• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

AA öylemi kaç kg ile başlamıştım tedaviye bebek sahibi olucaz diye fok balığına döndük😁
ben 56 - 58 arası kılo falandım eylulde başladık ıste suan 70 kıloyum :D :D bıldıgın bır dana oldum allahtan boyum kısa degılde 170 falanım ordan bı topluyorum kız sureklı acım ya bıde ne zamann ılacları ıcsem vucudum extra sısıyor ya parmaklarım falan yuzuklerım olmuyo ya :D :D eskıdende boyle beslenıyodum yemınlen ama suan su ıcıyorum kılo alıyorum :D :D mesela yemek yıyorum kalkıyorum sofradan 10dk sonra acım :D

ben 56 - 58 arası kılo falandım eylulde başladık ıste suan 70 kıloyum :KK70: :KK70: bıldıgın bır dana oldum allahtan boyum kısa degılde 170 falanım ordan bı topluyorum kız sureklı acım ya bıde ne zamann ılacları ıcsem vucudum extra sısıyor ya parmaklarım falan yuzuklerım olmuyo ya :KK70: :KK70: eskıdende boyle beslenıyodum yemınlen ama suan su ıcıyorum kılo alıyorum :KK70: :KK70: mesela yemek yıyorum kalkıyorum sofradan 10dk sonra acım :KK70:
Ooo senden boydan kurtariyorsun hiç dert etme Tatlım 👍şuan estrofermmi iciyorsun birde ciftmi transfer olacak kaliteleri nedir?

Ooo senden boydan kurtariyorsun hiç dert etme Tatlım 👍şuan estrofermmi iciyorsun birde ciftmi transfer olacak kaliteleri nedir?
ya aynen boyum bıraz kısa olsaydı vallahı yarım dunya :D aynen suan estrofem ve vıtamınlerımı ıcıyorum yarın kontrole gıdıcem mesela suan sabah 2 aksam 2 ıcıyorum ben yarın sabah 2 aksam 3 ıcıcem sonra ıgnelerım var 5 gun sadece vede bak doktorum bana gecen tranferde jelıgra dıye bırsey var bunu erkekler kulanıyo ıste sey ıcın anla onun ıcınde bı etken madde var onu vajınal yoluma sıkmamı ıstemıstı cok degısık uygulamsı var bu hocanın nblm degısık gelmıstı bana

ya aynen boyum bıraz kısa olsaydı vallahı yarım dunya :KK70: aynen suan estrofem ve vıtamınlerımı ıcıyorum yarın kontrole gıdıcem mesela suan sabah 2 aksam 2 ıcıyorum ben yarın sabah 2 aksam 3 ıcıcem sonra ıgnelerım var 5 gun sadece vede bak doktorum bana gecen tranferde jelıgra dıye bırsey var bunu erkekler kulanıyo ıste sey ıcın anla onun ıcınde bı etken madde var onu vajınal yoluma sıkmamı ıstemıstı cok degısık uygulamsı var bu hocanın nblm degısık gelmıstı bana
Şuan tam beni tarif ettin😊 bende stresten kendimi yemeye verdim onu bende duydum canım viegra varta onu vajinal yolda koyuyormussun rahim kalinlastiriyormus her Dr kendi uyguladigi bir prosedür var demekki

Şuan tam beni tarif ettin😊 bende stresten kendimi yemeye verdim onu bende duydum canım viegra varta onu vajinal yolda koyuyormussun rahim kalinlastiriyormus her Dr kendi uyguladigi bir prosedür var demekki
hahahah ya olsunda verırız kıloları ya hıc onemlı degıl :) aynen mesela ebru hoca yapmamıstı bıde extra catlatma ıgnesıde vurmustu doktor bana hamılelık hormonu salgılansın dıye ayy cok strese gırıyuorum ya allahım hep dıyorum ınsalah bu son olsunnnn

hahahah ya olsunda verırız kıloları ya hıc onemlı degıl :) aynen mesela ebru hoca yapmamıstı bıde extra catlatma ıgnesıde vurmustu doktor bana hamılelık hormonu salgılansın dıye ayy cok strese gırıyuorum ya allahım hep dıyorum ınsalah bu son olsunnnn
İnşallah canım inşallah rabbim bu kez nasip etsin 🤲 kalitesi ney transfer olacakların

