• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

YA bende anlamdim tam rahmim ortasinda yumurtaliklarda falan olsa doktor sey dedi onu alirdik ama suan tam ney oldugu bilinmiyor cuma gunu gel bi bakicaz dedi ama sanirim.iptal olucak iste valla anlamdim bazrn olabiliyrmus oyle zaten akintimdada bi tuhaflik var peynirimsi gibi yani akislam degil tam bide asiri kasiklarm.agriyordu belkide onun yuzunden oldu

Ya benim.korkum ertelensin hic aorun degil ya baaka bi risk teskil etmesi durumu yada nblm allah korusun baska birswy cikmaai yoksa zaten beklemisim nolcak yine regli olurum yine baslariz tedaviye
Aynen canım şuan sağlığın herşeyden önemli bebek için beklenebilir tabiki yarın güzel haberini bekliyorum transfer için olmasa bile önemli birşey yoktur inşallah

Sen yine iyisin bebiş olduğu halde almışsın bizler ortada birşey yokken aliyoruz kilo 😊 güzel geçer inşallah canım karar verdiniz mi ismine aynen yetisecegiz diye çabalıyoruz bakalım ne olacak sonuç♥️
Amaaan olsun varsın alalım sonraları veririz be bacım. O kadar tedavi görüyoruz transfer düzgün brslenrlim derken alın boşver 😊 nasip olursa ismi Umay olacak. Ancak hatırlar mısınız bilmem rüyamda da isim söylenmişti bana 2 kızın olacak dediler hatta peygamber efendimizin annesi dedi bana 2 kızın olacak birinin adı Zeynep birinin adını Meryem koy dedi umayın yanına Zeyneb i de koyayım diyorum. Kafam çok karışıyor kimisi diyo rüyada görülen isimleri koymak zorunda değilsiniz diyolar ama ne bileyim kız dendi cinsiyeti de kızmış koymak gerekir mi acaba

Amaaan olsun varsın alalım sonraları veririz be bacım. O kadar tedavi görüyoruz transfer düzgün brslenrlim derken alın boşver 😊 nasip olursa ismi Umay olacak. Ancak hatırlar mısınız bilmem rüyamda da isim söylenmişti bana 2 kızın olacak dediler hatta peygamber efendimizin annesi dedi bana 2 kızın olacak birinin adı Zeynep birinin adını Meryem koy dedi umayın yanına Zeyneb i de koyayım diyorum. Kafam çok karışıyor kimisi diyo rüyada görülen isimleri koymak zorunda değilsiniz diyolar ama ne bileyim kız dendi cinsiyeti de kızmış koymak gerekir mi acaba
Evet hatırlıyorum canım Umay zaten senin kesin aklindakiydi Zeynep çok güzel bir isim ama çift isim konulduğunda genelde yine tek isimle cagriliyor ben onu mantıksız buluyorum ya ikisiyle cagirilmali yada tek konulmali benim fikrim sen iyi bı anlayana sor egerki zorunluluk yok derse koymazsin yada birdaha kızın olursa o a Zeynep koyarsın😊

Canım yeni gördüm ben senin yazıları endişe etme sanmam ciddi bişey değildir doktorda drmişya zaten ameliyat sonrası olabiliyor böyle diye içini ferah tut dualarım seninle bu da geçecek varsın iptal olsun zaten hep beklemedik mi ne çıkar hayırlısı sağlıklısı olsun yeterki haber verr mutlaka doktordan çıkınca 🙏🏻🙏🏻🌸
Aminn canimn aminn allah razi olsunn ya biraz uzuldum ama nblm vardir bin hayir aslimda cok.guzel ilerliyordu fakat boyle birsey cikti bakalim.cuma gunu hersey belli olucak ama bana iptak olir gibime geliyor
Ama doktor hala.ilaclarima.devam etmemide soyledi anlamadim demekki hala bi umudumuzda var
Ya aslinda sorunda degil beklerim.dedigin gibi ne kadar sire bekledim zaten ama insallah baska.bisi cikmasin allahin izniylen bunuda atlayimm insallahhh

Aynen canım şuan sağlığın herşeyden önemli bebek için beklenebilir tabiki yarın güzel haberini bekliyorum transfer için olmasa bile önemli birşey yoktur inşallah
Insallah insallah cuma gunu sabahtan gidicem hemen bakalim ne diycek doktor ya tramfer olmasa bile en azindan heme kurtulabilcegim birsey olsunda bare yine sonraki ay yine plur nolcak

