• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar selam nasılsınız ? Bir süredir bakamadım buraya , herkes iyi mi , var mı yeni transferler , yeni gebelik haberleri :) Hamileler hazırlıklar başladı mı yavaş yavaş :)

Kızlar selam nasılsınız ? Bir süredir bakamadım buraya , herkes iyi mi , var mı yeni transferler , yeni gebelik haberleri :) Hamileler hazırlıklar başladı mı yavaş yavaş :)
Valla nasipse insallah bu benim 3. Olucak mayisin 29. Bacim insallah tutar ne guzel burada sizle bersber baslamistik.dusukle sonuclandi tabi nqsip kismet insallah bende size yetisirim 🙏🙏

Valla nasipse insallah bu benim 3. Olucak mayisin 29. Bacim insallah tutar ne guzel burada sizle bersber baslamistik.dusukle sonuclandi tabi nqsip kismet insallah bende size yetisirim 🙏🙏
Hadi inşallah, sağlıcakla gelsin bu kez :) yetişirsiniz tabi ki umarım o vakit gelmiştir artık, güzel haberlerinizi alalım:)

Kızlar merhaba nasılsınız 🙋🏻‍♀️Nasıl gidiyo 🥰Biz 18+3 olduk...Detaylı ultrason a az kaldı.Kacinci haftada yaptınız detaylı ultrasonlarinizi ben kararsız kaldım 🤔
Selamlar.🤗 20+5 ‘te gittim ben detaylıya geçen hafta. 18-23 arası öneriliyor. Nerede gidiyorsun bilmiyorum ama bazı yerlere 2-3 hafta önceden randevu almak gerekiyor yoğunluktan dolayı.

Hamişlerr napiyosunuzzz nasil gidiyorrr 🥰🥰 son 1 haftam kaldi benimde tranferimee cok heycanliyimm🙏🙏🙏
Kizzz geçenlerde aklıma geldin bı ne yaptığı diye yeni transfer hazırlığı ani giristin adetemi bı hafta transferemi?

He transfere yazmışsın sonra farkettim😁
Aynen aynen basladik tedaviye iste aon 1 haftam 29. Tranfer nasipse insallah
Yav biton badire atlattim ya histeroskopi ameliyati falan oldum kiz kanim durmadi biton ustune yine operaayon falan gecirdim sonra iste bu ay basladik bakalimm yeni rahimimle inslalah bu seferde tutar🙏😁😁 sen naptinn ne ettinn

Aynen aynen basladik tedaviye iste aon 1 haftam 29. Tranfer nasipse insallah
Yav biton badire atlattim ya histeroskopi ameliyati falan oldum kiz kanim durmadi biton ustune yine operaayon falan gecirdim sonra iste bu ay basladik bakalimm yeni rahimimle inslalah bu seferde tutar🙏😁😁 sen naptinn ne ettinn
Hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah bu kez devamı gelir Rahimde arkuat vardı demi e ne oldu düzeltildimi? histeroskobi çok zor değil derler ama neden kanama çok olduki neyse geçmiş gitmiş bende adet bekliyorum gelince başlayacağım heralde daha fazla ara vermek istemiyorum düşükten sonra en az iki adet demişlerdi o süreyi doldurdum

Back