Selamlar.🤗 20+5 ‘te gittim ben detaylıya geçen hafta. 18-23 arası öneriliyor. Nerede gidiyorsun bilmiyorum ama bazı yerlere 2-3 hafta önceden randevu almak gerekiyor yoğunluktan dolayı.
Canım İstanbul dayım doktorum dr.
Zeki Şahinoğlu'nu önerdi ..oraya gideceğim henüz randevu almadım ama alırım bu hafta..Haziranın 7-11 arası giderim diye düşünüyorum.21 hafta olucak o zmn

mlshope mlshope , Umut_bebek Umut_bebek , Karasbaby Karasbaby , Ssevincli Ssevincli kızlar dualarımız sizlerle inşallah 🤲😇 Güzel haberler alicaz sizlerden 👼👼👼👼Sizin bebisler de aynı tertip olucak 😍arka arkaya inşallah hepimiz alicaz kucaklarimiza meleklerimizi 🥰😇❣️🤲
Ayyy allah razi olsunnn canimm benimm aminn aminn insallah bizlerde size yetisiirz allahin izniylennn🙏🙏🙏 tekraran o heycani yasarizz bizlerde❣❣

Ee 5 iyi degil mi ya be hic anlamiyorum ya mesela 5aa yada 5 olmasi basinda aslinda daha iyi kalitrli olmuyor mu
5iyi ama onun bı skalamasi var mesela en iyisi AA kalite iç çeper ve dış ceperi en kaliteli TSE as diye sonrada ab bb bc falan diye gidiyor yani teknik olarak en iyisi AA kalite olan ve genetigide iyi olacak embriyonun tabi önce rabbim verecek ama sadece bilimsel olarak embriyologlarin soyledigi bu

Canım İstanbul dayım doktorum dr.
Zeki Şahinoğlu'nu önerdi ..oraya gideceğim henüz randevu almadım ama alırım bu hafta..Haziranın 7-11 arası giderim diye düşünüyorum.21 hafta olucak o zmn
Ben de oraya gittim ama Mehmet Beye. Çok memnun kaldım. Çok iyi birisi. Baya yoğunlar o yüzden en az 2 hafta önceden randevu almak gerekiyor.

mlshope mlshope , Umut_bebek Umut_bebek , Karasbaby Karasbaby , Ssevincli Ssevincli kızlar dualarımız sizlerle inşallah 🤲😇 Güzel haberler alicaz sizlerden 👼👼👼👼Sizin bebisler de aynı tertip olucak 😍arka arkaya inşallah hepimiz alicaz kucaklarimiza meleklerimizi 🥰😇❣️🤲
Sağol canım benim şimdi vakit dua vakti yine düşeceğiz yollara inşallah sonu güzel olur bu kez bütün arkadaşlarım için 🤲🤲♥️♥️ sevinçli ve mlshope öndeler benden önce onların güzel hsberlerini alalım inşallah bende Haziran ortası yetiştirin😊karasbaby ne alemde bilmiyom 🤔

5iyi ama onun bı skalamasi var mesela en iyisi AA kalite iç çeper ve dış ceperi en kaliteli TSE as diye sonrada ab bb bc falan diye gidiyor yani teknik olarak en iyisi AA kalite olan ve genetigide iyi olacak embriyonun tabi önce rabbim verecek ama sadece bilimsel olarak embriyologlarin soyledigi bu
heee ben onu bılmıyordum ya ay bakalım ınsallah tutunsunda hayırlısylan elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun ınsallahhh

Bu arada benim tranfer iptal olma ihtimali var aimdi kontrolden geliyorumda rahimin ortasinda bi kist olusumu varmis ameliyattan sonra olabiliyormus bu durum cuma gunu tekrardan gidcem doktora iptal edebiliriz falan dedi

Bu arada benim tranfer iptal olma ihtimali var aimdi kontrolden geliyorumda rahimin ortasinda bi kist olusumu varmis ameliyattan sonra olabiliyormus bu durum cuma gunu tekrardan gidcem doktora iptal edebiliriz falan dedi
Onu için ayrı ilac tedavisi mi başlatıyor

Back