Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursun olur gün sayacaz sanaInsallah canim artik yine buralarda olurum hayirlisiylan❤❤
Hayırlı bayramlar canım benim sağolaısn durumlar nasıl sen deKızlar Hayırlı Bayramlar diliyorum
Sağlıkla mutlulukla sevdiklerimizle nice mutlu bayramlara
Ayy insallah be arkadasim insallahhh hayirlisiylannn❣❣❣Olursun olur gün sayacaz sana
Canım regl olmayi bekliyorum gün sayıyorumHayırlı bayramlar canım benim sağolaısn durumlar nasıl sen de
Günlerinizi sayalımCanım regl olmayi bekliyorum gün sayıyorum
Tekrar baslicam nasipse
Aynen ya sorma orası öyleZevkli de covid tat bırakmadı
Insallah canim ❤Ay hadi bakalım inşallah bu sefer olacak
Günlerinizi sayalım
Canim allah nasip ederse 29. Mayista tranferim var bakalim insallah guzel olurrOlursun olur gün sayacaz sana
Valla nasipse insallah bu benim 3. Olucak mayisin 29. Bacim insallah tutar ne guzel burada sizle bersber baslamistik.dusukle sonuclandi tabi nqsip kismet insallah bende size yetisirimKızlar selam nasılsınız ? Bir süredir bakamadım buraya , herkes iyi mi , var mı yeni transferler , yeni gebelik haberleri :) Hamileler hazırlıklar başladı mı yavaş yavaş :)
Hadi inşallah, sağlıcakla gelsin bu kez :) yetişirsiniz tabi ki umarım o vakit gelmiştir artık, güzel haberlerinizi alalım:)Valla nasipse insallah bu benim 3. Olucak mayisin 29. Bacim insallah tutar ne guzel burada sizle bersber baslamistik.dusukle sonuclandi tabi nqsip kismet insallah bende size yetisirim
Insallah insallahh bu sefer o heycani sevinci bizde yasarizHadi inşallah, sağlıcakla gelsin bu kez :) yetişirsiniz tabi ki umarım o vakit gelmiştir artık, güzel haberlerinizi alalım:)
Selamlar. 20+5 ‘te gittim ben detaylıya geçen hafta. 18-23 arası öneriliyor. Nerede gidiyorsun bilmiyorum ama bazı yerlere 2-3 hafta önceden randevu almak gerekiyor yoğunluktan dolayı.Kızlar merhaba nasılsınız Nasıl gidiyo Biz 18+3 olduk...Detaylı ultrason a az kaldı.Kacinci haftada yaptınız detaylı ultrasonlarinizi ben kararsız kaldım
Kizzz geçenlerde aklıma geldin bı ne yaptığı diye yeni transfer hazırlığı ani giristin adetemi bı hafta transferemi?Hamişlerr napiyosunuzzz nasil gidiyorrr son 1 haftam kaldi benimde tranferimee cok heycanliyimm
Kizzz geçenlerde aklıma geldin bı ne yaptığı diye yeni transfer hazırlığı ani giristin adetemi bı hafta transferemi?
He transfere yazmışsın sonra farkettimHamişlerr napiyosunuzzz nasil gidiyorrr son 1 haftam kaldi benimde tranferimee cok heycanliyimm
Aynen aynen basladik tedaviye iste aon 1 haftam 29. Tranfer nasipse insallahHe transfere yazmışsın sonra farkettim
Hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah bu kez devamı gelir Rahimde arkuat vardı demi e ne oldu düzeltildimi? histeroskobi çok zor değil derler ama neden kanama çok olduki neyse geçmiş gitmiş bende adet bekliyorum gelince başlayacağım heralde daha fazla ara vermek istemiyorum düşükten sonra en az iki adet demişlerdi o süreyi doldurdumAynen aynen basladik tedaviye iste aon 1 haftam 29. Tranfer nasipse insallah
Yav biton badire atlattim ya histeroskopi ameliyati falan oldum kiz kanim durmadi biton ustune yine operaayon falan gecirdim sonra iste bu ay basladik bakalimm yeni rahimimle inslalah bu seferde tutar sen naptinn ne ettinn