik yenilenmiş sanırım ama aynı isimler burada sanırım yine ☺️ Benim transfer günüyle birlikte 9. Günüm salı günü test vereceğim inşallah..gece bel ağrısı ateş basmasıyla uyandım ağzım yüzüm kurumuştu neredeyse bugünde bel ağrım devam ediyor var mı bu süreci yaşayan acaba inşallah hayırdır 🤲🏻
Benim de transfer sonrası 4. Günüm inşallah güzel haberler alırız hep beraber. Benim hiçbir belirtim olmadı şimdilik. Sizin kaçıncı gün emriyosu kalitesi neydi?

bnim de amh 0.9du ve 150 gonalf 75 merional kullanmstm sadece 9 yumurta toplandi, ama 5i 3.gune ve sadece 2si 5.gune gidebildi, bu amh'tan ziyade yumurtalarinizin disaridan bir ilaca ne kdr tepki verdigi ile ilgili, ve diger arkdslarin dedigi gibi kalitesi cok daha onemli, 7-8 yumurta goruyorsa 10-11 toplanir en bazilari da gozukmuyor cogu zaman, ayrica cok yumurta toplanmasindansa az toplanip kaliteli olmasi da onemli, cok olunca kaliteleri de olumsuz etkileniyor sanki
Katılıyorum canım 17 yumurta toplandı sadece 1 tanesi 6. Gün blastokist oldu bu tedavimde ilacın dozu arttıkça yumurtaların kalitesi bozuluyor bencede.

Benim de transfer sonrası 4. Günüm inşallah güzel haberler alırız hep beraber. Benim hiçbir belirtim olmadı şimdilik. Sizin kaçıncı gün emriyosu kalitesi neydi?
Benim ki 3. Gün embriyosuydu çözüldükten sonra 5. Güne gitmiş kalitesi hakkında bişey demediler..amin inşallah 😊

Nedeni ile ilgili bir şey diyemedi. Embriyo sağlıksız olup tutunamadı desem o da değil. Öyle bir tutunmuş ki maşallah.
Bakalım halen kalbi atıyor mu? Belki de bu savaş çok uzun sürmez 🤷🏼‍♀️
alah buyuk rabbım ınsaşşah hayırlısını versın oncelıkle onemlı olan o ama ınsaşşah gonlunden gecen olsunn :KK200:

Kızlar merhabalar. Yardımcı olur musunZ 😔 canım cok skldı. Amh:2,14
Tüp bebek tedavisine basladm. Genetik sonucuda temiz. Sadece pıhtılasma bozukluğu var. Doktr bana 250 gonalf ve 150 merional basladı. Pazartesi yumurta toplama olcak. Bugün 7-8 yumurta görüyorm dedi. İlac dozuna göre cok mu aZ sizce
1.5amh kaç yumurta oldu bilemem ama men saydiğımda 15kadarı vardı dr 7topladık dedi. 5döllendi. 2sin 3gün 10hücrelintransfer etdiler kimyasal oldum. 3un dondurdular ocakta transfer ettiler 3tanesinde. iyi kalite blastti 2tanesi. 1geriden geker orta kaliteydi. Azerbaycandayım bizde izin var kaç tane istesen transfere. 1tuttu çook sükür tek yumurt ikizi oldu. Onemli olan tutacak olanlardan olsun.

1.5amh kaç yumurta oldu bilemem ama men saydiğımda 15kadarı vardı dr 7topladık dedi. 5döllendi. 2sin 3gün 10hücrelintransfer etdiler kimyasal oldum. 3un dondurdular ocakta transfer ettiler 3tanesinde. iyi kalite blastti 2tanesi. 1geriden geker orta kaliteydi. Azerbaycandayım bizde izin var kaç tane istesen transfere. 1tuttu çook sükür tek yumurt ikizi oldu. Onemli olan tutacak olanlardan olsun.
Haklsın tabiki. Ama insan panikliyor işte. Rabbim hepimizin kucağını doldursun🤲🏻🤲🏻

Kızlar çok sevindim topiğin açılmasını sağol Kader ben alışmıştım baya bize boşluğa düşmüştüm 😘☺️ Benim hiçbir belirtim yok ya sadece mide kazınması yanması gibi bir şey var anlamlandıramadığım başka da bir şey yok endişeleniyorum bazen korkutuyor sıpa sizde durumlar iyidir inşallah 🙏🏻 Transfer olan arkadaşlara Rabbim nasip etsin bir an önce inşallah bolca dua ediyorum her zaman 🤲🏻

Kizlar !!!! Sıkıntı var günlerdir giremiyorum ya. Bi ben değil. Hayruş sevinçli rabbimnasip semaknc haloşum... ne oldu anlamadik. Herkes bu sıkıntıyı yaşıyor sanıyorduk. Meğer sıkıntı bizdeymiş şoktayım

Kizlar !!!! Sıkıntı var günlerdir giremiyorum ya. Bi ben değil. Hayruş sevinçli rabbimnasip semaknc haloşum... ne oldu anlamadik. Herkes bu sıkıntıyı yaşıyor sanıyorduk. Meğer sıkıntı bizdeymiş şoktayım
Hoş geldin 🤩 şükür kavuşturana.
Seni çok merak ettik 🥰
Sen ve bebiş nasılsınız?

Bana da öyle geliyor . Artık kısmet değilmiş demek ki . Bu şekilde olması gerekiyormuş ya da zamanı gelmiş . Olaya biraz daha kaderci bakıyorum .
Evet belki daha kötüsü den koruyor rabbim zamanı gelmediyse ne yapsak boş

X