Insallah insallah cuma gunu sabahtan gidicem hemen bakalim ne diycek doktor ya tramfer olmasa bile en azindan heme kurtulabilcegim birsey olsunda bare yine sonraki ay yine plur nolcak
Evet aynen öyle basit birseydir belki ilaçla gecistirileCek cuma gün Dr söyler bunu

inşallah inşallah ama ben sunu anlamdım polip veya mıyom degıldır heralde dımı yanı onun olsuma seyı daha farklı dıye bılıyorum ama
Polip miyim falan hsg de gorunuyo zaten yada vajinal ultrasonda sana daha önce birşey diyen olmadı demi histeroskopi sonrasımi oluşmuş senin tam rahimdemiymis pek anlamam kötü birşey degildir

Hadi bakalım git gör bebeciğini 🥰 benim ikiz olduğu için 45-50dk falan sürdü.
Ayy inşallah ya eskisi gibi her hafta kontrole gitme istediğim azaldı şimdilerde var ama az yani 😅Hareketlerini hissettiğim için gönlüm rahatliyo 😍Bakalim hayacanla bekliyorum 🥰

Birde bişey sorcam canim..Rahim ağzı ölçümü de yapıyormu..vajinal mi bakiyo ona karından mi

Ayy inşallah ya eskisi gibi her hafta kontrole gitme istediğim azaldı şimdilerde var ama az yani 😅Hareketlerini hissettiğim için gönlüm rahatliyo 😍Bakalim hayacanla bekliyorum 🥰

Birde bişey sorcam canim..Rahim ağzı ölçümü de yapıyormu..vajinal mi bakiyo ona karından mi
Aynen aynen, ben de kıpraştıkları için baya rahatım 🥰 bu doktor ölçmedi. Ama başka doktora ölçtürmüştüm o karından ölçtü. Vajinal doğuma yakın ya da doğumda ölçüyorlarmış diye okudum.

Aynen aynen, ben de kıpraştıkları için baya rahatım 🥰 bu doktor ölçmedi. Ama başka doktora ölçtürmüştüm o karından ölçtü. Vajinal doğuma yakın ya da doğumda ölçüyorlarmış diye okudum.
İnternet de okudum da detaylıda olcuyolarmis ..ama vajinal mi bakar karından mi bilmiyorum

Polip miyim falan hsg de gorunuyo zaten yada vajinal ultrasonda sana daha önce birşey diyen olmadı demi histeroskopi sonrasımi oluşmuş senin tam rahimdemiymis pek anlamam kötü birşey degildir
Ameliyattan sonra oldu evet ona sasirdim daha oncesinde hic boyle birswy yoktu tam rahmimim.ortasinda valla bakalim yarin sabah ilk randevuda ordayim valla

Ameliyattan sonra oldu evet ona sasirdim daha oncesinde hic boyle birswy yoktu tam rahmimim.ortasinda valla bakalim yarin sabah ilk randevuda ordayim valla
Dr yanlis birşey yapmamıştır umarım birden ne olabilir ki yarın bekliyom bakalım neymis

Dr yanlis birşey yapmamıştır umarım birden ne olabilir ki yarın bekliyom bakalım neymis
valla bende anlamdım benım suphelendıgım bence ben tam reglı olmadan tedavıye baslattı belkıde dokulmesı gerekıordu o ahım duvarının tekrardan sonra nblm tam reglı olup 2 3gunde baslanmalıydı anlamadım valla

valla bende anlamdım benım suphelendıgım bence ben tam reglı olmadan tedavıye baslattı belkıde dokulmesı gerekıordu o ahım duvarının tekrardan sonra nblm tam reglı olup 2 3gunde baslanmalıydı anlamadım valla
Olabilir dokulemeyince onlar ne dese onu yapmak zorundayız ne deseler ona inanmak zorundayız.

aynen oyle ıste uzucu durumda bu asla bısı yapamıyoruz ve cok mahkumuz onlara neyse allah buyukınsallah rabbım yuzumuze guler

bu arda sen ne yaptın oldun mu reglı
Aynen öyle onun içinde yapacak birşey yok benimde gelmedi reglim sanırım bu ara yaptığım stresten birde yeni birşey daha öğrendim transfer için muayene ücreti vermemiz gerekmis tam bı parayı topluyoz bireyerden birşey cikiyor

Back