• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bilmiyorumki cuma gunu belli olucakmia hersey ama yuksek ihtimalle iptal olucak gibi duruyor cunki epey buyuk benim korkum ya kotu bisi olirsa diye korkuyorum
Kötü dusunme canim ufakmis buyuk ihtimal ilac verir kurutur onu inşallah
Napalim gec olsun sağlıklı olsun vardır herseyde bi hayır ❤

Kötü dusunme canim ufakmis buyuk ihtimal ilac verir kurutur onu inşallah
Napalim gec olsun sağlıklı olsun vardır herseyde bi hayır ❤
Ya mesela gecen gittjgimde rahmin 11.5 di birsey demdi bugun 12 olmus bugun dedi rahim.kalinlastikca belirginlesmis yani

Ya benim korkum bununkalici yada nblm baska bi risk tasimasi yoksa ben 1 ya daha beklerim.nolcak zaten bekliyorum
Uzuldum ama iste nblm vardir bir hayir diyorum bunada allah buyuk ya

Ya mesela gecen gittjgimde rahmin 11.5 di birsey demdi bugun 12 olmus bugun dedi rahim.kalinlastikca belirginlesmis yani

Ya benim korkum bununkalici yada nblm baska bi risk tasimasi yoksa ben 1 ya daha beklerim.nolcak zaten bekliyorum
Uzuldum ama iste nblm vardir bir hayir diyorum bunada allah buyuk ya
Çok güzel kalınlaşmış aslında demek kalinlasinca belli oldu hayırlısıyla cuma günü belli olur canım stres yapma inşallah

Ara ara Eylül annelerine yazıyor ama eskisi gibi aktif değil sanki. O bence o İstanbul alışverişlerini tamamlama peşinde dönecekti bugünlere memleketine. Görünce yazar illa ki 🙂
Aynen bacım yaa İstanbuldaydım alışveriş aileyle vakit geçirme derken pek bakamadım 😁 bugün dönüyorum hatta havaalanındayım 😁😁

Sağol canım benim şimdi vakit dua vakti yine düşeceğiz yollara inşallah sonu güzel olur bu kez bütün arkadaşlarım için 🤲🤲♥️♥️ sevinçli ve mlshope öndeler benden önce onların güzel hsberlerini alalım inşallah bende Haziran ortası yetiştirin😊karasbaby ne alemde bilmiyom 🤔
Kızçeler dualarım sizinle hepiniz hayırlısıyla pozitiiflenin gelin inşallah 🙏🏻😊🌸

Aa öylemi Allah'ım ya bir yere yapıyoruz bir yer bozuluyor rabbim daha fazla bu yollarda surundurme bizleri 🥺o kadar zorki o çatala falan yatmak Tabi engelde transfere önce o halledilsin haplami tedavi yoksa yinemi operasyon kist icin
Bu arada benim tranfer iptal olma ihtimali var aimdi kontrolden geliyorumda rahimin ortasinda bi kist olusumu varmis ameliyattan sonra olabiliyormus bu durum cuma gunu tekrardan gidcem doktora iptal edebiliriz falan dedi

Ya acaba sogan kuru falan mi yapsam iyi geliyomus ya o traz seyler diye dusunmuyoda degilimde valla bilemdim yani
Bence hiç birşey yapma tatlım ben hiç cesaret edemiyorum otarz şeylere bu kezde belki rahmin kalinlasmasinz falan engel olur benim gikrim

Aa öylemi Allah'ım ya bir yere yapıyoruz bir yer bozuluyor rabbim daha fazla bu yollarda surundurme bizleri 🥺o kadar zorki o çatala falan yatmak Tabi engelde transfere önce o halledilsin haplami tedavi yoksa yinemi operasyon kist icin
YA bende anlamdim tam rahmim ortasinda yumurtaliklarda falan olsa doktor sey dedi onu alirdik ama suan tam ney oldugu bilinmiyor cuma gunu gel bi bakicaz dedi ama sanirim.iptal olucak iste valla anlamdim bazrn olabiliyrmus oyle zaten akintimdada bi tuhaflik var peynirimsi gibi yani akislam degil tam bide asiri kasiklarm.agriyordu belkide onun yuzunden oldu

Ya benim.korkum ertelensin hic aorun degil ya baaka bi risk teskil etmesi durumu yada nblm allah korusun baska birswy cikmaai yoksa zaten beklemisim nolcak yine regli olurum yine baslariz tedaviye

Amin inşallah canım benim nasıl gidiyor hamileliğin gobus çıktımı baya
İyi şimdilik karnın çıktı o değilde kilo alamayan ben 9 kilo aldım transferden bu yana bakalım sonum ne olacak 😁yarın ayrıntılı ultrason var nasıl geçecek bakalım 🙏🏻😁 peşimi sıra bekleniyorsunuz güzel anne adayları hala heyecanla bekliyorum sizi ♥️

YA bende anlamdim tam rahmim ortasinda yumurtaliklarda falan olsa doktor sey dedi onu alirdik ama suan tam ney oldugu bilinmiyor cuma gunu gel bi bakicaz dedi ama sanirim.iptal olucak iste valla anlamdim bazrn olabiliyrmus oyle zaten akintimdada bi tuhaflik var peynirimsi gibi yani akislam degil tam bide asiri kasiklarm.agriyordu belkide onun yuzunden oldu

Ya benim.korkum ertelensin hic aorun degil ya baaka bi risk teskil etmesi durumu yada nblm allah korusun baska birswy cikmaai yoksa zaten beklemisim nolcak yine regli olurum yine baslariz tedaviye
Canım yeni gördüm ben senin yazıları endişe etme sanmam ciddi bişey değildir doktorda drmişya zaten ameliyat sonrası olabiliyor böyle diye içini ferah tut dualarım seninle bu da geçecek varsın iptal olsun zaten hep beklemedik mi ne çıkar hayırlısı sağlıklısı olsun yeterki haber verr mutlaka doktordan çıkınca 🙏🏻🙏🏻🌸

İyi şimdilik karnın çıktı o değilde kilo alamayan ben 9 kilo aldım transferden bu yana bakalım sonum ne olacak 😁yarın ayrıntılı ultrason var nasıl geçecek bakalım 🙏🏻😁 peşimi sıra bekleniyorsunuz güzel anne adayları hala heyecanla bekliyorum sizi ♥️
Sen yine iyisin bebiş olduğu halde almışsın bizler ortada birşey yokken aliyoruz kilo 😊 güzel geçer inşallah canım karar verdiniz mi ismine aynen yetisecegiz diye çabalıyoruz bakalım ne olacak sonuç♥️

Back