Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sen daha öncesinde bir şey kullandın mı canım yumurta gelişimi için kürdür vitamin takviyesidir falan

Arnica jel veriyorlar biraz daha rahatlatsın diye o iğnenin etkilerini. Hayırlı olsun kaç embriyo transfer olcak kaliteleri hakkında bilgi alabildiniz mi?

Merhaba canım. Benim pozitif olduğunda aynı şeyleri yaşamıştım. İnşallah gebesindir güzelim.

Canım ben ilk kontrole gittim 6+2 ydi doktor bi gün 2 bi gün 1 iç bitince bırak dedi . Yani bir hafta sonra bıraktım ben

Canım özellikle gece ağrılar ortaya çıkıyor beni uykudan uyandırıyordu ama çok şükür sorun olmadı :)

Çok canım skldı kızlar. Bunların hepsi tabiki kaliteli değildir. İyice korkar oldm

Bu ilaç dozunu neye göre ayarlıyorlar acaba kiminkini okusam yüksek doz kullanmış ben 225 menopur kullanmıştım sadece bilgisi olan var mı
İlaç dozu yumurtaliklarina ve verdiği tepkiye göre aratar yada azalır yada aynı şekil devam eder büyümesini takip ederler zaten 2uc güne bı çağırarak

Moral bozma yumurta kaliten iyiyse ve geriye kalan embriyon sayın onemli mesela bazen 30 yumurta toplanıyor geriye 3 kalıyor bazende 8 yumurta tolaniyor geriye 4 ye kalabiliyor bekleyip göreceksin yani hepimiz gibi amh kötüde değil bence yaş kac

Çok canım skldı kızlar. Bunların hepsi tabiki kaliteli değildir. İyice korkar oldm
Benim geçen tedavimde bı embriyom oluştu negatif ne yaptık toparlandık yine denedik ki sen daha yolun başında son bekle bakalım ne olacak

Umitlendirmek istemem ama iyiye işaret sanki bı test yapsaydın varsa çıkıyor 9.gun baya olmuş kaçıncı gün embriyosu

Umitlendirmek istemem ama iyiye işaret sanki bı test yapsaydın varsa çıkıyor 9.gun baya olmuş kaçıncı gün embriyosu
6. Gün yapmıştım akşam bide negatif çıkmıştı başkada testim yok kafa karışıklığı olmasın istedim net sonucumu gününde alayım hayırlısıyla inşallah

İlaç dozu yumurtaliklarina ve verdiği tepkiye göre aratar yada azalır yada aynı şekil devam eder büyümesini takip ederler zaten 2uc güne bı çağırarak
Ne biliyim acaba fazla verselerdi daha mı çok yumurtam büyürdü diye düşünmeden edememiştim..4 yumurta toplandı ve transfere tek embriyo kalmıştı benim o da inşallah benimledir

Ne biliyim acaba fazla verselerdi daha mı çok yumurtam büyürdü diye düşünmeden edememiştim..4 yumurta toplandı ve transfere tek embriyo kalmıştı benim o da inşallah benimledir
Ben öyle düşünmüyorum her vücudun ilaca verdiği bir tepki var . Benim arkadaşım fazla dozdan dolayı tedavisini iptal etmek zorunda kalmıştı. Yumurtalıkları ani tepki vermişti . Zaten normal zamanda kaç yumurtanız varsa tedavide de aşağı yukarı o kadar çıkıyor . Benim hep sayılan 11 yumurtaydı . Tedavi sürecinde de 12 topladılar . Yani sizin yumurta rezervinizi ilaç arttırmaz . Amh değerinizi biliyorsanız zaten o aşağı yukarı size fikir verir .

Amh değeriniz neydi sizin? Mesela benm ki 2,14
Ve bugün doktr 7-8 yumurta var dedi. Tabi toplanınca daha az da olabilir

Amh değeriniz neydi sizin? Mesela benm ki 2,14
Ve bugün doktr 7-8 yumurta var dedi. Tabi toplanınca daha az da olabilir
Benim amh değerim 2 çıkmıştı tam . İlacın kaçıncı günündesiniz belki daha gelişen olabilir . Benden 12 toplandı ama 2si gelişmemişti 10 tane döllendi 8 tanesi döllenmeye cevap vermişti .

İlaçları yumurtalarımız 19mm büyüklüğüne göre ayarlıyorlar. Kimisi istenilen büyüklüğe geliyor bazılarıda küçük kalıyor. 16-17mm den sonra birde baskılayıcı ilaç (iğne) var. Çok büyümesin çatlama gününe kadar. Toplandığında da 18-19mm olanlarla yola devam ediyorlar.
Benim bildiğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…